Schmiedlová – Vichljancevová 0:0 (zruš.) | Strýcová – Baindlová 0:2 (kon.)
Siniaková – Babosová 0:2 (kon.) | Koukalová – Pavljučenkovová 1:2 (kon.)
zrušeno
Anna Karolína Schmiedlová
Anna Karolína Schmiedlová (6)
0
0
0
 
Natalia Vichljancevová
Natalia Vichljancevová (WC)
0
0
0
 
sk Úterý 09.02.2016, 10:00WTA Petrohrad - St. Petersburg Ladies Trophy (krytý tvrdý povrch) • 1. kolo
     
    Zápas je zrušený! Anna Karolína Schmiedlová sa z turnaja pre podvrtnutý členok podľa informácií na svojej oficiálnej facebookovej stránke odhlásila. (18:54:42)
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 1. kola turnaja WTA v ruskom Petrohrade. Na turnaji má Slovensko zastúpenie v podobe dvoch tenistiek – Bratislavčanky Dominiky CIbulkovej a Košičanky Anny Karolíny Schmiedlovej.

    Slovenka Anna Karolína Schmiedlová nie je v optimálnej forme. V úvode kalendárneho roka sa jej nedarilo na turnaji WTA v Sydney, kde vypadla v 2. kole s Portoričankou Puigovou, proti ktorej uhrala iba jeden gem. Následne neuspela hneď v 1. kole dvojhry Australian Open v Melbourne, kde prehrala s Ruskou Kasatkinovou 0:2 (po setoch 3:6 a 3:6). Naposledy odohrala za Slovnesko dve dvojhry v rámci Fed Cupu – v tej prvej po otočke zdolala Austrálčanku Arinu Rodionovovú v troch setoch 2:1, v druhej ale podľahla Samanthe Stosurovej 0:2.

    Iba 18-ročná Ruska Natalia Vichljancevová je pre našu hráčku veľkou neznámou, v tomto kalendárnom roku dokonca zatiaľ neodohrala ani jeden zápas. Naposledy sa predstavila ešte v decembri 2015, aj to iba na halovom turnaji ITF v tureckej Ankare. Tam sa prebojovala do štvrťfinále, v ktorom jej stopku vystavila Chorvátka Jana Fettová.

    Tieto dve hráčky sa doposiaľ vo vzájomnom zápase nestretli, dnes ale bude jasnou favoritkou Schmiedlová. Mladá Slovenka je aktuálne 29. hráčkou rebríčka WTA a na jej víťazstvo vypísali bookmakeri stávkových kancelárií kurz približne 1.1, zatiaľ čo na výhru Vichljancevovej (ktorá je podľa rebríčka WTA až 265.) je kurz až 5.1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:00.

    Veronika Pancuráková

    Anna Karolína Schmiedlová
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 13.09.1994
    Věk: 29 let
    Držení: pravák
    Výška: 176 cm
    Váha: 63 kg
    Nasazení: 6

    Natalia Vichljancevová
    Stát: WTA
    Datum narození: 16.02.1997
    Věk: 27 let
    Držení: pravák
    Nasazení: WC
    bahis siteleri