Karlovarský kraj – Kraj Vysočina 0:6 (kon.) | Jihomoravský kraj – Pardubický kraj 0:1 (kon.) | Plzeňský kraj – Jihočeský kraj 1:1 (kon.)
Středočeský kraj – Liberecký kraj 2:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Zlínský kraj 1:1 (kon.) | Olomoucký kraj – Královéhradecký kraj 2:5 (kon.)
Ústecký kraj – Karlovarský kraj 3:1 (kon.) | Praha – Plzeňský kraj 1:1 (kon.) | Jihomoravský kraj – Kraj Vysočina 2:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:1 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 1:6 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 4:2 (kon.)
Zlínský kraj – Ústecký kraj 3:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 3:1 (kon.)
konec
Jihomoravský kraj
2:2 (2:0, 0:2, 0:0)
Kraj Vysočina
Úterý 19.01.2016, 14:30 • ZS Ivana Hlinky • Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    Konec zápasu. (16:04:07)
     
    44:42
    Ofsajd a další vhazování ve středním pásmu. Vše směřuje k remíze 2:2!
     
    43:43
    Oddechový čas pro domácí.
     
    42:49
    Hostující hráči se dopustili ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu. Uvidíme, jestli se podaří jednomu či druhému týmu vsítit branku a rozhodnout tak dnešní utkání.
     
    39:33
    Vítězslav Brož nabral velkou rychlost, jenže byl vytlačen ze středu hřiště a pálil z poměrně velkého úhlu. Jeho rána nebyla špatná, ale Štipčák jí viděl a pohodlně chytl.
     
    37:15
    Oscar Hubáček měl skvělou možnost, když se k němu odrazil puk na kruhy. Hned z první vypálil, jenže kotouč se skrze těla před bránou k Chaloupkovi vůbec nedostal.
     
    36:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    36:09
    Hosté v plném počtu.
     
    35:15
    Kraj Vysočina hraje ve čtyřech.
     
    35:09
    Piskáč vyloučen na minutu za vražení na hrazení.
     
    34:15
    Homola tvrdě sundal svého protihráče u mantinelu a bude pykat. Hostující kapitán dostal jednu trestnou minutu za zásah do oblasti hlavy a krku + sedmiminutový osobní trest.
     
    33:26
    Dufek vypálil od modré čáry, kotouč se odrazil před Chaloupku a ujal se ho opět Bernovský. Tomu se ale nepovedlo zasunout kotouč za ležícího brankáře.
     
    32:35
    Rosecký se spolu s Bernovským dostal do protiútoku dva na jednoho. První jmenovaný ale zkazil nahrávku a tím i celou akci svého týmu.
     
    30:59
    Rašín nahazoval kotouč na bránu, kde stál volný Křehlík. Ten měl dostatek prostoru, změnit trasu puku se mu ale nepodařilo.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:52
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Skvělý závěr a je vyrovnáno! Krajíček posunul kotouč na modrou čáru na hůl DANIELA PISKÁČE, který propálil Štipčáka! Asistence: Jakub Krajíček, Martin Zadražil.
     
    29:10
    Domácí v plném počtu.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 4. Vašíček (Kavický), 4. Matěj (Meluzín) – 19. Teplý (Křehlík), 30. Piskáč (Krajíček, Zadražil)


    Jihomoravský kraj: Štipčák (Kašpar) – Chlubna, Masár, Pospíšil, Kuboš, Branžovský, Holemý- Geidl, Křivánek, Coufal, Svoboda, Kudrna, Konečný, Kubáček, Kučeřík, Matěj, Dufek, Vašíček, Pigl, Bernovský, Meluzín, Rosecký, Kavický
    Kraj Vysočina: Chaloupek (Dobrovolný) – Piskač, Homola, Vlk, Dvořák, Křišta, Pacík, Juda, Smolko, Rašín – Brož, Zadražil, Kulhánek, Chlubna, Krajíček, Jindra, Najman, Křehlík, Teplý, Čermák, Svoboda

    Rozhodčí: Kika – Gabriel, Klouček
    thejrc.org