Poruba – Prostějov 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Krkonoše 7:2 (kon.) | Litoměřice – Karlovy Vary B 5:2 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 2:3 (kon.) | Vsetín – Uničov 9:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
HC Krkonoše
Pátek 08.01.2016, 18:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů • 21. kolo
Partner:
     
    Z dnešního programu v Kotlině je to vše. Za sledování onlajnu děkují a hezký večer, ať doma či s přáteli v zařízení restauračním, přejí Richard Wagner a jeho poradce Tomáš Kulich! (20:46:22)
     
    Duel je u konce. Ve třetí třetině se domácí zásluhou Dominika Suchého, Michala Přibyla a Jakuba Kraučuka do vysokého náskoku, který Krkonoše definitivně zlomil. Bruslaři tak pod novým vedením Aleše Kraučuka a Petra Adama dočkali již čtvrtého vítězství ze stejného počtu duelů!
     
    Konec zápasu.
     
    Vyloučení v týmu HC Krkonoše (Roman Švík - 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Lukáš Křížek - 2 min., hrubost).
     
    59:17
    Hraje se poslední minuta, ve které se Krkonoše drží před domácí brankou. Evidentně chtějí přidat ještě jeden zásah.
     
    58:22
    Hostující mužstvo je kompletní. Domácí se ke konci nedostali do žádné větší příležitosti. Krkonošští hokejisté se v klidu ubránili.
     
    57:24
    Domácí jsou kompletní a zahájili kombinaci. Ta se jim ale nepovedla a hosté vyhodili kotouč až k hájemství Víta Kekuly.
     
    57:00
    Domácí celek ve čtyřech nebezpečně ohrozil brankoviště, ale Petr Hlubuček nadvakrát pokryl skákavý kotouč pod lapačku.
     
    56:19
    Hosté nejprve nastřeili levou tyčku a následně se ve středním pásmu provinil faulem Jiří Erban (KRK), který podrazil soupeře. Čtyři na čtyři.
     
    55:48
    Jiří Erban vyslal po přesilovkovém ťukesu ránu od modré čáry, ale tu vytáhl parádním zákrokem vyrážečkou Vít Kekula!
     
    55:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jakub Lacina - 2 min., podražení).
     
    54:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým už definitivně rozhoduje a v posledních minutách si mění ledové kluziště ve své exhibiční pódium. Hostující mužstvo si vytvořilo kombinaci. Jenže na modré čáře vypíchl puk David Hubert a společně s Marinem Polákem jeli dopředu Polákův blafák nevyšel, ale z dorážky se prosadil JAKUB KRAUČUK! Asistence: David Hubert a Martin Polák.
     
    53:46
    Krkonoše vyhodily kotouč ven z pásma a domácí už se pak zmohli jen na nahození za branku hostů. Severočeši jsou kompletní.
     
    52:35
    Jan Lobo si od modré čáry sjel blíže k brance a tahem vypálil. Jeho rána skončila ale jen na betonech pozorného gólmana hostů.
     
    51:44
    Havlíčkův Brod má k dispozici přesilovou hru. Na pravém mantinelu sroloval protihráče Jiří Lamač (KRK), který je vyloučen za podražení.
     
    51:04
    Ve středním pásmu byl u levého mantinelu ležet po osobním souboji Jakub Tatar, který za pomoci spoluhráčů odjíždí na střídačku.
     
    50:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Tak to je jinej mazák," zní nyní z úst mého dvorního poradce Tomáše Kulicha, mimo jiné gólmana domácího staršího dorostu. Ten se tu nyní ustavičně diví, jak mohl MICHAL PŘIBYL po vyhraném buly od Martina Poláka backhandem poslat ránu na zadní tyč, na kterou neměl Petr Hlubuček šanci dosáhnout! Asistence: Martin Polák.
     
    49:45
    Domácí znovu zatočili a vytvořili mumel na brankovišti Petra Hlubučka. Ten ale vše zvládl a ve změti těl si našel puk, který pokryl pod lapačkou.
     
    48:58
    Domácí v oslabení udělali chybu a Jan Rutrle se na levém kruhu dostal ke kotouči, sjel si blíže k brance a vypálil. Vypadá to jako situaci předcházející gólu, ale to by na světě nemohla být fantastická lapačka Víta Kekuly!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Jelínek (Kraučuk), 13. Mendl (Hlídek), 24. Jelínek (Kraučuk), 27. Jelínek (Kraučuk), 41. Suchý (Mendl), 51. Přibyl (Polák), 55. Kraučuk (Hubert, Polák) – 26. Sedláček, 38. Tatar (Rutrle, Vacek)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Folvarský) – Bušek, Lacina, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Suchý – Hlídek "A", Hubert, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Krkonoše: Hlubuček – Štoček, Zákravský, Erban, Sedláček, Vacek, Lamač, Tatar, Rutrle, Patzelt, Háze, Lang, Švík.
    Trenér: Radovan Biegl.

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Petr Křivohlavý, Martin Klouda
    thejrc.org