Havlíčkův Brod – Kolín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Hvězda Praha 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 06.12.2015, 14:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Ve třetí periodě zvýšil už na 4:0 krásnou ranou David Bušek, ale hosté se dočkali kýžené čestné branky, když se trefil Patrik Vaníček. Havlíčkův Brod tak dnes překvapil favorita a bere všechny tři body po naprosto zaslouženém triumfu 4:1. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou! (16:35:01)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Od modré čáry vypálil Jan Barták a jeho ránu ještě tečoval mezi kruhy Luboš Kozák, ale kus černé gumy usměrnil jen vedle pravé Adamovy tyčky.
     
    59:10
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle vyhodil.
     
    58:40
    Tak ještě jedna šance pro Kolín. David Bušek (HBR) a obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    58:34
    Havlíčkův Brod odrazil útočnou akci Středočechů a vydal se do rychlého brejku. Nahrávka Davida Huberta ale skončila ofsajdem, buly ve středním pásmu.
     
    58:01
    Kozlové získali puk, ale raději pod tlakem nevymýšleli nic složitého a hrací předmět jen odpálili na zakázané uvolnění.
     
    57:36
    Hosté ještě chvilku drželi útočné pásmo, ale o puk nakonec přišli a Havlíčkův Brod kus černé gumy dovezl až do útočného území.
     
    57:09
    Martin Černý se nemazal s pukem vůbec a jeho dělovka z prostoru mezi kruhy minula jen o kousek levou tyčku gólmana Adama.
     
    56:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To je velká škoda pro Bruslaře a hlavně brankáře Adama, který přišel na konci utkání o čisté konto! Jiří Veselý vyhrál vhazování a jeho přiťuknutí napálil z voleje do brány krásnou ranou PATRIK VANÍČEK! Asistence: Jiří Veselý.
     
    56:19
    Luboš Kozák se sice ocitl s pukem v těžkém úhlu, ale i přesto zkusil štěstí. Brankář Adam byl pozorný a puk vyrazil betony do bezpečí.
     
    56:09
    Kolín dál buší na zadní vrata Havlíčkova brodu. Gólman Adam je ale pozorný a dál drží čisté konto.
     
    55:48
    Kozlové ještě nic nevzdávají a dál bojují o co nejlepší výsledek. Určitě by rádi vstřelili alespoň čestnou branku, nyní se drží v útočném pásmu.
     
    55:27
    Další přerušení hry v útočném pásmu Havlíčkova Brodu, který získal znovu vhazování u brankáře Martínka.
     
    55:08
    Havlíčkův Brod má dál navrch, Kozlové už nemají nejspíš fyzické ani psychické síly na to, aby se zápasem ještě něco udělali. A brankář Martínek musí dál chytat jednu ránu za druhou.
     
    54:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že je definitivně hotovo! Kotouč putoval po ose Dušan Mendl – Ondřej Hlídek -DAVID BUŠEK a posledně jmenovaný zakončil rychlou kombinaci tvrdou ranou bez přípravy z levé strany, jež neomylně zapadla za Martínkova záda! Asistence: Ondřej Hlídek, Dušan Mendl.
     
    53:54
    Havlíčkův Brod už se radoval, ale brankář Martínek měl obrovské štěstí, když záhadným způsobem dokázal dostat puk před brankovou čárou ven z brány!
     
    53:40
    Havlíčkův Brod dál drží soupeře pod tlakem.
     
    53:18
    Dušan Mendl práskl tvrdým golfákem do puku na modré čáře, ale jeho projektil trefil jen spoluhráče Ondřeje Hlídka, který je ale v pořádku.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Hlídek (J. Jelínek), 37. Kraučuk (Adam), 40. Hubert (Kraučuk, Abbrent), 55. Bušek (Hlídek, Mendl) – 57. Vaníček (Jiří Veselý)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Mendl "C", Semrád, L. Motl, D. Suchý, Bancíř, Bušek – J. Jelínek, Kraučuk, Hlídek "A", Hubert, M. Přibyl, Křížek, Kittler, Abbrent, Cejpek.
    SC Marimex Kolín: Martínek (D. Jelínek) – Barták, V. Suchý "A", Křeček Makovička – Bašus, Kozák, Marvánek "C", Černý, Jiří Veselý, Vaníček, Vajsejtl, Jiráň, Hyšpler, Čtvrtečka

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri