Salzburg – AS Řím 0:4 (kon.) | Příbram – CSKA Moskva 2:2 (5:4 po pen.) | Midtjylland – Atlético 4:4 (5:4 po pen.)
Celtic – Valencia 1:1 (3:4 po pen.) | Elfsborg – Real Madrid 1:3 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
0:4 (0:3)
AS Řím
Středa 10.02.2016, 16:00 • Red Bull Arena, Salzburg • UEFA Youth League • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Nashledanou! (17:51:52)
    Domácí Salzburg prohrává na svém stadionu s AS Řím 0:4.

     
    Dnešní utkání je tak po 92 minutách u konce a hostující AS postupuje po výsledku 0:4. V druhé půli se sice očekávala aktivita Salzburgu, ale ta vydržela jen pár minut a v 72. minutě vsítil čtvrtý gól italského týmu po rychlém protiútoku Lorenzo Di Livo. V 83. minutě navíc červenou kartu viděl ještě domácí Kaufmann a to byl poslední hřebíček do rakve Salzburgu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Utkání se už jen dohrává z povinnosti. Domácí jsou sice nastěhováni na útočné polovině, avšak na ohrožení Crisantovy brány to zatím nevypadá.
     
    90
    Z rohového kopu už hosté nic nezískali a čtvrtý rozhodčí mezitím na tabuli ukázal počet nastavených minut. Nad rámec řádné hrací doby se bude hrát celkem 120 vteřin.
     
    90
    A do třetice Źynel! brankář Salzburgu znovu čelil ráně Marca Tumminella, který mířil do vzdálenějšího horního rohu, avšak zase byl úspěšnější strážce domácí svatyně.
     
    88
    Opět byl Źynel v permanenci. Tentokrát si polský gólman poradil s nevýrazným zakončením střídajícího Tumminella.
     
    87
    Další šanci na prosazení se měli hostující hráči. Ke střele se dostal Vasco, nicméně Źynel si připisuje jen další úspěšný zákrok.
     
    86
    Ještě před rohovým kopem dochází k poslednímu střídání. Z placu odchází střelec druhého gólu AS Řím, Sadiq Umar. Jeho místo zaujme Marco Tumminello.
     
    85
    Hosté se řítili do další velké šance, nicméně prudká přihrávka z pravé strany byla těsně před Solerim tečovaná mimo jeho dosah. Rohový kop pro AS Řím!
     
    84
    Domácí střídají i potřetí. Neviditelný Mergim Berisha je nahrazen Daniele Raischlem.
     
    84
    AS zahrávalo velmi nadějnou standardní situaci, ale prakticky z hranice velkého vápna trefil Di Livio jen zeď. Následně se však ten samý hráč dostal k další střele a Źynel se musel vytáhnout!
    83. Červená karta
     
    83
    Domácí budou dohrávat v devíti hráčích! Soleri se za obranou Salzburgu řítil do obrovské šance, Benjamin Kaufmann (SLZ) ho poslal k zemi a v dnešním utkání to pro něj znamená konečnou!
     
    81
    A záhy tady byla velká šance Salzburgu! Oberin udržel pod tlakem míč a v pokutovém území přihrál Filipovi. Jeho přízemní pokus skluzem zastavil Grossi.
     
    81
    Poprvé v zápase je žlutou kartou potrestán jeden z domácích. Je jím Emir Karic (SLZ).
     
    79
    Druhé střídání v řadách Salzburgu. Dohráno měl Hannes Wolf, který měl v zápase dvě solidní šance, naopak na hřiště vbíhá Michael Switil.
     
    77
    Minutu po střídání svého celku si míč na střelu z úctyhodné vzdálenosti nachystal Sadiq Umar. Pokus hostujícího útočníka však byl marný a neměl šanci na úspěch.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 8. Marchizza (pen.), 17. Umar, 39. Saleri, 72. Di Livio

    Karty:   81. Karic (SLZ) – 31. Di Livio (ASR), 49. Bordin (ASR), 67. Umar (ASR)   8. Upamecano (SLZ), 83. Kaufmann (SLZ)


    Střely na branku: 1:11. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:14.
    FC Red Bull Salzburg: Źynel – Mayer, Upamecano, Gugganig, Skopincev (68.Filip) – Kaufmann, Berisha (84.Raischl), Karic, Schlager (C) – Oberlin, Wolf (79.Switil)
    Náhradníci: Jović – Ettl, Switil, Ingolitsch, Raischl, Hödl, Filip

    AS Řím: Crisanto – Abdullahi (76.Grossi), De Santis, Marchizza, Anočić (76.Pellegrini) – Bordin, Vasco (C), D'Urso – Di Livio – Soleri, Umar (86.Tumminello)
    Náhradníci: Romagnoli – Paolelli, Pellegrini, Ciavattini, Grossi, Antonucci, Tumminello

    Rozhodčí: Radu Petrescu – Radu Ghinguleac, George Florin Neacsu (vš. ROU)
    bahis siteleri