Č. Budějovice – Znojmo 1:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Slovan Bratislava 5:2 (kon.) | FK Oleksandrija – Ružomberok 0:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – Lok. Košice 0:0 (zruš.) | Třinec – HFK Olomouc 0:0 (zruš.)
konec
FK Oleksandrija
0:1 (0:1)
MFK Ružomberok
sk Středa 10.02.2016, 16:30Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa končí víťazstvom Ružomberka 1:0, keď o všetkom rozhodol v 36. minúte Adam Kučera.

    Ďakujeme za pozornosť. (18:26:20)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    65
    Ružomberok strieda: Miesto Štefana Zošáka bude hrať Milan Ferenčík.
     
    60
    Ružomberok strieda: Z trávnika odchádzajú Miloš Lačný, Martin Boszorád, Peter Maslo a Martin Nagy. Miesto nich prichádzajú Andrej Lovás, Gagik Daghbashyan, Lukáš Lupták a Dominik Kružliak.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpil ukrajinský tím v tejto zostave: Levanidov, Čebotaev, Čornij, Leonov, Imerekov, Šendrik, Putraš, Banada, Stareňkij, Eseola, Kuliš.
     
    46
    Do druhého dejstva nastúpili Ružomberčania s tromi zmenami. V bráne bude miesto Ľuboša Hajdúcha chytať Matej Šavol. V strede pola sa zápas skončil pre Tomáša Geráta a Adama Kučeru, nahradili ich Michal Faško a Tomáš Ďubek.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase Ružomberok vyhráva gólom Adama Kučeru nad FC Oleksandriya 1:0.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    36
    Ružomberok dal gól!
    Po prihrávke Petra Gal Andrezlyho dáva gól ADAM KUČERA a posiela Ružu do vedenia!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    MFK Ružomberok odohrá s účastníkom ukrajinskej najvyššej súťaže FC Oleksandriya druhý z troch plánovaných prípravných zápasov na sústredení v Turecku, na ktorom sú Ružomberčania od 5. do 14. februára 2016.

    V doterajšom priebehu zimnej prípravy odohrali Liptáci sedem prípravných stretnutí. Najskôr doma remizovali s Tatranom Prešov 0:0 a zdolali Dolný Kubín 8:0. Následne v Spišskej Belej zvíťazili nad Košicami 1:0, vo Vlašime podľahli Dukle Praha 1:3 a domácemu Vlašimu 0:1. V poslednom meraní síl pred odletom do Turecka futbalisti tímu spod Čebraťa vyhrali nad Znojmom 4:2. Počas sústredenia v krajine polmesiaca Ružomberčania v nedeľu odohrali prípravný zápas s FC Botosani, v ktorom remizovali 1:1.

    V Turecku ešte Liptáci narazia na dánsky tím Esbjerg fB. Po návrate čaká klub zimujúci vo Fortuna lige na ôsmej priečke domáca generálka s FK Fotbal Třinec.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

    Ján Kmeť

    Branky: 36. Kučera


    FK Oleksandrija: Prvý polčas: Levanidov – Šendrik, Putraš, Basov, Mykycey – Zaporožan, Mjagkov – Kozak, Gricuk, Targamadze – Ponomar

    Druhý polčas: Levanidov, Čebotaev, Čornij, Leonov, Imerekov, Šendrik, Putraš, Banada, Stareňkij, Eseola, Kuliš

    MFK Ružomberok: Hajdúch (46. Šavol) – P. Maslo (60. Lupták), J. Maslo, Rosa, Boszorád (60. Daghbashyan) – Nagy (60. Kružliak), Gerát (46. Faško) – Gal Andrezly, Zošák (65. Ferenčík), Kučera (46. Ďubek)– Lačný (60. A. Lovás)
    thejrc.org