Německo – Česko 0:13 (kon.)
konec
Německo
0:13 (0:6, 0:1, 0:6)
Česko
Pátek 05.02.2016, 10:00 • Rakoniewice Arena, Rakoniewice • Polish Cup (WU19)
     
    V dnešním utkání padlo celkem třináct branek. O všechny se postaraly české hráčky a tím porážejí prvního soupeře v Polish Cupu 13:0. Nejaktivnější hráčkou byla jednoznačně Irena Palatínusová, která vstřelila dvě branky a na jednu přihrála. Povedený výkon předvedla také se dvěma góly a jednou asistencí Eva Preisslerová.

    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek pátečního dne. (12:02:57)
     
    V dodatkové soutěži v nájezdech se prosadily všechny české hráčky, Plášková, Preisslerová i Palatínusová. Naopak Kleerbaumová, Holstová, ani Russelová nepřekonaly českou brankářku a tak i v této dovednosti Češky vítězí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky se rozjely v poslední minutě a přidávají ještě třináctou branku. PETRA HAVLÍKOVÁ se prosazuje po přihrávce Preisslerové. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    59:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    O dvanáctou branku se postarala půl minuty před koncem zápasu LENKA FALTUSOVÁ. Bez asistence.
     
    59:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě zápasu přidává jedenáctou branku mladých Češek EVA PIŠTĚKOVÁ, která tak dává svůj dnešní druhý gól. Bez asistence.
     
    53:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jubilejní desátou trefu si připisuje na své konto PETRA HLOŽANKOVÁ, pro kterou to je dnes první branka. Bez asistence.
     
    51:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ihned po skončení oslabení se české hráčky dostaly do útoku a po přihrávce Kapcové se prosazuje EVA PREISSLEROVÁ. Asistence: Nela Kapcová.
     
    51:21
    Češky jsou v plném počtu.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Česko (Káčová – 2 minuty).
     
    46:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve třetí třetině přidává osmou branku českého výběru, po přihrávce Havlíkové, NELA KAPCOVÁ. Asistence: Petra Havlíková.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli jen jednu branku. O tu se postarala, svým dnes již druhým gólem, Irena Palatínusová, která tak přidala sedmou branku mladých Češek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    27:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    IRENA PALATÍNUSOVÁ dává první branku ve druhé třetině, celkově je to pro český tým již sedmý zásah. Bez asistence.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    České hráčky opanovaly první třetinu proti německému výběru v zápase Polish Cupu. Již ve druhé minutě se prosadila Plášková, poté přišla trefa Suché. Také další hráčka z první formace se prosadila již v první třetině a to Pištěková. Hlavní podíl na dalších brankách měl třetí útok, který se prosadil díky Palatínusové a Preisslerové. Navíc přidala další branku ještě Kašparová a tím obdržely Němky v první periodě hned šest branek.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Vít Schück

    Branky a nahrávky: 2. Plášková (Palatínusová), 5. Suchá (Káčová), 9. Pištěková (Káčová), 10. Kašparová, 16. Palatínusová (Vrbová), 17. Preisslerová (Kašparová), 28. Palatínusová, 47. Kapcová (Havlíková), 52. Preisslerová (Kapcová), 54. Hložanková, 60. Pištěková, 60. Faltusová, 60. Havlíková (Preisslerová)


    Německo: Vogtová (Oertelová) – Busseová, Bergerová, Holstová, Bepplerová-Altová, Hubelová, Hechtová – Bestová, Kleerbaumová, Gokmenová – Sicková, Rietdortová, Russelová – Goetzeová, Konigová, Klausová – Weikumová, Brauckmannová, Bottgerová
    Česko: Tomšová (Drbalová) – Nová, Loudová, Jiráková, Vrbová, Hložanková, Syslová, Havlíková – Pištěková, Suchá, Káčová – Plášková, Pekárková, Palatínusová – Kapcová, Kašparová, Preisslerová – Faltusová, Martináková
    thejrc.org