Detroit – Ottawa 3:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 0:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 11.02.2016, 03:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Ryan Miller (VAN) (25 zákroků)
    Jake Virtanen (VAN) (1 + 0)
    Max Domi (ARI) (0 +1) (06:26:30)
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Hanzal (ARI) (1 + 0, 2 střely, čas na ledě 18:41)
    Zbyněk Michálek (ARI) (0 + 0, 1 střela, čas na ledě 16:43)
    Radim Vrbata (VAN) (0 +0, 3 střely, čas na ledě 12:59)
     
    Dnešní utkání sledovalo 12 255 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    Arizona Coyotes: 33

    Vancouver Canucks: 26
     
    Je konec napínavého utkání až do poslední vteřiny, které nakonec dokázali ovládnout hokejisté Vancouver Canucks. Kosatky si šly většinu duelu za výhrou, ale jistotu na hokejkách rozhodně neměly, Arizona se ještě několikrát během třetí periody dostala do slibných možností a kolikrát měl brankář hostů Ryan Miller i veliké štěstí. Ale to v hokeji k dobrému výkonu patří. Kanadský klub si tedy z Arizony odváží vítězství 2:1 a připisuje si dva body do tabulky Pacifické divize. Coyotes se naproti tomu dál trápí a série jejich proher pokračuje také po dnešku. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký čtvrtek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    A ještě jedno buly, které proběhne před hostujícím zařízením. Brankář Kosatek raději podržel puk pod svou rukavicí, aby nemusel zbytečně riskovat další dorážky.
     
    59:38
    Ryan Miller a jeho výborný zákrok lapačkou, který nyní zachránil Vancouver. Ještě tu ale stále je šance pro Arizonu.
     
    59:10
    Domácí hráči sice vyhráli buly, ale hned se puk dostal zpátky na hokejky Canucks. Daniel Sedin prvním pokusem netrefil odkrytou klec.
     
    59:03
    Arizona Coyotes už hrají s prázdnou brankou a riskují v situaci, kdy bude jeden muž na jejich straně v poli navíc.
     
    58:02
    Už se hrají poslední dvě minuty základní hrací doby, ke kotouč se dostal Max Domi, ale jeho pokus z pravého kruhu mířil hodně vedle klece.
     
    57:10
    Dvě zakázaná uvolnění Kosatek po sobě, je jasné, že Vancouveru už se nyní nebude chtít moc riskovat.
     
    56:39
    S pukem dostal možnost si zahrát také Louis Domingue. Pokud se Arizona v dohledné době neprosadí, dá se brzy očekávat jeho cesta na střídačku.
     
    56:13
    Neuvěřitelné, už to vypadalo, že puk musí skončit v brance, ale Ryan Miller předvedl na poslední chvíli fantastický zákrok, který nedovolil Arizoně vyrovnat. Tak to byla pohledná hokejová paráda.
     
    55:45
    McCann se stal za brankou Millera vítězem souboje o kotouč, přesto se ještě obránce Ekman-Larsson dostal k zakončení z dálky.
     
    55:09
    Hraje se nyní hodně ze strany na stranu, Hutton jen zavezl puk za branku Coyotes a tam se jej snažil co nejdříve podržet. Žádná šance pro Canucks z toho ale nepramenila.
     
    54:18
    Domácí se ale snaží svého soupeře zatlačit také při hře pět na pět. To je ale samozřejmě těžší, což se projevuje také na kvalitě šancí Arizony.
     
    54:03
    Murphyho střela ve chvíli, kdy už je vyloučený hokejista Bartkowski zpátky na ledové ploše. Přesilovka Arizony tedy končí bez využití.
     
    53:32
    Již se stačila Arizona vrátit k brance soupeře, ale Hansen se postaral o další vyhození. Čas v přesilovce se týmu z Glendale začíná pomalu krátit.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 23. Hanzal (Domi, Duclair) – 7. Virtanen (McCann, Hamhuis), 36. Hansen (Tanev, H. Sedin)


    Arizona Coyotes: Domingue (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Michálek, Grossmann, Stone – Rieder, Vermette, Boedker – Domi, Hanzal, Duclair – Martinook, Richardson, Doan – Chipchura, Gaudet, Connauton
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hamhuis, Tanev, Hutton, Sbisa, Biega, Bartkowski – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Baertschi, Horvat, Vrbata – Burrows, Vey, Etem – Virtanen, Cracknell, Dorsett

    Rozhodčí: Jackson, Hebert – Cameron, Shewchyk

    Diváci: 12 255
    bahis siteleri