Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 03.01.2016, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    Drazí přátelé, dnešní program v Kotlině končí. Za sledování onlajnu děkuje a na počtenou se opět někdy těší Richard Wagner! (20:34:34)
     
    No, bylo to drama jako hrom, ale je u konce. Domácí hokejisté nakonec uhájili těsné vítězství. Ve třetí části jim k němu otevřel brány Jakub Abbrent, který dal na 2:0. V závěru ještě snížil David Košťál, ale na víc už hosté z města rumu nedosáhli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Domácím se několikrát povedlo dostat puk do středního pásma a pak i odrazit i několik pokusů Vagaru o ohrožení branky.
     
    58:25
    Tlak hostů může ještě kulminovat! Na trestnou lavici totiž odjel Michal Semrád (HBR) za bodnutí koncem hole. Inkasoval navíc trest na 2+2+10 minut. Branka Vajgaru zůstává prázdná!
     
    58:06
    Wow! To byl panečku tlak! Málem bylo i vyrovnáno, ale šanci Kevina Švihálka, který z mezikruží dorážel do prázdné bravurně vykopl Vít Kekula a následný další pokus o trefení volného místa v kase zastavil pohotový Dominik Kittler!
     
    57:31
    Bruslaři dostali puk ven z pásma a při pokusu Vajgaru o návrat stáhl oblouček pro své potřeby Michal Semrád, jenž následně i vyhodil!´.
     
    57:03
    Velká strkanice na brankovišti! Vít Kekula si připsal snad dva zákroky proti dorážkám. Následně byl natlačen do branky, ale puk udržel před čarou. Jindřichův Hradec si bere time-out.
     
    56:48
    David Košťál se dostal na brankovišti do velké šance, ale zblízka zametl kotouč po Švihálkově přihrávce jen do výtečného Kekuly!
     
    55:48
    Další komplikace pro domácí a šance pro Vajgar. Dominik Kittler (HBR) inkasuje trest za držení protihráče.
     
    55:21
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Jindřichův Hradec využívá přesilovku a dramatizuje zápas. Co dramatizuje, hlavně se dostává na dostřel. Stačí jeden gól a má jistý bod. David Košťál vystřelil dvakrát z osy. Obě rány s vypětím všech sil bravurně zlikvidoval Vít Kekula. Kotouč ale vypadl na zadní prkna, kde ho sebral Kevin Švihálek a poslal na brankoviště DAVIDU KOŠŤÁLOVI, který jej zametl za dezorientovaného gólmana! Asistence: Kevin Švihálek.
     
    54:52
    Vajgar je kompletní a začíná mu zkrácená přesilovka. Domácí ale drží kotouč v útočném pásmu.
     
    54:32
    Ta se dařila do té doby, kdy na pravém mantinelu přišel velký souboj o kotouč, při němž se hákováním provinil Jakub Abbrent (HBR).
     
    53:59
    Bruslaři dvakrát vyhráli buly. Po té první vystřelil Dominik Suchý od modré a Fogl znovu přerušil hru, po druhém vhazování rozjíždějí Bruslaři kombinaci.
     
    53:39
    Jindřichův Hradec se dokázal osvobodit, ale domácí se rychle nastěhovali zpět do pásma a od modré čáry střílel Jan Lobo. Přesně v momentu střely se před ním otevřela dálnice, takže František Fogl na touš viděl a v klidu ho srazil betony a pokryl pod lapačkou.
     
    52:52
    Domácí si také zahrají početní převahu. Za podražení je vykázán na dvě minutky Aleš Kadlec (JHR). Záleží jen na domácích, zda tam vydrží celých sto dvacet vteřin.
     
    52:45
    Domácí jsou již kompletní. V závěru oslabení ještě nebezpečně střílel z pravého kruhu do poloodkryté klece Jakub Šafář, ale fantasticky ho vychytal přesouvající se Vít Kekula!
     
    52:01
    David Hubert ujížděl v oslabení po levém křídle. Sjel si před branku, ale František Fogl měl své betony připravené a puk vyrazil.
     
    50:54
    Vzájemné vyloučení. Dnes již třetí. Za sekání jde dělat Semrádovi společnost Dominik Suchý (HBR) a na druhou trestnou jede za stejný prohřešek Kevin Švihálek (JHR).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 32. Michal Přibyl I (Jelínek), 48. Abbrent (Kraučuk, Mendl) – 56. Košťál (Švihálek)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Suchým Bušek, Mendl "C", Semrád "A", Bancíř, Lobo – Abbrent, Kraučuk, Hubert, L. Motl. Polák, Křížek, Kittler, M. Přibyl, Jelínek "A".
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Fogl – Jon "C", Kadlec, Babčuk, Port, Zettl, Šafář "A", Sviták, Švihálek, Heřmánek, Košťál, Nikodým, M. Přibyl II, Baxa.

    Rozhodčí: Martin Homola – Tomáš Krejčí, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri