Výběr Soupeřů - Tipsport Superliga (semifinále) (kon.)
konec
Výběr Soupeřů 2016 - Tipsport Superliga (semifinále)

Neděle 20.03.2016, 19:30Florbal
     
    To je z výběru soupeřů pro tuhle chvíli vše. Jsem rád, že jste s námi sledovali celý průběh akce. Přeji příjemný zbytek nedělního večera a přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne. Mějte se, na shledanou! (20:08:42)
     
    Radek Gwuźdź (Mladá Boleslav): "Vítkovice určitě předvedou dobrou hru na míčku. Silná stránka je jejich týmové pojetí. Určitě to bude atraktivní série."
     
    První semifinálové souboje se odehrají již příští víkend. Série odstartují na hřištích Chodova a Mladé Boleslavi, 2. a 3. dubna se semifinále přesune na půdu Brna a Vítkovic.
     
    Jiří Bauer (Brno): "Pro mě docela překvapení, ale jsem rád, že si nás vybral Chodov. Bude to vyrovnaná série. Musíme si pohlídat individuality Chodova a postoupíme do finále superligy."
     
    Série mezi Mladou Boleslaví a Vítkovicemi bude bezpochyby velmi dramatická. V základní části Tipsport Superligy sice Technology oba zápasy vyhrálo (7:6pn a 7:0), v lednovém finále Poháru České pojišťovny však slavili po fantastickém obratu Ostravané (3:2).
     
    Jan Jastřembský (Vítkovice): "Na soupeře si věříme, jelikož na Boleslav máme dobré vzpomínky už z poháru v letošní sezóně. Bude to ale těžká série. Oba týmy jsou v dobré formě a budou rozhodovat maličkosti."
     
    Chodov v letošním prvním vzájemném utkání s Bulldogs dlouho prohrával, nakonec však v samém závěru základní hrací doby vyrovnal a v prodloužení upravil na konečných 11:10. Odveta na Jižním Městě proběhla naopak v poklidném tempu. Pražané totiž triumfovali 9:1.
     
    Michal Strachota (Chodov): "Ideální volba by pro nás byl Tatran, nakonec jsme ale museli vzít Brno. Proběhla debata mezi hráči a trenéry a vyšla volba právě na Brno."
     
    Druhou semifinálovou dvojici tak vytvoří Technology Florbal MB s 1. SC Vítkovice Oxdog.
     
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV si do semifinále volí za soupeře itelligence Bulldogs Brno!
     
    Pokud by si Chodov vybral Vítkovice, ve druhé semifinálové sérii by na sebe narazili florbalisté Mladé Boleslavi a Bulldogs. Bude se opakovat loňský vzájemný souboj mezi Středočechy a Jihomoravany?
     
    Výběr startuje již za pět minut. Zvolí si Chodov za soupeře Brno, nebo Vítkovice? S oběma týmy má v letošní sezóně kladnou bilanci.

    Senzační Vítkovice otočily duel s Tatranem a postupují do semifinále!

    Zveřejnil(a) Florbal.cz dne 20. březen 2016
     
    Soupeře pro superligové semifinále si bude vybírat vítěz základní části z Chodova, který bude mít na výběr mezi Bulldogs Brno a Vítkovicemi. Tým, jenž z této dvojice zbude, narazí na Mladou Boleslav.

    Známe třetího semifinalistu – Bohemians podobně jako loni skončili na florbalkách Brna!

    Zveřejnil(a) Florbal.cz dne 18. březen 2016
     
    Dobrý den u semifinálového výběru soupeřů Tipsport Superligy. Po konci čtvrtfinálových sérií je na řadě určení dvojic pro semifinále, z něhož vzejdou účastníci dubnového Superfinále florbalu 2016.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.

    Tadeáš Mima

    Výběr soupeřů 2016 - Tipsport Superliga (semifinále)

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - itelligence Bulldogs Brno

    Technology Florbal MB - 1. SC Vítkovice Oxdog
    bahis siteleri