Empoli – Frosinone 1:2 (kon.) | Chievo – Sassuolo 1:1 (kon.) | Juventus – Neapol 1:0 (kon.)
konec
Juventus FC
1:0 (0:0)
SSC Neapol
Sobota 13.02.2016, 20:45Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    U některých hráčů hostujícího týmu jsou vidět i slzy. Nutno dodat, že přeci jen prohra Neapole nebyla zasloužená. Ale takový je sport. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (22:39:26)
     
    Je konec a domácí mohou oslavovat, protože přeskakují svého soka v tabulce a míří na první místo! Dlouho to ale vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, protože to byl naprosto vyrovnaný duel. Jenže jedna útočná akce o všem rozhodla. Střídající Zaza krásnou ranou z 88. minuty rozhodl o dvanácté výhře Juventusu v řadě!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec a domácí mohou oslavovat, protože přeskakují svého soka v tabulce a míří na první místo! Dlouho to ale vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, protože to byl naprosto vyrovnaný duel. Jenže jedna útočná akce o všem rozhodla. Střídající Zaza krásnou ranou z 88. minuty rozhodl o dvanácté výhře Juventusu v řadě!
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Dries Mertens (SSC Neapol).
     
    90+3
    Sandro je u balónu a rychlým sprintem jej dostává na útočnou polovinu. Vypadá to, že Stará dáma si už vítězství pohlídá.
     
    90+2
    Je evidentní, že hosté jsou otřeseni poté, co inkasovali a nemohou najít skulinku, díky které by dostali kulatý nesmysl blíže k brance Buffona.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Allan, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    89
    Rázem nemá Neapol na co čekat, musí vrhnout veškeré síly do útoku. Jenže byl to Juventus, kdo znovu útočil. Pogba lae trefil z úhlu jen protihráče.
    88. Simone ZAZA - 1:0
     
    88
    Juventus právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na domácí straně! V závěru zápasu jde totiž Stará dáma překvapivě do vedení. Signalizovanou výhodu domácí využili tím nejlepším možným způsobem. SIMONE ZAZA si naběhl na hranu velkého vápna a vyprodukoval krásnou střelu, která zaplula za za záda plachtícího Reiny.
     
    86
    Cuadrado byl faulován, jenže akce domácích může pokračovat. Je tu ponechaná výhoda.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Claudio Marchisio (Juventus FC).
     
    84
    Na druhé straně se po delší době zjevil Cuadrado. Jeho pokus z velké vzdálenosti neměl přesné parametry a Reina zůstal v klidu.
     
    83
    Je evidentní, že Neapolští mají o něco více sil, nicméně v útoku jim to neklape. Přihrávky sem a tam jsou naprosto bez efektu.
     
    82
    Pogba ztratil na vlastní polovině balón. Jorginho, který mu jej sebral to následně zkoušel sám. Projektilem z dálky ale bránu netrefil.
     
    81
    Je před námi posledních deset minut hry! Dočkáme se konečně kýženého gólu?
     
    79
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Dries Mertens.

    Martin Doležal

    Branky: 88. Zaza

    Karty:   67. P. Pogba (JUV), 85. Marchisio (JUV) – 64. Callejón (NEA), 90+3. D. Mertens (NEA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 44:56. Střely mimo: 13:7. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 6:5. Fauly: 10:13.
    Juventus FC: Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci (53. Rugani), Evra – Marchisio – Cuadrado, S. Khedira – Dybala, P. Pogba, Morata (56. Zaza).
    Náhradníci: Neto, Rubinho – Sandro, Hernanes, Zaza, Padoin, Rugani, Sturaro, Pereyra, Favilli.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan (90. Gabbiadini), Jorginho, Hamšík – Callejón, Higuaín, L. Insigne (79. D. Mertens).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, Chiricheş, El Kaddouri, Gabbiadini, Chalobah.

    Rozhodčí: Orsato – Tonolini, Liberatore
    thejrc.org