Skalica – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:3 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:3 (kon.)
Žilina – Trnava 2:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 28.11.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Domáci hráči napokon nervózny záver nedokázali zvládnuť a vyrovnať sa im nepodarilo. Všety body teda smerujú na konto myjavského celku. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (18:54:54)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Myjava dala gól!

    Hostia napokon v samom závere pridávajú aj svoj tretí gól v tomto zápase. Útočiaci Zlatomoravčania nechali úplne voľný priestor pre DENISA DUGU, ktorý sa na bránku vyrútil úplne osamotený a so zaončením proti Ranilovičovi už nemohol mať problém..
     
    90+3
    Tawamba bojoval na hranici šestnástky a snažil sa vypýtať si faul, no hostia sa vyprovokovať nedali. Myjavskí futbalisti sa bránia so všetkými hráčmi, domáci majú problém zakončiť.
     
    90+2
    Domáci hráči sa prepracovali do útoku. Bamba tam našiel Ploja, ktorý bol vo veľkom uhle, odkiaľ ale jeho center nemal koho nájsť Zlaté Moravce stále útočia.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 4 minúty, prvú z nich už spolovice ukradlo striedanie hostí.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Marques De Souza (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý zbytočne postrčil protihráča.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Martin Černáček.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Toni Tipurić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    89
    Zlaté Moravce to napokon predsa len vymysleli dobre. Skúsili to centrom na Tawambu, ktorý však loptu netrafil a pred ním ju zrazil iba Karlík. To si však rozhodcovia nevšimli a v rozhodujúcej chvíli obrai ViOn o rohový kop.
     
    89
    Zlaté Moravce to skúšajú centrami z každej moženj pozície. Jedným takým sa teraz z ľavej strany prezentoval Orávik, ktorý našiel Bambu, no ten bol pokrytý.
     
    88
    Ošetrenie Karlíka napokon netrvalo dlho a môžeme pokračovať v hre. Zlaté Moravce už majú loptu na kopačkách a pokúšajú sa dostať do šestnástky pred Hrušku.
     
    87
    Na zemi skončil po kontakte so súperom Karlík a bude potrebovať ošetrenie. Myjava získala niekoľko cenných skúnd, ktoré budú naopak chýbať domácim.
     
    86
    Myjava loptu dostala preč od svojej bránky a pokúsi sa ju tam aj udržať. Čas postupne plynie a domáci hráči už majú skutočne málo priestoru na to, aby sa im podarilo vyrovnať
     
    85
    Zlaté Moravce stále ostávajú v útoku. Tawamba teraz nemal dostatok priestoru, a tak na ľavú stranu prihrával Orávikovi, ale aj on bol výborne pokrytý.
     
    84
    Domáci to napokon skúsili krátkymi prihrávkami na malom priestore, na konci ktorých bol Bamba. Ten bol v pomerne výhodnej pozícii, ale bol otočený chrbtom k bránke a kým sa zorentoval, pristúpila k nemu myjavská defenzíva.
     
    83
    Zlatomoravčania sa stále nevzdávajú a skúšajú to vysokými nakopávanými loptami. Hostia zatiaľ bez náznaku zaváhania odolávajú.
     
    82
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Denis Duga.
     
    81
    Hostia chceli využiť otvorený priestor v domácej defenzíve, ale v rozohrávke si nerozumeli a do útoku sa nedostali. Pred nami je posledná desaťminútovka.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 67. De Souza – 38. Kóňa, 52. Bílovský, 90+4. Duga

    Karty:   15. Krznarić (ZMO), 90. Tipurić (ZMO), 90+1. De Souza (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović, Školník (56. Bamba) – Tipurić, Kana, De Souza, Majkić – Perišić, Orávik, Krznarić, Kupec – Glavaš (70. Ploj).
    Náhradníci: Novota – Cebara, Mance, Burić, Ploj, Pintér, Bamba.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Karlík, Beňo, Kóňa – Pekár (90. Černáček), Chovanec, Bílovský, Škutka – Marček (78. Kolár), Daniel (82. Duga).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Kolár, Egri, Duga, Slančík, Piroska.

    Rozhodčí: Hrčka – Vorel, Kováč
    thejrc.org