Piešťany – Skalica 0:0 (zruš.) | Zvolen – Poprad 4:3 (po pr.) | Martin – Trenčín 2:3 (kon.)
Košice – Žilina 2:3 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:3 (2:0, 0:3, 0:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 07.02.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončila sa tretia tretina zápasu medzi Košicami a Žilinou . V nej sa už skóre nijako nemenilo, preto si hostia z metropoly východu po výsledku 2:3 odnesú do tabuľky dôležité 3 body.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčime. Za pozornosť pri dnešnom prenose ďakuje v mene portálu Onlajny.eu Lukáš Pancurák. (19:09:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Halász na striedačke, Košice sú v šestici.
     
    59:30
    Puk je ale v obrannej tretine Košíc, to domácim rozhodne nevyhovuje.
     
    59:20
    Košičanom neostáva už nič iné, ako sa naplno vrhnúť do útočenia. Domáci čakajú na moment, kedy bude môcť Halász odkorčuľovať na striedačku.
     
    59:16
    Oddychový čas domácich.
     
    58:50
    Žilina sa dobre bráni, puk často lieta až k Halászovi.
     
    58:20
    Jenčík na modrú, odtiaľ prišla len nepresná strela, do ktorej ešte jeden z domácich vložil hokejku, puk ale do bránky neusmernil.
     
    58:00
    Dve minúty do konca riadnej hracej doby.
     
    57:40
    Čas na vyrovnanie sa Košiciam opäť o čosi skrátil, navyše, puk je pri Halászovi, čo domácemu celku rozhodne nevyhovuje. Čakáme na to, či tréner Čada siahne po oddychovom čase.
    57:10
     
    57:10
    Tomek sa teraz musel mať na pozore, Košice sa dostali do dobrej príležitosti, gólman Žiliny ale na ľade predviedol dôležitý zákrok.
     
    56:50
    Krížna prihrávka k ľavému kruhu na vhadzovanie, tam číhal Boltun, na poslednú chvíľu mu ale bola hokejka výborne zblokovaná.
     
    56:30
    Už sa hrá v plnom počte, Košice teraz budú chcieť vrhnúť všetky sily do útoku.
     
    56:00
    Do uplynutia trestu Vargu ostáva ešte niečo vyše desiatich sekúnd, zdá sa, že tento čas už domáci hráči dokážu prečkať bez inkasovaného gólu.
     
    55:20
    Tá sa už dokázala usadiť pred Halászom, kde síce často nestrieľa, výrazne ale ukrajuje zo síl brániacich sa hokejistov odetých v modrom.
     
    55:00
    Buly však vyznelo lepšie v prospech Žiliny.
     
    54:50
    Napokon to ale hostia predsa len nezvládli podľa svojich predstáv a dopustili sa zbytočného zakázaného uvoľnenia. Košice budú chcieť útočiť aj vo štvorici.
     
    54:40
    Žilina sa teraz nemá kam ponáhľať. Jej hráči si to naplno uvedomujú, preto sa s kombináciou smerom dopredu nebudú chcieť zbytočne unáhliť.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Hrnka (Boltun, Dudáš), 20. Deyl (Šedivý, Bartánus) – 33. Handlovský (Valášek), 34. Konečný (TS), 35. Stupka (Handlovský, Ťavoda)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Šedivý, Macejko, Mikuš, Cebák – Bartánus, Suja, Varga – Bartoš, Jenčík, Spilar – Boltun, Češík, Hrnka – Šoltés, Bortňák, Lelkeš – Chovan, Hričina
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Makovský, Kurali, Leško, Mendrej – Novotný, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Valášek, Handlovský – Konečný, Drábek – Drevenák, Rehák, Rogoň

    Rozhodčí: Štefik – Gajan, Smrek
    ocianews.com