Putincevová – Čepelová 0:0 (zruš.)
zrušeno
Julia Putincevová
Julia Putincevová (3)
0
0
0
 
Jana Čepelová
Jana Čepelová
0
0
0
 
sk Úterý 09.02.2016, 01:00WTA Kao-siung (tvrdý povrch) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je zrušený! Jana Čepelová sa turnaja nezúčastní, pretože si podľa informácií svojej oficiálnej facebookovej stránky privodila zranenie brušného svalstva. (13:21:37)
     
    Vážení športoví fanúšikovia, prajeme vám príjemné skoré ráno a vítame vás pri sledovaní turnaja WTA Kao-siung. Na tomto podujatí malo Slovensko dve zástupkyne – Košičanka Jana Čepelová sa vo svojom prvom zápase predstaví dnes, Bratislavčanka Kristína Kučová však vypadla už včera.

    Slovenka Jana Čepelová si na tomto turnaji bude chcieť napraviť chuť. V posledných týždňoch totiž postupne prehrala v Brisbane v úvodnom kole s Austrálčankou Stosurovou, následne skončila v 2. kole kvalifikácie Australian Open v súboji proti Američanke Vickeryovej a naposledy sa jej nedarilo ani v rámci Fed Cupu, keď v Bratislave podľahla opäť austrálskej jednotke Samanthe Stosurovej.

    Kazašská hráčka Julia Putincevová je v trochu lepšej forme. V úvode kalendárneho roka síce vypadla v semifinále kvalifikácie WTA Sydney s Portoričankou Pulgovou, ale na nasledujúcom Australian Open si mladá 21-ročná tenistka nepočínala zle. V 1. kole tam najskôr zdolala Dánku Wozniacku 2:1, v 2. kole prešla cez Číňanku Hanovú 2:0, ale v šestnásťfinále ju v dvoch setoch zastavila Ruska Gasparjanová.

    Tieto dve tenistky sa doposiaľ vo vzájomnom zápase stretli iba raz. Stalo sa tak v júli 2014 vo štvrťfinále turnaja WTA vo Švédskom Bastade, kedy sa z víťazstva tešila naša reprezentantka. Čepelová vtedy po setoch 6:4 a 7:5 zvíťazila hladko 2:0.

    Favoritkou na víťazstvo je Julia Putincevová, aktuálne 64. hráčka rebríčka WTA. Na jej triumf vypísali stávkové kancelárie kurz iba približne 1.49, zatiaľ čo na výhru Jany Čepelovej je kurz až 2.33 (Slovenka je v rebríčku WTA 135. hráčkou).
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 01:00.

    Veronika Pancuráková

    Julia Putincevová
    Stát: Kazachstán
    Datum narození: 07.01.1995
    Věk: 29 let
    Držení: pravák
    Výška: 163 cm
    Váha: 59 kg
    Nasazení: 3

    Jana Čepelová
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 29.05.1993
    Věk: 30 let
    Držení: pravák
    Výška: 168 cm
    Váha: 60 kg
    thejrc.org