TPS – Rauma 3:3 (kon.) | Blues – Kärpät 2:0 (kon.) | Davos – Skellefteå 1:1 (kon.)
Luleå – Frölunda 3:2 (kon.)
konec
TPS Turku
3:3 (1:2, 0:0, 2:1)
Lukko Rauma
Úterý 01.12.2015, 17:30 • HK Areena, Turku • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:02:01)
     
    Souboj TPS s Lukkou dopadl nakonec nerozhodně. I když ještě tři minuty před koncem vedli hosté o dvě branky, o náskok v závěru přišli, a odveta tak bude hodně otevřená.
     
    Konec zápasu.
    Tomi KALLIO - 3:3
     
    59:40
    TPS právě vstřelilo branku!
    Velké rozuzlení tohoto utkání v samotném závěru! Domácí nakonec využili přesilovku a to prostřednictvím TOMIHO KALLIA. Ten dostal přihrávku od Perrina na pravém kruhu, vybruslil si více do středu a svižným pokusem překonal Zapolskiho dvacet vteřin před koncem. Asistence: Éric Perrin, Ilkka Pikkarainen.
     
    58:58
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:04
    Nepříjemná záležitost pro Lukku! Rozhodčí jeho tým posílají do čtyř hráčů. Vyloučený byl Niskala (RAU) za hákování.
    Dave SPINA - 2:3
     
    57:17
    TPS právě vstřelilo branku!
    Domácí snížili! Tenhle gól může být pro odvetu důležitý. DAVE SPINA, navrátilec z trestné lavice, pohodlně zakončil do poloprázdné branky poté, co dostal přihrávku podél brankoviště, kterou adresoval od druhé tyčky svou hokejkou Perrin, jenž rychle a chytře objel Zapolskiho branku. Asistence: Éric Perrin, Tomi Kallio.
     
    56:48
    Domácí v plném počtu.
     
    55:50
    Na ledě je zpátky vyloučený Spina.
     
    55:48
    Brookbank hned dvakrát prověřil schopnosti Setänena! Byly to pořádné dělovky. Domácí gólman si ale poradil.
     
    54:48
    Další trošku zbytečné vyloučení na straně domácích. A hosté budou mít přesilovku 5 na 3! Fauloval Forsström (TPS), a to hrou vysokou holí.
     
    53:50
    Frustrovaný Spina (TPS) trošku zbytečně u mantinelu trefil loktem svého protihráče. Rozhodčí ho vyloučili na dvě minuty.
     
    53:22
    Setänen musel předvést semafor! Pumelice od modré byla nebezpečná, ne že ne.
     
    52:57
    Souboj u mantinelu po vyrážečce Zapolskiho pro jistotu rozhodčí utnuli. Přece jenom nebyla možnost, jak v téhle akci reálně pokračovat. Následovat bude komerční přestávka.
     
    51:38
    Hosté v plném počtu.
     
    51:10
    Puk je nyní za brankou Setänena. I když v jedné možnosti byl TPS gólu opravdu blízko, puk za brankovou čáru Zapolskiho nezapadl. Ten lapačkou zasáhl na poslední chvíli v brankovišti! Do konce přesilovky nezbývá mnoho.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 7. Kallio (Perrin), 58. Spina (Perrin, Kallio), 60. Kallio (Perrin, Pikkarainen) – 10. Nurmi (Lähteenmäki), 14. Lahti (Asplund), 43. Piitulainen


    TPS Turku: Setänen (Georgijev) – Eronen, Tallinder, Forsström, Nummelin, Tikkanen, Keskitalo, Berger – Kallio, Spina, Perrin – Vainiola, Pikkarainen, Vähätalo – Siiki, Virta, Ahtola – Moisio, Karvonen, Nieminen – Jon. Virtanen
    Lukko Rauma: Zapolski (Rinne) – Jes. Virtanen, Tommila, Niskala, Ahonen, Brookbank, Mikkola, Jaatinen, Hyvärinen – Vahalahti, Piitulainen, Gagnon – Lahti, Koivisto, Asplund – Nurmi, Suuronen, Lähteenmäki – Sipiläinen, Riska, Lähde

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Hribik (CZE) – Saha, Kiilunen (oba FIN)
    thejrc.org