Česko – Švýcarsko 4:5 (kon.)
konec
Česko
4:5 (2:3, 1:1, 1:1)
Švýcarsko
Neděle 07.02.2016, 09:00 • Zbaszyn, Zbaszynskie Centrum Sportu • Polish Cup (WU19)

    JUNIORKY OVLÁDLY POLISH CUP! I přes závěrečnou těsnou prohru se Švýcarskem české juniorky díky extra bodům z nájezdových soutěží vezou z posledního turnaje před MS zlato!

    Zveřejnil(a) Český florbal dne 7. únor 2016
     
    České reprezentantky do 19 let ve svém závěrečném vystoupení v Polish Cupu nestačily na stejně staré hráčky Švýcarska, kterým po dramatickém průběhu podlehly těsně 4:5, a připsaly si tak vůbec první porážku na turnaji. I přes tuto prohru se však mohou pyšnit prvenstvím. (11:03:36)
     
    Nejlepší hráčky

    Magdaléna Plášková
    Jill Mungerová
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Česká děvčata šestnáct vteřin před vypršením základní hrací doby inkasují gól, přesilovou hru využila MILENA MAHLEROVÁ. Asistence: Isabelle Gerigová.
     
    58:51
    Vyloučení v týmu Česko (Adéla Pantělejevová – 2 minuty).
     
    46:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českému týmu se opět podařilo vyrovnat, přesnou střeleckou mušku prokázala ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    41:13
    Reprezentantky země helvétského kříže jsou kompletní.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    České hráčky ve druhé třetině dokázaly vyrovnat a nerozhodný stav vydržel takřka třináct minut, než se na začátku 39. minuty prosadila Kusterová, která Švýcarkám vrátila vedení. Reprezentační tým České republiky do 19 let tak v závěrečné tercii bude dohánět jednogólovou ztrátu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:13
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Isabelle Gerigová – 2 minuty).
     
    38:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se prosazují v závěru prostřední dvacetiminutovky a znovu se tak dostávají do vedení. Gólmanku Drbalovou překonala SANDRA KUSTEROVÁ. Asistence: Carola Kühnová.
     
    25:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naše reprezentantky opět vyrovnávají, tentokrát zásluhou KAROLÍNY SUCHÉ, která skórovala po přihrávce Pištěkové. Asistence: Eva Pištěková.
     
    21:59
    Švýcarsko v plném počtu hráček.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Česká reprezentace v průběhu úvodního dějství dokázala dorovnat dvoubrankovou ztrátu, ale v závěru třetiny inkasovala potřetí a ve druhé tercii tak bude dohánět jednogólové manko. Hned v úvodu prostřední části bude moci český celek vyrovnat, neboť po vyloučení Gerigové bude disponovat hrou v početní výhodě.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 13. Pištěková (Suchá), 16. Palatínusová (Vrbová), 26. Suchá (Pištěková), 47. Pantělejevová (Preisslerová) – 2. Gerigová (Mahlerová), 12. Krahenbühlová (Gerigová), 19. Gerigová, 39. Kusterová (Kühnová), 60. Mahlerová (Gerigová)


    Česko: Drbalová (Tomšová) – Loudová, Vrbová, Syslová, Kapcová, Hložanková, Nová, Havlíková – Plášková, Pekárková, Palatínusová – Suchá, Pištěková, Káčová – Pantělejevová, Martináková, Preisslerová – Kašparová, Faltusová
    Švýcarsko: Mungerová (Müllerová) – Mahlerová, Krahenbühlová, Tannerová, Rueggerová, Wielandová, Köhlerová, Zwisslerová – Gerigová, Mattleová, Wildermuthová – Kusterová, Greberová, Kühnová – Kühneová, Cottiová, Hofmannová – Capattová, Freiová
    bahis siteleri