Havlíčkův Brod – Děčín 8:5 (kon.) | Písek – Tábor 2:5 (kon.) | Klášterec nO – Vrchlabí 6:3 (kon.)
Nový Jičín – Technika Brno 0:3 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Opava – Frýdek-M. 1:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 1:8 (kon.) | Kolín – Sokolov 10:3 (kon.)
Klatovy – Bílina 0:0 (odl.) | Vsetín – SK Karviná 5:1 (kon.) | Trutnov – Řisuty 6:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Nymburk 6:9 (kon.) | Pelhřimov – Kobra 0:0 (odl.) | Jablonec n/N – Žďár n/S 4:8 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:5 (4:1, 2:2, 2:2)
HC Děčín
Sobota 23.01.2016, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Západ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vážení přátelé, ode mne je to dnes vše. Ať již jdete sdílet svou radost s někým z kamarádů, nebo zalévat hrdlo smutkem do restaurace, či se jdete těšit doma se svou rodinou, tak Vám k tomu hezký zbytek večera přeje a těší se na shledanou Richard Wagner! (19:24:21)
     
    Je dobojované! Kam se hrabe Wilda Shakespeare! Kde že jsou herecké výkony Leonarda DiCapria! Bojovníci na obou stranách zvládli sehrát parádní představení. Výborný zápas, ve kterém vedli domácí už 6:1 dokázali hosté zdramatizovat snížením až na 6:5. Jenže pak si vzal dvakrát slovo Jevgenij Kondratěv, který rozhodl o domácím triumfu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Ještě jedno vzájemné vyloučení. Za hosty jde za hrubost Radomír Vaněk (DEC), za Havlíčkův Brod za tentýž prohřešek Petr Kuchta (HBR).
     
    59:42
    Petr Kuchta se zjevil před Lukášem Lavingerem, kterého ale střelou ze středu kluziště nepřekvapil. Hostující gólman zasáhl betonem.
     
    59:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zřejmě už je definitivně rozhodnuto. Domácí se prosazují gólem do prázdné branky, který má na svědomí JEVGENIJ KONDRATĚV! Ten dojel kotouč odražený od zadního mantinelu a trefil ho do prázdné. Máme tu hattrick a pojistku vítězství. Asistence: David Vala a Kirill Vlasov.
     
    58:51
    Čeněk Novák pokryl kotouč na hrudi po střele Michala Oliveriuse z levého křídla. Následuje buly před jeho brankou, které už Lukáš Lavinger sleduje ze střídačky!
     
    58:26
    Domácí jsou v plném počtu. Děčín bude ještě půl minutky ve čtyřech. Nyní má kotouč na svých holích a osvobozuje se.
     
    57:48
    Lukáš Endál se přes osu kluziště prokličkoval až před Lukáše Lavingera, kterého ale střelou na vyrážečku nedokázal překonat.
     
    56:59
    Nejprve domácí Tomáš Semrád hned po buly poslal kotouč ven ze svého pásma a poté s kotoučem operoval ve středním pásmu Lukáš Endál, jehož ale poslal k zemi Jan Kaltenböck (DEC), který jest potrestán za faul loktem.
     
    56:22
    Domácí budou hrát v oslabení a Děčín má šanci na to, aby se znovu dostal do kontaktu. Za podražení je vyloučen David Kozlík (HBR).
     
    55:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Velmi důležitá branka pro domácí tým, naopak pro hosty hodně hořká! Děčín se znovu dostává z kontaktu. David Vala vybojoval ve středním pásmu kotouč, který se dostal na hokejku Tomáše Chlubny. Ten poslal skrze obranu hostů žabičku na JEVGENIJE KONDRATĚVA, který neposedný puk zkrotil a následně ho poslal přesně do horního růžku Lavingerovy branky! Asistence: Tomáš Chlubna a David Vala.
     
    54:57
    Zakázané uvolnění na straně celku z města ležícího na Labi. Děčín vyťal ránu přes celé kluziště po odebrání puku z domácích hokejek, které začínaly útok.
     
    54:20
    Domácí se dostali na druhé straně do šance, když po buly projel kousek podél mantinelu Tomáš Semrád, ale jeho zakončení o kousek minulo bližší tyčku.
     
    54:01
    Další úspěšná práce na bodu pro vhazování znamenala další příležitost pro hosty. Tentokrát nebyl pokus tak razantní a Čeněk Novák si v klidu připsal zákrok nejprve betonem a následně lapačkou.
     
    53:53
    Martin Zdvořáček napřáhl na modré čáře ke střele. Před domácí gólmanem bylo plno jako na parkovišti před Kauflandem, když jsou slevy, ale maskovaný muž BK si našel výhled a puk schoval do lapačky. Stejně tak si počínal následně i po pokusu od modré.
     
    53:07
    Domácí hokejisté jsou kompletní. Hraje se pět na pět a Bruslaři drží kotouč na svých holích. Havlíčkův Brod se ale skrze hostující defenzivu nemůže dostat do zakončení.
     
    52:08
    Na ledě tečou nervy. Havlíčkův Brod zatím oslabení zvládá výborně a hosty k ničemu vážnějšímu nepouští. Zato se do sebe pouštějí hráči obou celků. Vrátka na trestné otevřena na obou stranách. Jan Kaltenböck (DEC) a Petr Kuchta (HBR) jsou vyloučeni za hrubost.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Kozlík (Duben, Kondratěv), 8. Kozlík (Beneš, Kuchta), 9. Třetina (Endál, Přidal), 15. Kondratěv (Třetina, Semrád), 22. Kuchta (Beneš, Kozlík), 22. Ludvík (Cejpek, Endál), 56. Kondratěv (Chlubna, Vala), 59. Kondratěv (Vala, Vlasov) – 1. Hašek (Oliverius, Chovanec), 33. Buďa (Oliverius, Zika), 34. Volráb, 44. Zika (Oliverius), 47. Vacek (Volráb, Hašek)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Vala, Duben "A", Kořínek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Ludvík, Cejpek
    HC Děčín: Michajlov (22. Lavinger) – Molnár "A", Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Vaněk, Procházka, Chmel – Hašek "A", Volráb, Vacek, Oliverius "C", Zika, Faigl, Buďa, Patzel, Chovanec, Vegner, Fojt

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 405
    thejrc.org