Č. Budějovice – Znojmo 1:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Slovan Bratislava 5:2 (kon.) | FK Oleksandrija – Ružomberok 0:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – Lok. Košice 0:0 (zruš.) | Třinec – HFK Olomouc 0:0 (zruš.)
konec
FC Dinamo Tbilisi
5:2 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Středa 10.02.2016, 14:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodca zbytočne nenadstavoval a zápas sa skončil. Slovan v Turecku proti gruzínskemu celku prehral 2:5, pričom oba svoje góly dosiahol v druhom polčase. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (15:53:28)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Slovenský tím to v závere zápasu skúsil prechodom po pravej strane, po ktorom prišiel aj center na hranicu šestnástky, ale ten Dinamo odvrátilo. Zdá sa, že na trávniku sa už nič významné neudeje.
     
    89
    Slovan by sa chcel prezentovať ešte jedným gólom, ale hráči Dinamma sa výborne bránia a nedovoľujú mu to. Pred nami je už iba jedna minúta riadnej hracej doby.
     
    88
    Slovan loptu iba nakopol na svoju útočnú polovicu, kde si ju prevzali domáci futbalisti. Hostia ale aj napriek tomu napádajú ich rozohrávku.
     
    87
    Výborná šanca domáceho tímu. Jeden z hráčov v bielom teraz vypálil zo stredu hranice šestnástky, ale Mucha si dal pozor a loptu skrotil vo svojej náruči.
     
    86
    Slovan to po dlhej rozohrávke opäť skúsil v útoku. Kubík tam posielal kolmicu na Savičeviča, ale tomu rozhodca odmával ofsajd.
     
    85
    Začala sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto duelu. Slovan ju odštartoal ofenzívnou snahou na útočnej polovici, Tbilisi pre zmenu vynikajúcou obranou.
     
    84
    Brankár gruzínskeho celku bude opäť rozohrávať od svojej svätyne. Zápas sa postupne chýli ku koncu a Tbilisi vyhráva pohodlne 5:2.
     
    82
    Z ľavej strany teraz prišla pekná prihrávka do stredu šestnástky hostí, odkiaľ sme sledovali aj zakončenie, ale s tým si domáci gólman Begashvilli poradil.
     
    81
    Slovan napokon aj v tomto zápase ukazuje, že futbal hrať vie. Hostia využili dve zo svojich príležitostí, ale musíme pripomenúť, že v prvom polčase mali vylpžených šancí viac ako ich súper.
    80. Slobodan SIMOVIČ - 5:2
     
    80
    Slovan dal gól!
    Striedajúci SLOBODAN SIMOVIČ zachytil rozohrávku súpera a okamžite sa rútil do útoku. Tam namiesto prihrávky na jedného z dvojice hráčov zvolil strelu tesne spoza šestnástky a urobil dobre. Rovnako ako Mucha sa trafil k pravej žrdi.
     
    79
    Slovan tak z tohto zápasu bez gólu určite neodíde, ale k víťazstvu má aktuálne veľmi ďaleko. Avšak nepredbiehajme, vo fitbale sa toho dá za 10 minút stihnúť veľmi veľa.
    78. 5:1
     
    78
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Slovan sa z gólu dlho netešil. Domáci hráči opäť prenikli po pravej strane a do vápna poslali nepríjemný center, na konci ktorého teraz hráč zakončil nohou a nie hlavou.
    77. Róbert VITTEK - 4:1
     
    77
    Slovan dal gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol RÓBERT VITTEK, ktorý to skúsil strelou po zemi. Namieril ju k pravej žrdi a aj keď domáci gólman smer vystihol, lopty sa ani nedotkol.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 30. Iashvili, 43. Kvilltaia – 77. Vittek, 80. Simovič


    FC Dinamo Tbilisi: Begashvilli – Guruli, Ferreira, Amisulashvilli, Tchelidze – Tsintsadze, Alvaro – Tchanturishvilli, Iashvili (C), Jighauri – Kvilltaia
    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulič, Adilehou, Saláta, Podaný – Milinkovič, Scott, Gonzalez, Kubík – Savičevič – Vittek
    Náhradníci: Hrubeš, Laczkó, Kopičár, Priskin, Šefčík, Simovič, Kotula
    thejrc.org