Hamburg – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Darmstadt 0:2 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
0:2 (0:1)
SV Darmstadt 98
Neděle 07.02.2016, 17:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! TSG 1899 Hoffenheim nezvládl důležité utkání s SV Darmstadtem, a prohrál 0:2!

    Do dnešního zápasu vstoupil daleko lépe hostující Darmstadt, který měl hned v páté minutě velkou šanci, jenže Rajković trefil pouze břevno. Poté se probral také Hoffenheim, a ve velké šanci se ocitl Andrej Kramarić, jehož střela však mířila mimo! Ve 33. minutě viděli diváci v WIRSOL Aréně první branku! Rajković ve vápně přiťukl míč pro Aytaca Sulu, který poslal svůj tým do vedení.

    Ve druhém poločase byl aktivnější domácí Hoffenheim, který se pokoušel o vyrovnání, nicméně do žádných větších šancí se nedokázal dostat. V samotném závěru vstřelil Darmstadt navíc druhou branku, o kterou se postaral Slobodan Rajković! Darmstadt se tak posouvá na jedenáctou příčku, zatímco Hoffenheim zůstává předposlední!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (19:26:24)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samostném závěru dnešního utkání provádí Darmstadt své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Sandro Wagner, na jehož místo přicház Felix Platte.
     
    90+3
    Hoffenheim vybojoval další rohový kop, kterého se ujal Nadiem Amiri. Centr německého záložníka však opět nikoho z domácích nenašel, a obrana Darmstadtu si dokázala poradit!
    90+2. Velká šance Vrančiće
     
    90+2
    Na druhé straně šel do protiútoku Darmstadt! Celou akci táhl střídající Vrančić. Bosenský záložník vzal celou akci na sebe, a šel do zakončení. Jeho pokus však zablokovat Jeremy Toljan!
     
    90+1
    Hoffenheim ještě vybojoval rohový kop, kterého se ujal Nadiem Amiri. Střídající hráč nasměřoval svůj centr do středu vápna, jenže hostující obrana míč odhlavičkovala!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Sandro Wagner svedl na levé straně těžký souboj s Pavlem Kadeřábkem, po kterém se míč ocitl v zámezí. Vhazovat však bude hostující celek!
     
    88
    Darmstadt navíc skvěle napadal na vlastní polovině, a dokázal vybojovat míč. Momentálně hostující celek kombinuje na útočné polovině.
     
    87
    Domácí celek se ještě pokouší alespoň snížit na rozdíl jediné branky, nicméně obrana Darmstadtu dnes pracuje opravdu velmi dobře!
    85. Slobodan RAJKOVIĆ - 0:2
     
    85
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Tak, teď jsem to přivolal! Darmstadt se z následné akce prosazuje, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Hostům výrazně pomohl hlavní rozhodčí, který za vápnem zastavil přihrávku Strobla. Následně se dostal míč na pravou stranu, kde se nacházel Kempe, jehož centr našel přesně nohu SLOBODANA RAJKOVIĆE, který poslal míč do opuštěné branky!
     
    84
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Jan Rosenthal, přichází Mario Vrančić.
     
    84
    Darmstadt se dostal po delší době do kombinace na útočné polovině, a vybojoval hned rohový kop! Dokáže Darmstadt potvrdit své vítězství druhým gólem?
     
    83
    Slobodan Rajković si na levé straně hrál s nervózními domácími hráči, když nechtěl dát míč Vollandovi. Následně vznikla menší strkanice, a srbský stoper dostává žlutou kartu!
     
    81
    Peter Niemeyer dohrál ve středu hřiště v souboji Sebastiana Rudyho, a zcela zaslouženě dostává žlutou kartu!
    80. Gól Kramariće nemohl být uznán

    Jan Havlovic

    Branky: 33. Sulu (Rajković), 85. Rajković (Kempe)

    Karty:   73. Amiri (HOF) – 73. Heller (DAM), 81. Niemeyer (DAM), 83. Rajković (DAM)


    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Bičakčić (54. Zuber), Süle, Toljan – Rudy, Strobl – Volland, Hamad (54. Amiri), Schmid (72. Kurányi) – Kramarić.
    Náhradníci: Grahl – Schär, E. Vargas, Zuber, Amiri, Kim Džin-Su, Kurányi.

    SV Darmstadt 98: Mathenia – Jungwirth, Sulu, Rajković, Caldirola – Heller, Niemeyer, Gondorf, Rausch (18. Kempe) – Rosenthal (84. M. Vrančić) – Wagner (90+4. Platte).
    Náhradníci: Załuska – M. Vrančić, Stroh-Engel, Kempe, J. Díaz, Sirigu, Platte.

    Rozhodčí: Christian Dingert – Christ, Aarnink (vš. Německo)
    thejrc.org