Havlíčkův Brod – Kolín 0:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 06.03.2016, 14:35 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Ode mne je to dnes vše. Mějte se krásně a někdy příště se u onlajn přenosů těší na počtenou Richard Wagner. (16:51:45)
     
    Duel ukončen jest, sezona ukončena též. Kolín získal vítězství a uhájil si s jistotou čtvrtou příčku v tabulce. Nyní už na kluky čeká jen případná soutěž mužů, tréninky a závěrečný večírek na rozloučenou s letošním ročníkem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Vypadá to, že souboj o nulu Ondřeje Martínka zvládnou hosté, domácím se totiž nedaří už tak lehce jako v předchozích momentech pálit na kasu.
     
    59:15
    Domácí hokejisté přišli o puk, ten byl odpálen k Jiřímu Adamovi. Kozlové jsou ve čtyřech, ačkoliv se domácí drží před brankou soupeře, na gól se nezmáhají.
     
    58:27
    Pětatřicet vteřin přesilovky pět na tři pro domácí. Tomáš Marvánek (KOL) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    58:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To to dlouho domácím nevydrželo. Jen co brodský gólman odjel na střídačku, vyletěl z obranného pásma Kolína kotouč. Vystřelil ho JAN BARTÁK, jenž se trefil zcela nádherně do opuštěné brány. Bez asistence.
     
    57:55
    Jiří Adam je opět na střídačce!
     
    57:28
    Jan Lobo nejprve za brankou zastavil kotouč dříve, než dojíždějící soupeř. Následně Havlíčkobrodští zahráli zakázané uvolnění, Adam se vrací do kasy.
     
    57:02
    Hostující hráč (KOL) je vyloučen na dvě minuty. Domácí si berou time-out a odvolávají Jiřího Adama z branky.
     
    56:46
    Hokejisté s Kozlem na hrudi (ne půllitrem toho točeného moku, ale logem svého mužstva) vyvážejí kotouče k maskovanému muži BK. O riskantní útočné akce se nepokoušejí, nyní hrají hrdinovi Martínkovi na nulu.
     
    55:48
    Bruslaři se nedokáží udržet v útočné třetině na kotouči. Důsledkem toho je dobrá práce kolínských obránců, kteří rychle přistupují k hráčům.
     
    54:45
    Domácí mužstvo zatlačilo a vytvořilo nápor na branku soupeře. Ondřej Martínek ale našel skrytou Hlídkovu střelu v lapačce.
     
    53:44
    To by v tom byl arciďábel, kdyby Bruslaři nedokázali proměnit některou z šancí! Na brankovišti teď Kraučukův pas po výborném přechodu přes tři hráče nedokázal trknout do sítě David Hubert!
     
    52:46
    Domácí dostali puk do středního pásma a přímo před zraky pykajícího Poláka tam zašlápli kotouč. Vhazování na útočné modré.
     
    52:22
    David Křeček v hokejové výstroji útočil na hattrick, jeho střelu z pravého kruhu ale podržel na hrudi maskovaný muž Havlíčkova Brodu.
     
    52:17
    Další trest na domácí straně. Martin Polák (HBR) jest vyloučen za vysokou hůl. Trochu zbytečný útočný faul.
     
    51:28
    Snad podruhé v této třetině musel Jiří Adam zasahovat, a hned to měl docela složité. Köln am Elbe se držel na pomezí modré čáry, nakonec se utrhl Tomáš Krumpholc, jenž měl dost prostoru kolem sebe, ale trefil vyjetého gólmana jen do hrudi!
     
    51:05
    BK vyhnán do středního pásma, Kolín tedy mohl vysunout forčeking až k modré čáře. Hosté nepouští Burslaře do pásma.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Křeček (Čtvrtečka, Pokorný), 19. Křeček (Čtvrečka, Pokorný), 20. Čtvrtečka (Křeček, Krumpholc), 59. Barták


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (21. Adam) – Bušek, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Hlídek, Hubert, Kraučuk, Křížek, Motl, Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    SC Marimex Kolín: Martínek (Jelínek) – Marvánek, Bašus, Pokorný, Barták, Vaníček, Hyšpler "C", Veselý, Krumpholc "A", Křeček, Čtvrtečka, Málek.
    Trenér: Václav Rác.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Michal Huryta, Petr Křivohlavý
    thejrc.org