Jihlava – Olomouc 13:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
13:2 (2:1, 5:0, 6:1)
HC Olomouc
Neděle 07.02.2016, 13:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 29. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava také potřetí za sebou nasázela svému soupeři dvouciferný počet gólů, když zvítězila 13:2 nad Olomoucí a z posledních tří zápasů má skóre 39:10, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (15:04:30)
     
    Také třetí třetinu vyhrála Dukla o pět gólů, celkově 6:1. Jako první se v závěrečném dějství prosadil Matouš Menšík, kterého vzápětí napodobil hostující Tobiáš Handl. Poté přišlo ještě dalších pět gólů domácích. Hattrick zkompletoval Matouš Menšík, pátý gól přidal Tomáš Chlubna, podruhé v utkání se prosadil také Patrik Čermák a svůj první přesný zářez v utkání přidali také Kevin Mikeš s Patrikem Augustou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Marek Pavlas vytáhl parádní zákrok proti Stanislavu Rudovi, který se před ním zjevil a z bezprostřední blízkosti jej neprostřelil.
     
    59:00
    Marek Chvátal střílel ze středu pásma těsně nad brankou.
     
    58:28
    Patrik Čermák i Vitor Vinter, oba dva kohouti, jsou zpátky na ledě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty dnešního zápasu.
     
    56:28
    Po gólu Dukly přišla na řadu menší strkanice před branou, kde si něco vyřizovali Patrik Čermák s Viktorem Vinterem. Oba dva jdou na dvě minuty na trestnou lavici za hrubost. Po včerejší bitce Bilčíka s Hlavou jsme tam viděli další souboj, na ligu starších žáků nevídaný.

    Na vyloučení: 5-5.
     
    56:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní to již PATRIKU AUGUSTOVI vyšlo a domácí útočník se tak opět prosazuje z prostoru před brankou. Asistence: Tomáš Nosek.
     
    56:23
    Patrik Čermák střílel z bezprostřední blízkosti a Kaplan musel koncem lapačky vytěsnit puk nad branku. Pokud jsem dobře viděl, tak střela lízla horní tyčku.
     
    56:10
    Augusta převzal mezi kruhy puk od Noska a vystřelil. Jeho ránu musel výborně zneškodnil Kaplan.
     
    55:11
    Jakub Zembol je asi nejlepším hráčem Olomouce. Ve dvanácté minutě srovnal z pohledu hostí na tehdy hodně přijatelných 1:1. Nyní za již rozhodnutého stavu zkusil střelu zblízka bekhendem, kterou Pavlas dobře vyrazil.
     
    54:08
    Čermák zavážel puk po levé straně do pásma, avšak před modrou udělal kličku a vystavil tak spoluhráče Mariana Havla do ofsajdu.
     
    53:23
    Na střelu Havla si počíhal Kaplan a našel jí v lapačce.
     
    53:06
    Tomáš Chlubna byl blízko k dvojitému hattricku, ovšem střelou z prostoru mezi kruhy těsně minul pravou tyčku.
     
    52:10
    Hezká situace Dukly dva na jednoho. Mikeš hledal před brankou žabičkou Augustu, kterému ale těžký kotouč v zakončení přeskočil hůl.
     
    51:41
    Menšík se snažil prodrat přes dva hráče do pásma, což se mu sice povedlo, ale vzápětí byl pískán ofsajd.
     
    50:40
    Na dlouhou přihrávku Dúšky nedosáhl Chlubna, přesto pro Duklu vybojoval útočné pásmo a Kaplan musel pokrýt puk po střele Petra Brože od modré.
     
    49:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Olomoucký kapitán byl na trestné lavici přesně devět vteřin, protože po buly sebral puk KEVIN MIKEŠ a zblízka prostřelil gólmana. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Menšík, 19. Chlubna (Čermák), 21. Čermák (Brož), 24. Racek (Chvátal), 29. Chlubna, 30. Chlubna (Čermák), 36. Chlubna (Havel), 43. Menšík (Racek), 44. Menšík, 48. Chlubna (Havel), 49. Čermák, 50. Mikeš, 57. Augusta (Nosek) – 14. Zembol, 43. Handl (Pelíšek)


    HC Dukla Jihlava: Pavlas – Brož, Sapík, Dúška Moravec, Chvátal – Havel, Čermák, Chlubna – Augusta, Menšík, Nosek – Kochrda, Mikeš, Racek. Trenér: Martin Pykal
    HC Olomouc: Pražan (30. Kaplan) – Vinter, Straml, Sedláček, Radová, Holub – J. Tichý, Handl, O. Tichý, Pelíšek, Kavan, Fasner, Ruda, Zembol, Přecechtěl. Trenér: Luděk Konopčík

    Rozhodčí: Sibera – Mejzlík, Šťastná
    thejrc.org