Litoměřice – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Poruba – Vsetín 8:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
IHC Králové Písek
Neděle 17.01.2016, 13:30Liga juniorů
Partner:
     
    Z Kotliny je to ode mne vše. Ať jste dnešní onlajn sledovali doma, v práci či během posezení s kamarády v restauraci, tak Vám přeje hezký zbytek dnešního dne, úspěšný start do nového týdne a na počtenou se těší Richard Wagner! (15:44:11)
     
    Domácí družstvo bylo takhle malý (ukazuji na prstech mezeru asi na dva centimetry) kousek k velmi cennému triumfu nad vedoucím mužstvem střední skupiny juniorské ligy. Jenže domácím se ve třetí části nezadařilo z několika šancí skórovat a ve finiši mohli být rádi, že ještě neudeřil Písek. Nicméně z dnešního zápasu můžou mít hodně dobrý pocit!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    V závěru ještě Havlíčkův Brod vyvinul ohromný tlak a snažil se na brankovišti doklepat kotouč do sítě, ale Luboš Kadlec nepovolil a obránci před ním pak odpálili touš pryč!
     
    59:44
    Domácí hokejisté rozvinuli kombinaci, dokonce se jim povedlo i vyslat kotouč na branku, ale ten se otřel o hostujícího hráče a vypadl do ochranné sítě.
     
    59:34
    Havlíčkobrodští jsou v pásmu a Jiří Adam prchá na střídačku!
     
    59:28
    Bruslaři se nedokázali popasovat se středním pásmem a pak celkem ostře dojel Jana Vovse Michal Semrád. Domácí si berou time-out.
     
    58:58
    Jiří Adam už se hlásil o odjetí na střídačku, ale v tom se hosté urvali do brejku a Josef Vlk stál sám před brankou, ale trefil jen bleskově se přesouvajícího Jiřího Adama!
     
    58:12
    Rozběhly se nám poslední dvě minutky a domácí jsou nastěhovaní v útočném pásmu. Tomáš Cejpek ale zprava nezametl kotouč jinam, než jen do Kadlecových betonů.
     
    57:34
    Havlíčkův Brod se opět dostal do útočného pásma. Tam ovšem neodkázal zúročit vydobyté pozice a neohrozil písecké vedení.
     
    56:53
    Bruslaři se dostali alespoň do středního pásma. Nakonec získal Písek znovu kotouč a vypálil od modré. Jiří Adam pokryl kotouč ve výstroji.
     
    56:18
    Na konec vše vyústilo až v zakázané uvolnění z domácí strany. Nyní měli hokejisté od Otavy řádně navrch.
     
    55:15
    Hosté již v plném počtu obsadili útočné pásmo domácích a rozjíždějí takovou kombinaci, kterou jsme u nich vídali v první periodě. Zatím ale nemají ideálně namířenou mušku.
     
    54:11
    Po souboji zůstal ležet v útočném pásmu písecký hráč. Ten se ale zvedl a odjel na střídačku. Sice s bolestivou grimasou v obličeji, ale odjel.
     
    53:46
    Havlíčkobrodští se ještě nedostali do takového tlaku, aby pořádně vypálili. Družstvo z jihu Čech předvádí kompaktní hru v obraně a nepouští Bruslaře k ničemu.
     
    53:05
    Písku se otevírala výborná možnost přečíslení dvou proti jednomu, ale ozval se hvizd rozhodčího, který signalizoval trest Josefu Vlkovi (PIS) za faul kolenem.
     
    52:48
    Domácí družstvo teď opět tlačilo. Do několika šancí se probila první lajna Bruslařů. Ve finále tlačil od modré kotouč na kasu Jiří Drobný, ale puk skončil na holi obránce.
     
    51:51
    Nejprve zalehl po buly sražený kotouč Jiří Adam, po následném vhazování vypálil z prostoru mezi modrou a kruhem René Skala, ale našel jen betony připraveného brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    51:31
    Michal Semrád si dlouho vyměňoval kotouč s Jakubem Lacinou v obranném pásmu na modré čáře, až to vše skončilo icingem. Písek teď dobře obsazoval střední třetinu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Drobný (Cejpek), 29. Křížek (Mendl) – 16. Voves, 18. Voves (Koupal, Hadrava), 36. Koutenský (Duchoň)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Lacina, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek "A", Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl "A".
    IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Frühauf, Koutenský, Hadrava, Hřebíček, Ruda – Polanský, Březina, Vlk "A", Duchoň "C", Volf "A", Koupal, Voves, Skala, Rod, Jiřinec

    Rozhodčí: Martin Homola – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    thejrc.org