Žilina – Košice 4:8 (kon.) | M-Šport Trenčín – Florko Košice 3:4 (po s.n.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
4:8 (2:3, 0:1, 2:4)
ATU Košice
sk Neděle 27.03.2016, 14:00 • ŠH Rosinská, Žilina • Slovenská Salming extraliga mužů • Semifinále
     
    S konštatovaním, že ATU Košice zvíťazili v Žiline 8:4 a stali sa prvým finalistom mužskej extraligy, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (16:01:40)
     
    ATU Košice sú prvým finalistom extraligy v sezóne 2015/2016! Košičania víťazia v sérii nad Žilinou 3:1 na zápasy. Východniari po včerajšej tesnej prehre zabrali, triumfovali 8:4 a vyradili obhajcu prvenstva z predchádzajúcej sezóny.
     
    Koniec zápasu.
     
    58:55
    ATU Košice dali gól!
    Žilinské nádeje na zázrak Košice okamžite rušia. V závere presilovej hry vsietil ôsmy gól ATU SAMUEL KEREKEŠ! Východniari už oslavujú postup do finále.
    Asistencia: Adrián Szabó
     
    58:25
    Žilina dala gól!
    Domáci hrajú až do konca a ešte v oslabení znižujú stratu na tri góly! Po prihrávke skúseného Mariána Galoviča namieril do siete MICHAL HRIN!
    Asistencia: Marián Galovič
     
    57:00
    Blížime sa pomaly k záveru stretnutia, Košice vedú o štyri góly a navyše budú hrať presilovku. Žilinčan Martin Grlický inkasuje menší trest za hru v malom bránkovisku.
     
    53:50
    ATU Košice dali gól!
    Zdá sa, že Košice definitíve potvrdzujú svoj postup do finále! Už siedmy presný zásah východniarov strieľa MICHAL PAŽÁK!
    Asistencia: Adrián Szabó
     
    46:28
    Žilina dala gól!
    Domáci bleskovo znižujú a vracajú sa do hry! K útoku zavelil ako správny kapitán MARTIN VENENY, ktorý po 15 sekundách využíva žilinskú presilovku!
    Asistencia: Martin Grlický
     
    46:13
    Je tu prvé dnešné vylúčenie. Menší trest si odpyká Košičan Michal Kročko, previnil sa hrubosťou.
     
    45:05
    ATU Košice dali gól!
    ATU zvyšuje v krátkom slede už na 6:2! Presný zásah si pripisuje MICHAL PAŽÁK! Košice sú skutočne veľmi blízko k postupu do finále, Žilina potrebuje malý florbalový zázrak.
    Asistencia: Samuel Kerekeš
     
    43:35
    ATU Košice dali gól!
    Opäť úradovala košická prvá päťka, ktorá podobne ako včera robí veľké problémy žilinskej defenzívy. Talent slovenského florbalu Michal Dudovič prihral kapitánovi PATRIKOVI PELEGRINOVI, ktorý strieľa piaty gól hostí a výrazne ich približuje k finálovým bránam!
    Asistencia: Michal Dudovič
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá časť hry priniesla jeden presný zásah. Hostia vďaka Navrátilovi zvýšili svoj náskok a sú ešte bližšie k postupu do finále. Žilina musí v tretej tretine zabrať, aby si vynútila piaty zápas v Košiciach.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    35:42
    ATU Košice dali gól!
    Dôležitý okamih, Košice sa ujímajú dvojgólového vedenia! Svoj druhý dnešný presný zásah strieľa KAMIL NAVRÁTIL!
    Asistencia: Samuel Kerekeš
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná časť priniesla päť gólov, o jeden presný zásah sú zatiaľ lepšie Košice. Môžeme však podobne ako včera očakávať drámu do posledných sekúnd. Ostaňte s nami, v prenose pokračujeme po prestávke.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    18:57
    Žilina dala gól!
    Dôležitý okamih v závere prvej tretiny, Žilina znižuje na rozdiel jediného gólu! Lelák prihral MICHALOVI HRINOVI, ktorý prekonal Tureka!
    Asistencia: Richard Lelák

    Branky a nahrávky: 6. Masarovič (Hruška), 19. Hrin (Lelák), 47. Veneny (Grlický), 59. Hrin (Galovič) – 9. M. Dudovič (Pelegrin), 12. Halás (Šefčík), 15. Navrátil (Pažák), 36. Navrátil (Kerekeš), 44. Pelegrin (M. Dudovič), 46. Pažák (Kerekeš), 54. Pažák (Szabó), 59. Kerekeš (Szabó)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Kružel (Król) – Grlický, Hrin, Hruška, Trúnek, Veneny, Galovič, Baránek, Kvasnica, Masarovič, Málus, Kozaňák, Lelák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferenc

    Rozhodčí: Beňo, Sklenica
    bahis siteleri