Slovan Bratislava U21 – Senica 0:4 (kon.) | Karviná – Hlučín 5:0 (kon.) | Spiš. N. Ves – B. Bystrica 0:6 (kon.)
Kroměříž – Opava 0:2 (kon.) | Sokolov – Tachov 7:1 (kon.) | Chrudim – Hr. Králové 1:1 (kon.)
Olomouc B – Skalica 0:0 (kon.) | Vlašim – Táborsko 1:1 (kon.) | Podbrezová – Pohronie 3:2 (kon.)
Slovan Bratislava – Aalborg 3:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:0 (kon.) | Olimpija Lublaň – Žilina 0:2 (kon.)
konec
FK Baník Sokolov
7:1 (3:1)
FK Tachov
Sobota 13.02.2016, 11:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Baník ve druhém poločase navýšil své vedení o další čtyři góly, přičemž pod všemi je jako jejich autor podepsán jediný muž, Vojtěch Přeučil. Sokolov tak v dnešním přípravném utkání poráží Tachov vysoko 7:1 a vrací mu tak nečekané vyřazení z MOL Cupu. (12:47:36)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    83
    Sokolov právě vstřelil branku!
    One man show v podání VOJTĚCHA PŘEUČILA pokračuje! Domácího útočníka vyslal parádní kolmou přihrávkou Kravar, Přeučil obešel hostujícího gólmana a pak před ním zívala již jen odkrytá branka – 7:1!
     
    68
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají již šestý korálek na gólový náhrdelník a dnešní utkání se tak pomalu proměňuje v exhibici! Na levé straně si vyměnili míč Urma s Mejdrem, následný centr do vápna našel přesně VOJTĚCHA PŘEUČILA, který tvrdou ranou bez přípravy završuje čistý hattrick za pouhých 23 minut pobytu na hřišti!
     
    63
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Penaltoví střelci jsou dnes na obou stranách stoprocentní, sám faulovaný VOJTĚCH PŘEUČIL se postavil k exekuci pokutového kopu a rovněž proměňuje!
     
    63
    Pokutový kop budou dnes zahrávat i domácí fotbalisté, Vojtěch Přeučil je sražen ve vápně a hlavní sudí ukazuje na penaltový puntík!
     
    47
    Sokolov právě vstřelil branku!
    I úvod druhé půle vychází Baníku na výbornou a krátce po jejím začátku je to již o tři branky! Domácí měli výhodu rohového kopu, kterého se ujal nový muž na hřišti VOJTĚCH PŘEUČIL a místo obvyklého centru do vápna se pokusil zakončit přímo od rohového praporku a světě div se, balon končí v síti! Hostující brankáře tak dokonale nachytal.
     
    46
    Začal druhý poločas, domácí do něj vstoupí v této pozměněné sestavě: Belaň – Blažek, Zavadil, Bodeček, Mejdr – Vrtělka, Kravar – Kopečný, Vokáč, Pouček – Přeučil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Skončil první poločas přípravného fotbalového utkání, ve kterém domácí Baník Sokolov vede nad hosty z Tachova v poměru 3:1. Dvakrát se za domácí trefil Procházka a jednu branku přidal Kratochvíl, za hosty z penalty jen korigoval Vaněček.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté se krátce před přestávkou prosazují ještě jednou a znovu je u toho JIŘÍ PROCHÁZKA, který využil dobré práce Kopečného operujícího na pravé straně hřiště a dnes již podruhé prostřelil hostujícího brankáře!
     
    34
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Hosté se však z vyrovnání příliš dlouho neradovali. Medvěděv s Kratochvílem dobře zakombinovali, na konci jejich akce se k míči dostal JIŘÍ PROCHÁZKA, jenž ho tvrdou střelou poslal přesně pod břevno tachovské branky!
     
    27
    Tachov právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají skóre z nařízené penalty, kterou proměňuje DAVID VANĚČEK, jenž v Tachově hostuje právě z domácího Baníku!
     
    27
    Machek zahrál rukou ve vápně a sudí nemůže jinak než nařídit pokutový kop!
     
    8
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Baník jde rychle do vedení! V osmé minutě přihrál Kopečný na MILOŠE KRATOCHVÍLA a ten přesnou střelou k pravé tyči otevírá gólový účet dnešního zápasu!
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Hráči Baníku již nastupují k dalšímu přípravnému utkání před startem jarní části FNL.

    Sestava proti Tachovu:Belaň – Medveděv, Bodeček, Zavadil, Urma – Vrtělka, Machek – Kopečný, Kratochvíl, Pouček – Prochá...

    Zveřejnil(a) FK Baník Sokolov dne 13. únor 2016
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Daniel Kubelka

    Branky: 8. Kratochvíl, 34. Procházka, 44. Procházka, 47. Přeučil, 63. Přeučil (pen.), 68. Přeučil, 83. Přeučil – 27. Vaněček (pen.)


    FK Baník Sokolov: I. pol: Belaň – Medveděv, Bodeček, Zavadil, Urma – Vrtělka, Machek – Kopečný, Kratochvíl, Pouček – Procházka
    II. pol: Belaň – Blažek, Zavadil, Bodeček, Mejdr – Vrtělka, Kravar – Kopečný, Vokáč, Pouček – Přeučil

    FK Tachov:

    Rozhodčí: Pešek

    Diváci: 100
    thejrc.org