Rádio Krokodýl Brno – Interobal Plzeň 1:6 (kon.) | Chrudim – Kladno 11:1 (kon.) | Sparta – Česká Lípa 9:0 (kon.)
Tango Brno – Vysoké Mýto 1:1 (kon.) | Hradec Králové – Zruč n/S 4:6 (kon.)
konec
FK Chrudim
11:1 (6:0)
FK Kladno
Pátek 11.03.2016, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dvanáct branek a fantastickou futsalovou podívanou viděli chrudimští fanoušci! ERA-PACK má tedy jistotu vítězství v základní části a posledních duelech základní části se pokusí udržet svoji neporazitelnost. Z Chrudimi přeje hezký zbytek večera Petr Dejnožka. (21:35:38)
     
    Konec zápasu.
     
    39:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Příliš to Radimu Zárubovi vadit nemusí, v dnešním zápase si totiž připsal tři gólové nahrávky! Všechny tři mířily na nohu zakončujícího TOMÁŠE KOUDELKY, který tak dokonal svůj hattrick – 11:1!
     
    39:14
    Radim Záruba skóroval v osmi ligových zápasech v řadě, zatím to vypadá, že svoji bilanci již nerozšíří. Z dobré pozice tentokrát znovu minul.
     
    39:11
    Hodně nadějně vypadal únik dvou kladenských hráčů na gólmana Žďánského, chrudimská čtyřka se ale jako jeden muž dokázala vrátit a zabránit ohrožení Žďánského klece.
     
    38:38
    Rešetárovi prostě není přáno! Dentinho mu patičkou připravil vynikající příležitost, chrudimský kapitán ale kvůli skluzu jednoho z kladenských hráčů znovu nedostal míč za brankovou čáru!
     
    38:00
    Chrudimská hala tleská domácím hráčů za výkony v celé základní části vestoje, znovu se ERA-PACK představí doma až v play-off. Hráči se snaží poděkovat jedenáctým gólem v síti Kladna.
     
    36:42
    Domácí futsalisté si nyní se svým soupeřem hrají a snaží se navýšit již tak vysoké vedení.
     
    35:26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Také z MATĚJE SLOVÁČKA je dvougólový střelec! Radim Záruba vyslal zmíněného hráče na levou stranu, ten se mu snažil balon vrátit, jenže o bránícího Kaválka se odrazil přímo do kladenské sítě – 10:1!
     
    34:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gólman Krajč kapituluje podeváté! Felipe si pohrál s obránci soupeře, naservíroval míč pro TOMÁŠE KOUDELKU, jenž zaznamenává svoji druhou branku v utkání – 9:1!
     
    32:07
    Marcinho dostal na levé straně velké množství prostoru, Krajče sice dokázal prostřelit mezi nohama, jenže měl velkou smůlu, že míč doklouzal pouze do boční sítě kladenské branky!
     
    31:47
    Dobrý obranný zákrok si připsal Josef Fujdiar, který zastavil čistým způsobem postup Lukáše Rešetára.
     
    30:51
    Marcinhova pumelice z pravé strany nebyla přesná, Krajč pouze kontroloval očima. Kladno se ale velmi rychle zbavilo balonu.
     
    30:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Odpověď chrudimské celku byla velmi rychlá, byť šťastná! Záruba posunul v klidu míč na MATĚJE SLOVÁČKA, jeho zakončení bylo velmi šťastně tečováno do protipohybu kladenského gólmana Krajča – 8:1!
     
    29:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MARTIN KAVÁLEK se s ničím nepáral a naprosto neomylně poslal míč do šibenice Žďánského branky – 7:1!
     
    29:53
    Matěj Slováček fauloval v pokutovém území Tomáše Slavíka, následuje penalta pro Kladno!
     
    29:21
    Jednoduchá rozehrávka Felipeho na nohu Radima Záruby a přímá střela do zdi.
     
    29:19
    Dvě přihrávky vlastnímu brankáři nabízí ERA-PACKu další nadějnou příležitost na navýšení svého vedení. Co Chrudim vymyslí?
     
    29:08
    Další šperk z chrudimské šperkovnice kombinací odstranili hosté až z brankové čáry před dotírajícím Koudelkou.

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. M. Mareš (Dentinho), 8. Kovács (R. Mareš), 10. Marcinho (Slováček), 16. M. Mareš (Kovács), 16. M. Mareš, 19. Rodrigo (Rešetár), 25. Koudelka (Záruba), 31. Slováček (Záruba), 35. Koudelka (Felipe), 36. Slováček (Záruba), 40. Koudelka (Záruba) – 30. Kaválek (pen.)


    FK Chrudim: Ton (24. Žďánský) – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Koudelka, Dentinho, Kovács, Marcinho, Rodrigo, Rešetár (C), Slováček, Felipe
    FK Kladno: Krajč – Veselý (C), Slavík, Fujdiar, Šafář, Junek, Mažári, Kuč, Trnka, Výborný, Kaválek

    Rozhodčí: Kabeláč, Štipčák
    thejrc.org