Karlovarský kraj – Kraj Vysočina 0:6 (kon.) | Jihomoravský kraj – Pardubický kraj 0:1 (kon.) | Plzeňský kraj – Jihočeský kraj 1:1 (kon.)
Středočeský kraj – Liberecký kraj 2:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Zlínský kraj 1:1 (kon.) | Olomoucký kraj – Královéhradecký kraj 2:5 (kon.)
Ústecký kraj – Karlovarský kraj 3:1 (kon.) | Praha – Plzeňský kraj 1:1 (kon.) | Jihomoravský kraj – Kraj Vysočina 2:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:1 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 1:6 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 4:2 (kon.)
Zlínský kraj – Ústecký kraj 3:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 3:1 (kon.)
konec
Ústecký kraj
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Karlovarský kraj
Úterý 19.01.2016, 12:30 • ZS Ivana Hlinky • Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    Konec zápasu. (13:56:00)
     
    44:39
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! MAREK BERKA vystihl rozehrávku hostů, a poté zamířil přesně do prázdné brány. Bez asistence.
     
    44:05
    Puk v pásmu Karlovarského kraje.
     
    43:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    43:53
    Hosté hrají power-play! Domácí se dopouštějí zakázaného uvolnění.
     
    43:01
    Na řadě jsou poslední dvě minuty utkání, hráči bojují o puk v pásmu Ústeckého kraje.
     
    42:31
    Karta se obrátila, hosté musí do útoku. Zatím se jim to ale nedaří, domácí jsou všude dříve a navíc jsou povzbuzovány domácím publikem.
     
    41:32
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    ZS Ivana Hlinky je na nohou, Ústecký kraj jde do vedení!!! Bartošova rána se odrazila před Bednáře, kotouče se chopil MAREK BERKA, rychle objel gólmana a zakončil do prázdné brány! Asistence: Dan Bartoš.
     
    40:55
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Bylo a je vyrovnáno! Václav Rubeš vypálil z dobré pozice, Bednář vyrazil kotouč před sebe a tam byl jako první DANIEL JOUZA! Litvínovský útočník si s touto šancí věděl rady a bekhendem krásně vymetl pavučinky hostující brány! Asistence: Václav Rubeš.
     
    40:50
    Karlovarští měli problém s rozehrávkou a je z toho zakázané uvolnění. Ústecký kraj se nadechuje k velkému tlaku, uvidíme, jestli mu to k něčemu bude.
     
    39:43
    Neskutečný Bednář! Dan Bartoš jel sám na bránu, udělal kličku a už se chystal zakončit. Jenže hostující gólman mu stihl kotouč vypíchnout. Skvělý zákrok!
     
    39:15
    Ústecký kraj má velké problémy se dostat z vlastního pásma. Hosté aktivně napadají.
     
    37:57
    Puczek se nadechl k velkému sólu, předjel obránce a vypálil. Jeho rána ale nebyla vůbec přesná a končí vysoko na zadním mantinelu.
     
    37:36
    Karlovarští dostali novou krev do žil, když obklíčili domácí bránu.
     
    36:16
    Šarlinger dostal jeden hit, poté ještě krosček na zemi, a tak se chtěl pomstít. Pomsta mu vyšla parádně, když sundal minimálně o hlavu většího Kursu.
     
    36:05
    Hosté v plném počtu.
     
    35:43
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, hosté jdou do vedení! Kitzberger namazal na útočné modré čáře a ADAM KŘEMEN šel od půlky sám na bránu. Únik zakončil bekhendovou kličkou, na kterou si sice Volke sáhl, kotouč ale i tak skončil v bráně! Bez asistence.
     
    35:21
    Vojtěch Kysela minul bránu z pravého vrcholku kruhu. Kdyby toto šlo do brány, měl by Bednář velkého problémy.
     
    35:05
    Další vyloučení. Karlovarský kraj hrál v šesti hráčích a bude pykat. Korčmaroš míří na trestnou lavici za svou střídačku.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 41. Jouza (Rubeš), 42. Berka (Bartoš), 45. Berka – 36. Křemen


    Ústecký kraj: Volke (Svoboda) – Ferbas, Černohorský, Šubrt, Hoffmann, Psar, Herles, Žítek, Kitzberger- Puczek, Jindra, Benda, Harkabus, Prokop, Rubeš, Myšák, Jouza, Kysela, Šarlinger, Bartoš, Berka
    Karlovarský kraj: Bednář (Kovařík) – Poizl, Kursa, Horváth, Kosina, Braný, Bílek- Pohanka, Jiskra, Křemen, Pištěk, Novotný, Rozhon, Zdeněk, Korčmaroš, Petrov, Hadáček, Troch, Mašek

    Rozhodčí: Pilný – Goltsch, Ptáček
    thejrc.org