Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:1 (1:0 po s.n.) | Dolný Kubín – SHK Mustangové 0:3 (kon.)
konec
Bencont Dolný Kubín
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 20.02.2016, 20:00 • Zimní stadion Dolný Kubín • Česká para hokejová liga • 15. kolo
Partner:
     
    Zápas 15. kola Českej sledge hokejovej ligy medzi Dolným Kubínom a českými Pardubicami sa skončil hosťujúcim víťazstvom 3:0. Všetci aktéri stretnutia sú domácimi priaznivcami odmenení zaslúženým potleskom a skandovaním.

    Na dnes je to z mojej strany všetko. Zo Zimného štadióna v Dolnom Kubíne sa lúči komentátor dnešného stretnutia Michal Bakoš. Ďakujem vám za pozornosť a želám ešte príjemný zvyšok sobotného večera i celého víkendu. (22:05:16)
     
    Konec zápasu.
     
    44:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Aj v záverečnej minúte poslednej tretiny sa domáci veľmi snažili o strelenie gólu. Napokon sa ho nedočkali a v samom závere ešte inkasovali, keď po individuálnej akcii dostal puk do brány Dolného Kubína PAVEL DOLEŽAL. Bez asistencie.
     
    44:00
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny
     
    43:00
    Domáci sa neustále snažia o skórovanie. Pardubiciam sa úspešne darí brániť svoj náskok.
     
    41:00
    Treba skonštatovať, že domáci majú v zakončení aj smolu. Teraz boli veľmi blízko kontaktnému gólu, Miroslav Stašák predviedol krásnu strelu, no tej chýbalo pár centimetrov. Puk orazítkoval len brvno hosťujúcej svätyne!
     
    39:30
    Na druhej strane si individuálnou akciou vypracoval streleckú príležitosť najaktívnejší domáci hráč Martin Joppa, no ten ani teraz nedokázal prekonať výborne chytajúceho Drahého. Domáci by si za svoje snaženie minimálne jeden presný zásah rozhodne zaslúžili.
     
    38:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubiciam sa podarilo odskočiť na rozdiel dvoch gólov! Puk skončil za chrbtom brankára Lepáčka po strele MAREKA MICHALECA, ktorému k presnému zásahu pomohlo aj mierne prispenie šťasteny! Asistencia: Lukáš Štěpják.
     
    37:15
    Pred hosťujúcim bránkoviskom sa v obrovskej šanci ocitol Rauš, ktorý sa na niekoľko pokusov snažil pretlačiť puk za bránkovú čiaru. Jeho snaženie úspešné nebolo!
     
    37:04
    Pavel Kubeš zabral, vydal sa dopredu, no aj napriek veľkej snahe sa mu už nepodarilo zabrániť zakázanému uvoľneniu.
     
    36:36
    Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    35:05
    Na druhej strane strieľal Stašák, jeho pokus presvištal okolo pardubickej svätyne a zadunel o zadný mantinel.
     
    34:50
    Martin Hýbner dostal výbornú prihrávku od mantinelu, zakončovať z dobrej streleckej parkety, no Eduard Lepáček výborným zásahom udržal domáci tím v len jednogólovom manku!
     
    33:37
    Martina Joppu najprv zastavil Kubeš, no domáci útočník sa nenechal odradiť, pokračoval vo svojom snažení a nakoniec vyprodukoval strelu z nebezpečného priestoru. Brankár Vlastimil Drahý si naďalej udržal doterajšiu nepriestrelnosť ďalším dobrým zákrokom!
     
    33:07
    Hra prerušená pre ofsajd domáceho tímu. Na vhadzovanie v strednom pásme sa pripravujú Stašák s Doležalom.
     
    31:25
    Martin Joppa si to namieril medzi dvoch hráčov súpera, tí mu zahatali cestu a získaný puk následne vyhodili do stredného pásma.
     
    30:18
    Tretiu tretinu otvorila snaha Pavla Kubeša, ktorý nahadzoval puk do bránkoviska, no tam ho už hostia nedokázali pretlačiť za chrbát Lepáčka.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhej tretine gól nepadol napriek tomu, že ako domáci, tak aj hosťujúci tím mal viacero šancí. Pred treťou tretinou, ktorá začne po menšej úprave ľadovej plochy, je tak ešte všetko otvorené.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 7. Doležal (Kubeš P.), 39. Michalec (Lukáš Štěpják), 45. Doležal (Bez asistencie)


    Bencont Dolný Kubín: Lepáček (Pastucha) – Štít, Stašák (A), Kardoš – Joppa (C), Rauš, Zanovit, Ferenčík, Večerek, Gotthardt.
    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Štěpják, Kubeš P (C)., Kubeš J. – Kolek, Hýbner, Michalec, Horníček, Buhr, Doležal, Kořínek.
    thejrc.org