Sassuolo – Fiorentina 1:1 (kon.) | Neapol – Inter 2:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:1 (1:1)
ACF Fiorentina
Pondělí 30.11.2015, 19:00 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! US Sassuolo Calcio uhrálo s ACF Fiorentinou cennou remízu 1:1!

    První poločas nabídl velmi pěkný fotbal! Hned od úvodní minuty se do velké tlaku dostala Fiorentina, která skórovala hned v páté minutě, kdy se prosadil Borja Valero! Ve 26. minutě měl velkou šanci Iličić, který však Consigliho nedokázal překonat! V závěru poločasu se však Sassuolu podařilo srovnat! Po centru Vrsaljka se prosadil Sergio Floccari!

    Ve druhém poločase toho příliš zajímavého k vidění nebylo! Hosté se mohli dostat do vedení po nebezpečné střele Pasquala, tu však vyrazil Consigli. Na druhé straně zase spálil velkou šanci Floccari!

    Fiorentina tak získává pouze bod, a momentálně se nachází na druhé pozici! Uvidíme, jak večer zareaguje Inter a Neapol!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:52:32)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Borja Valero táhl rychlý protiútoku svého týmů středem hřiště, a následně se pokoušel najít za obranou Kaliniče. Míč však skončil u brankáře Consigliho!
     
    90+1
    Sassuolo kontrolovalo hru na vlastní polovině. Následně se pokoušel o dlouhý nákop na útočnou polovinu Missiroli, který však našel pouze hostujícího Astoriho, který míč odkopl!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Fiorentina nebezpečně kombinovala na útočné polovině, a z levé strany posílal centr do vápna Borja Valero. Centr španělského záložníka však zablokoval Vrsaljko!
     
    88
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Matteo Politano.
     
    87
    Josip Iličić posílal do vápna vysoký centr, na který si nabíhal Nikola Kalinić. Těsně před chorvatským kanonýrem však míč odhlavičkoval Cannavaro!
     
    85
    Exekuce rohového kopu se ujal domácí Sansone, jehož centr našel na hranici malého vápna Missiroliho, jehož hlavička však nebyla příliš přesná!
     
    84
    Domácí Sassuolo se velmi rychle dostalo na útočnou polovinu, kde se dostal k centru obránce Vrsaljko. Jeho pokus však zablokoval Roncaglia, a bude z toho rohový kop!
     
    83
    Exekuce následné standardní situace se ujal Josip Iličić, kterému se však nepodařilo ohrozit branku Consigliho, a míč poslal hodně vysoko nad branku!
     
    82
    Před vápnem Sassuola operoval s míčem Josip Iličić, který následně spadl po souboji s Sansonem, a hlavní rozhodčí Davide Massa foukl do píšťalky!
     
    82
    Na druhé straně zariskoval také stoper Gonzalo Rodríguez, který se poblíž brankové čáry dostal pod tlak dvou napadajících hráčů. Hostující hráč však vše zvládl!
     
    81
    Domácí brankář Consgili byl při rozehrávce pod tlakem napadajícího Kaliniče. Italský brankář však vše zvládl, nicméně jeho dlouhý odkop na útočné polovině nikoho z domácích nenašel!
     
    79
    Portugalský trenér Paulo Sousa provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází středopolař Pasqual, který byl dnes hodně vidět, a podal velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Alonso!
    Radost domácích hráčů po vyrovnání Floccariho!

     
    78
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Sergio Floccari, přichází Antonio Floro Flores.
     
    77
    Následné standardní situace se ujal Grigoire Defrel, jehož centr však nebyl příliš povedený, a obrana Fiorentiny si dokázala poradit!

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Floccari (Vrsaljko) – 5. Valero

    Karty:   53. Floccari (SAS), 55. Vrsaljko (SAS) – 31. Astori (FIO), 66. Badelj (FIO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 4:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 16:15.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Laribi (72. Biondini), Magnanelli, Missiroli – Defrel, Floccari (78. Floro Flores), N. Sansone (88. Politano).
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Pellegrini, Biondini, Falcinelli, Politano, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan, Floro Flores.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Roncaglia, Gonzalo Rodríguez, Astori – Bernardeschi, Badelj (69. Verdú), Vecino, Pasqual (79. Alonso) – Valero, Iličić – Rossi (56. N. Kalinič).
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – Gilberto, Tomović, N. Kalinič, Rebić, Mario Suárez, M. Fernández, Verdú, Babacar, Alonso.

    Rozhodčí: Davide Massa – Pegorin, Fiorito (vš. Itálie)
    thejrc.org