Hr. Králové – Plzeň 2:2 (kon.) | Příbram – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Ostrava – Brno 1:0 (kon.)
konec
FK Příbram
1:0 (1:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 07.03.2016, 13:00 • Energon Arena (umělý trávník), Příbram • Juniorská liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Koncert zahozených šancí, tak lze rychle a výstižně shrnout pohledný druhý poločas, který v Příbrami sice gól nepřinesl, o zajímavé momenty v něm ale nouze nebyla a v konečném součtu jich bylo mnohem více než v tom prvním. Dynamo otevřelo hru a krátce po přestávce mohlo vyrovnat, když se po přízemním centru z levého křídla ocitl na vzdálenější pravé tyči úplně sám Michal Řezáč a mohl uklízet míč do prázdné brány, jenže obrovskou šancí pohrdl a jeho střela z blízkosti zamířila nad. Na opačné straně si dvakrát vylámal zuby Jan Suchan, který nedokázal propálit Lukáše Coufala v tváří v tvář, stejně jako David Štípek, Poslední jmenovaný hráč se ještě v závěru řítil sám na bránu, jeho přízemní střela ale zamířila k neuvěření všech těsně vedle levé tyče. Dynamo sice ve druhém poločase gól vstřelilo, kvůli ofsajdu ale uznán nebyl, a tak Příbram potvrdila roli favorita a České Budějovice porazila nejtěsnějším možným rozdílem. Konečný výsledek. 1.FK Příbram 1 SK Dynamo České Budějovice 0. (15:03:31)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Jeden z fotbalistů Dynama pronikl po pravé straně do šestnáctky, kde vzápětí upadl, faul se ale po zákroku Milana Švengera nepískal.
     
    89
    Příbram před pár okamžiky zahodila dvě obrovské příležitosti a v rychlém sledu odmítla pojistit své jednobrankové vedení.
    88. Kilián mohl v samotném závěru pojistit těsné vedení svého týmu, jenže svou střelu poslal jen vedle hostující branky!
     
    88
    David Kilián teď zahodil obrovskou šanci, když se vyhnul ofsajdové pasti a od středového kruhu se řítil po levé straně sám na bránu! Jeho následná přízemní střela z hranice šestnáctky ale zamířila těsně vedle levé tyče.
    87. Suchan ani napodruhé nepropálil Coufala, ten vyrazil jeho pokus vedle branky!
     
    87
    Nikola Karaklajič krásnou kolmou přihrávkou mezi dvěma protihráči uvolnil v šestnáctce Jana Suchana, který se na její pravé straně ocitl podruhé v zápase tváří v tvář Lukášovi Coufalovi, ale ani na druhý pokus ho propálit nedokázal!
     
    86
    Ze hřiště odešel kapitán Štěpán Hlinka, který toho má plné zuby, a místo něj přišel na hřiště čerstvý Patrik Červeňák.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Hlinka, přichází Červeňák.
     
    84
    I když jeden důvod bych našel, pokud Dynamo v každém zápase zahodí několik obrovských šancí, tak se zkrátka nemůže divit, že je v tabulce Juniorské ligy tam, kde je, tedy na předposledním místě před Znojmem.
     
    83
    Když vezmeme v potaz výkon hostujících hráčů pouze ve druhém poločase, tak nerozumím tomu, proč jsou předposlední.
     
    82
    Štěpán Hlinka už je zpět na nohou a zápas může pokračovat. Samotný závěr zápasu bude s největší pravděpodobností hodně dramatický. Dynamo stále prohrává o gól a jediná přesná střela ho dělí od cenného bodu.
     
    81
    Kapitán Štěpán Hlinka zůstal ležet na hrací ploše u pravé postranní čáry a jeden z hráčů Dynama mu poskytl pomoc poté, co ho v levé noze postihla křeč.
     
    80
    Dynamo je teď na koni a snaží se vyrovnat. Mám-li být upřímný, tak si hosté vstřelit gól zaslouží a pokud se jim to nepodaří, tak mohou fotbalisté Příbrami mluvit o obrovském štěstí.
    79. Pasecký sice dokázal dostat míč pod Švengerem do domácí sítě, jenže stalo se tak z ofsajdového postavení a gól tedy uznán není!
     
    79
    Petr Pasecký se ocitl v pokutovém území v obrovské šanci a přízemní střelou se mu podařilo překonat vybíhajícího brankáře Milana Švengera, jenže pomezní rozhodčí odmával ofsajd a gól nebyl uznán!
     
    77
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Laňka, přichází Kurtiašvili.
    77. Kaludova povedená přízemní střela jen těsně minula zadní tyč domácí branky!

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 27. Suchan

    Karty:   37. Hájek (PRI) – 20. Křiváček (CEB), 68. Hrachovec (CEB), 75. Řezáč (CEB)


    FK Příbram: Švenger – Laňka (77. Kurtiašvili), Pašalič, Hájek, Štípek, Kilián, Brandner, Hlinka (C) (84. Červeňák), Suchan, Karaklajič, Moravec.
    Náhradníci: Šedivý, Bělohlávek, Matoušek. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Havel, Tomášek (C) (28. Tušer), Funda, Janoch (67. Vít) – Hrachovec, Křiváček (76. Jenne), Řezáč, Bálek, Kadula – Pasecký.
    Náhradníci: Hajdušek, Tušer, Jenne, Vít. Trenér: Pavol Švantner.

    Rozhodčí: Pavel Orel. Asistenti: Petr Blažej, David Hock
    thejrc.org