Skalica – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:3 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:3 (kon.)
Žilina – Trnava 2:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:3 (1:1)
MFK Ružomberok
sk Sobota 28.11.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil triumfom hosťujúceho celku. Ružomberčania o zisku troch bodov rozhodli v druhom polčase, kedy súperovi strelili dva presné zásahy a neinkasovali ani raz. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:18:37)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci Michalovce to skúsili kolmicou dopredu, na ktorú šprintoval Mensah, ale pošmykol sa na rozmočenom trávniku a nedokázal zakončiť.
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    89
    Hosťujúci futbalisti napokon loptu dostali na útočnú polovicu a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Ružomberčania sa ale nemali kam ponáhľať a preto napokon nevymysleli nič.
     
    89
    Ružomberok bude rozohrávať od vlastnej bránky, ale nikam sa zbytočne ponáhľať nemusí.
     
    88
    Do konca riadnej hracej doby tohto stretnutia ostávajú už iba dve minúty a zápas sa naozaj iba dohráva. Trávnik je stále vo veľmi zlom stave a každý by si už prial záverečný hvizd.
     
    87
    Domáci to skúsili aj postupným prechodom. Loptu do šestnsátky dostal striedajúci Mensah a snažil sa ešte nájsť spoluhráčov, ale nik z nich nemohol nebezpečne strieľať, pretože obranný ružomberský val im to znemožnil.
     
    86
    Danko naznačil center, ale napokon to skúsil strelecky. Jeho rana bola síce sympatická a tvrdá, ale priestor bránky Tofiloskiho minula.
     
    85
    Michalovce sa stále snažia dostať do útoku, domáci opäť vybojovali štandardku po menšom faule svojho súpera.
     
    84
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Michal Faško, prichádza Tomáš Gerát.
     
    84
    Domáci tím i jeho fanúšikovia ale stále veria v menší zázrak a Michalovčania sa pokúšajú dostať na dostrel Tofiloskiho bránky, Je to však mimoriadne náročná úloha, pretože hostia sa dobre bránia.
     
    83
    Ružomberok získal autové vhadzovanie na vlastnej polovici ihriska. Hostia sa skutočne nemusia nikam ponáhľať a smerujú k zisku troch bodov.
     
    82
    Domáci hráči získali po menšom faule výhodu voľného kopu. Ten rozohral Danko až do pokutového územia, ale tam našiel iba hráčov hosťujúceho celku.
     
    81
    Začala sa posledná desaťminútovka tohto strentutia a nič nenaznačuje tomu, že by sa domácim hráčom mal podariť menší zázrak. Hostia majú hru plne pod kontrolou.
     
    80
    Ružomberčania za pomoci svojho gólmana rýchlo rozohrlai a presunuli sa do útoku. Tam sa Lovás pokúšal nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov, ale jeho lopta bola príliš silná a minula cieľ.
     
    79
    Nový muž na trávniku Montero to skúšal rozohrávkou štandardky po predchádzajúcom fuale, ale mieril iba pod brvno, kde si priestor s prehľadom postrážil Tofiloski.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Martin Boszorád (MFK Ružomberok), ktorý od chrbta odstavil prenikajúceho domáceho hráča.

    Veronika Pancuráková

    Matej Kubove

    Branky: 7. Morlacchi – 41. Boszorád (Zošák), 50. Jakubko, 68. Faško

    Karty:   56. Hamuľák (MIC) – 37. Ondrek (RUZ), 42. Lupták (RUZ), 78. Boszorád (RUZ)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Calero, Morlacchi, Chubutija, Šimčák – Danko, Bayón (57. E. Mensah), Koscelník, Sedlák – Kunca – Hamuľák (76. Montero).
    Náhradníci: Kira – Sanchez Caballero, Grič, Montero, Tóth, Podhorin, E. Mensah.

    MFK Ružomberok: Tofiloski – Maslo, Rosa, Ondrek, Maslo – Faško (84. Gerát), Ďubek, Lupták (59. A. Lovás), Zošák, Boszorád – Jakubko (73. Lačný).
    Náhradníci: Šavol – Kružliak, Gerát, A. Lovás, Masaryk, Lačný, Daghbashyan.

    Rozhodčí: Ježík – Ádam, Jankovič – Bobko
    ocianews.com