Sparta – Žilina 4:2 (kon.) | Botoşani – Ružomberok 1:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:2 (2:1)
MŠK Žilina
Neděle 07.02.2016, 15:00 • Generali Arena • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Ve férově vedeném souboji sudí Makovička nepotřeboval žádné nastavení a s uplynutím devadesáté minuty utkání ukončil.

    Sparta ve své generálce na jarní část Synot ligy i evropského dvojzápasu s Krasnodarem vítězí 4:2, k čemuž dvěma brankami přispěl novic Šural a do střelecké listiny se zapsali i tradiční sparťanské opory Krejčí s Dočkalem. Za hosty se gólově prosadili v prvním poločase Paur a ve druhém Haskić. (16:51:27)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    88
    Nedlouho poté Konaté vybídl k zakončení z bezprostřední blízkosti Juliše, po jehož jemném pokusu míč zatancoval na břevně hostující branky a doskákal na horní síť.
     
    87
    Žilina právě vstřelila branku!
    Na závěr zápasu se i hostům podařila krásná fotbalová akce! NERMIN HASKIĆ si na rohu pokutového území zpracoval dlouhý nákop na hruď a následně přesnou ránou pokořil Bičíka!
     
    84
    Po rohovém kopu Dočkala a evidentně nacvičené souhře s Váchou, se druhý jmenovaný do třicetimetrového pasu položil do rány z voleje, pálil ale jen do připraveného brankáře Volešáka.
     
    83
    Jiráček kolmicí vysunul Juliše, ten v souboji s Káčerem vybojoval další z mnoha sparťanských rohů.
     
    82
    Haskić se zdatně probíjel útočnou polovinou, před pokutovým územím už si ale proti několika soupeřům naložil příliš velké sousto a o míč přišel.
     
    79
    Jiráček třicetimetrovým nákopem napříč útočnou polovinou vyzval k zakončení Zahustela, ten z voleje netrefil míč ideálně a nasměroval balón daleko vedle hostující branky.
     
    78
    Hostující bezmoc v druhém poločasu dokumentuje situace, kdy při autovém vhazování Špalka v hloubi vlastní poloviny Káčer vracel míč osamocenému spoluhráči do zámezí.
     
    77
    Konaté dostal pas do volného prostoru na útočné polovině, při pokusu o kličku Michlíkovi ale neudržel rovnováhu a o míč přišel.
     
    76
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Mbah, přichází Hlohovský.
     
    75
    Dnešní přípravný souboj na Letné sleduje 1 923 fotbalových fanoušků.
     
    74
    S blonďatým přelivem obarvený Konaté vtrhl do zápasu povedenou individuální akcí po levém křídle, následným prudkým centrem ale nedokázal najít žádného z nabíhajících spoluhráčů.
     
    73
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Šural, přichází Konaté.
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Vavro, přichází Michlík.
     
    73
    Oba celky chystají další změny v sestavě, do hry se tak za nedlouho dostane již zmiňovaný Konaté.
     
    71
    Po velmi pohledné sparťanské kombinaci Zahustel našel centrem u vzdálenější tyče Juliše, ten ale hlavou nasměroval míč k brankáři Volešákovi.
     
    70
    Posledními dvěma sparťanskými náhradníky, kteří ještě nezasáhli do zápasu, zůstávají už pouze Tiémoko Konaté a brankář Miroslav Miller. Ten těsně před zápasem nahradil na lavičce původně nominovaného Marka Štěcha.
     
    69
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Frýdek, přichází Jiráček.
     
    67
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané navyšují své vedení! Hosté otevírají v defenzivě jedno okno za druhým, Juliš tentokrát na hranici pokutového území přihrál naprosto osamocenému BOŘKU DOČKALOVI, jenž nasměroval míč k tyči branky bezmocného Miloše Volešáka!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 36. Krejčí, 45. Šural, 63. Šural, 67. Dočkal – 38. Paur, 87. Haskić


    AC Sparta Praha: Bičík – Zahustel, Brabec (66. Mazuch), Holek, Costa – Dočkal, Mareček (46. Vácha), Frýdek (69. Jiráček) – Šural (73. Konaté), Fatai (46. Juliš), Krejčí (46. Matějovský)
    Náhradníci: Miller – Mazuch, Vácha, Matějovský, Jiráček, Konaté, Juliš

    MŠK Žilina: Volešák – Špalek, Vavro (73. Michlík), Králik, Mazáň – Káčer, Pečovský, Bénes – Mbah (76. Hlohovský), Paur, Jánošík (66. Haskić)
    Náhradníci: Mandous, Le Giang – Huško, Michlík, Stanković, Hlohovský, Šušolík, Haskić, Škvarka, Letić, Lazarus

    Rozhodčí: Makovička – Benedikt, Novotný

    Diváci: 1 923
    bahis siteleri