Rusko – Ázerbájdžán 6:2 (kon.) | Kazachstán – Itálie 5:2 (kon.)
konec
Kazachstán
5:2 (2:0)
Itálie
Úterý 09.02.2016, 21:00 • Bělehrad, Srbsko • Mistrovství Evropy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to z futsalového mistrovství Evropy vše, se semifinálovými boji se přihlásíme znovu ve čtvrtek. Hezký zbytek večera přeje Petr Dejnožka! (22:38:27)
     
    Kazašská pohádka na evropském šampionátu pokračuje! Mužstvo vedené zkušenými brazilskými kouči Cacauem a Alessiem dokázalo vyřadit Italy a poslat obhájce titulu domů již ve čtvrtfinále. Nyní čeká Kazachy den volna, ve čtvrtek od 21 hodin vyzvou v semifinále celek Španělska! Kaňkou na vítězství je žlutá karta brankáře Higuity, klíčový hráč bude v semifinálovém střetnutí Kazachstánu chybět.
    Kazachstán při svém debutu na EURO vyřadil obhájce z Itálie!

     
    Italové v základní skupině ani jednou neinkasovali a se skóre 10:0 šli do čtvrtfinále jako obrovští favorité. V play-off se však na papírové předpoklady nehraje, a tak po porážce 5:2 cestují předčasně domů!
     
    Konec zápasu.
    39:37 LEO - 5:2
     
    39:37
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Definitivní razítko na senzační kazašský postup je tady! Kazachstán se poprvé dostal na evropský šampionát a ihned si zahraje proti Španělům semifinále! LEO se po italské chybě dostal k míči na vlastní polovině a trefil odkrytou klec naprosto neomylně – 5:2!
     
    39:18
    Higuita dvakrát za sebou dostal možnost výkopu, ani jednou ale odkrytou italskou klec netrefil. V tuto chvíli ho to příliš mrzet nemusí.
     
    38:54
    Itálie nastěhována před brankou soupeře, Honorio se ale k zakončení nedostal. Čas se krátí, obhájci titulu jsou blízko senzačnímu vyřazení.
     
    38:32
    Canal se mohl dnes podruhé zapsat do střelecké listiny a vrátit Italy zpět do hry, to by ale na druhé straně nemohl stát Higuita! Kazašský brankář byl hodně rychle na zemi a prudkou střelou italského futsalisty skvěle vyrazil!
     
    37:55
    Italská hra bez brankáře pokračuje, Gabriel Lima ostrou dělovkou minul kazašskou svatyni.
     
    37:10
    Jesenamanov byl v souboji s jedním z italských hráčů zasažen do kolena a nyní je na hrací ploše ošetřován. Pochopitelně se z palubovky nežene, Kazaši si potřebují zejména odpočinout.
     
    37:02
    Italové jsou velmi zbrklí a pykají za to. Mammarella musel zpátky mezi tři tyče, aby si poradil se střelou Jesenamanova z ostrého úhlu.
    36:30 Dauren NURGOŽIN - 4:2
     
    36:30
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Italský tým s myšlenkami pouze na útočení naprosto zapomněl na levé straně na Jesenamanova, jehož střela zamířila do tyče! Od ní se ale odrazila přímo do nabíhajícího si DAURENA NURGOŽINA, který si připisuje zřejmě nejdůležitější gól své kariéry – 4:2!
     
    36:25
    Na snížení odpovídá trenérské duo Cacau s Alessiem oddechovým časem. Do konce zápasu zbývá ještě spoustu času.
    36:24 Mauro CANAL - 3:2
     
    36:24
    Itálie právě vstřelila branku!
    Hra bez brankáře se sice Italům dlouho nevedla, tři a půl minuty před koncem však poprvé přináší užitek! Na konci fantastické kombinace na jeden dotek byl MAURO CANAL, který z voleje uklidil míč za Higuitova záda – 3:2!

    Petr Dejnožka

    Branky: 16. Leo (Sulejmenov), 19. Žamankulov, 23. Jesenamanov, 37. Nurgožin (Jesenamanov), 40. Leo – 23. Fortino (Ercolessi), 37. Canal (Fortino)

    Karty:   33. Higuita (KAZ) – 20. Murilo (ITA)


    Kazachstán: Higuita (Šamro) – Leo, Douglas Jr., Dovgan, Jesenamanov – Sulejmenov (C), Peršin, Knaub, Grebonos, Žamankulov, Pengrin, Taku, Nurgožin.
    Itálie: Mammarella (Miarelli) – Ercolessi, Gabriel Lima (C), Alex Merlim, Fortino – Romano, Leggiero, Giasson, Murilo, Honorio, De Luca, Patias, Canal.

    Rozhodčí: Çetin (Turecko), Pelissier (Francie) – Peško (Slovensko)
    bahis siteleri