Rusko – Finsko 4:2 (kon.) | Česko – Slovensko 4:3 (po pr.)
konec
Rusko
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Finsko
Sobota 09.04.2016, 14:00 • ZS Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mně nezbývá nic jiného, než Vás pozvat ke sledování večerního textového přenosu z pera kolegy Adama Krátkého, který Vás provede utkáním mezi českou reprezentací a Slovenskem. Přeji krásný zbytek sobotního dne. (16:06:23)
     
    Za Finsko je odměněn Henrik Borgström, který si v dnešním utkání připsal jeden gól a jednu asistenci. Na ruské straně byl vybrán Nikita Cirkul, který předvedl velice jistý výkon v brankovišti.

    Mistři světa z Finska nezískali ani ve svém druhém utkání na turnaji žádný bod. Rusko zdolalo Suomi zaslouženě 4:2. Všechny dosavadní výsledky turnaje: http://bit.ly/TurnajCtyrZemi

    Zveřejnil(a) SHK Hodonín dne 9. duben 2016
     
    Krátce po ukončení utkání se vše chystá k udělení cen pro nejlepší hráče utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Zbývá nám šest sekund do konce, Cirkul drží kotouč pod lapačkou. To už vypadá velice dobře pro ruskou reprezentaci.
     
    58:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Že by Finové ještě zadělali na drama? Dokázali totiž proměnit přesilovku a zbývá jim ještě minuta a dvě vteřiny na to, aby vstřelili dva góly. AARTU RUOTSALAINEN předvedl ukázkovou střelu na bližší tyč a dramatizuje utkání. Asistence: Henrik Borgström.
     
    58:49
    Po menší šarvátce jsou vyloučeni hráči na obou stranách za hrubost, Teemu Väyrynen (FIN) a Michajl Sidorov (RUS). Hra logicky pokračuje v poměru šest na tři.
     
    58:36
    Finové to ještě zkoušejí bez brankáře! To znamená, že se hraje v poměru šest proti třm. To bude obrovský tlak pro ruskou obranu.
     
    58:36
    23 sekund, to je časový úsek, po který se budou muset Rusové bránit dvojnásobné přesilovce soupeře. Nikita Li (RUS) je vyloučen na 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    57:40
    Finsko obléhá branku soupeře a nepustili Rusy z obranného pásma, ovšem bez jakéhokoliv střeleckého efektu.
     
    56:59
    Seveřané si mohou přesilovou hru zopakovat, Michajl Vorobjev (RUS) je vyloučen za zbytečné podražení při napadání v útočném pásmu.
     
    55:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A to se jim krátce po vhazování daří! Leskinen na modré čáře otočil hru na HENRIKA BORGSTRÖMA, který udělal dva rychlé kroky, naznačil přihrávku bekhendem a poté bleskurychle vystřelil ke vzdálenější tyči. To byl moc pohledný gól. Asistence: Otto Leskinen.
     
    54:56
    Na trestnou lavici míří Ivan Jemec (RUS) za hákování, Finové tak mohou vstřelit alespoň čestnou branku. Vybírají si proto oddechový čas.
     
    54:34
    Rusové faulovali v útočném pásmu, Finům je dána signalizovaná výhoda.
     
    53:39
    Hráči v červených dresech byli malinko nedočkaví při přechodu středního pásma, je jim odpískáno postavení mimo hru.
     
    51:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové přidávají definitivní pojistku do finské sítě. Hráči Sborné to udělali perfektně, kombinaci minimálně na dva doteky zakončil do poloprázdně branky kapitán JEGOR RYKOV. Asistence: Kirill Kaprizov, Michajl Vorobjev.
     
    50:51
    Obránce Čmychov si sjel hluboko do útočného pásma, odrazil se k němu kotouč, který se snažil bezprostředně dopravit do sítě. Jenže v cestě stála lapačka finského brankáře, který parádně máchnul do prostoru a zmařil tuto gólovku.
     
    49:35
    Když nemáte svůj den, tak to prostě nejde. Hráčům Suomi naprosto zásadním způsobem stagnuje rozehrávka, Rusové si ještě ke všemu výborně najíždí rozjetá křídla, a nutí tak obránce Finska chybovat.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Bannikov (Čebykin), 27. Gurjanov (Sidorov, Kaprizov), 40. Čebykin (Rykov, Sidorov), 52. Rykov (Kaprizov, Vorobjev) – 56. Borgström (Leskinen), 59. Ruotsalainen (Borgström)


    Rusko: Cirkul (Konstantin Volkov) – Sidorov, Rykov (C), Arťjem Volkov, Kudako, Platonov, Čmychov, Fazylzjanov, Bannikov – Kaprizov (A), Vorobjev, Gurjanov – Podlubošnov, Kvartalnov (A), Alexander Volkov – Mitjakin, Beljajev, Čebykin – Glotov, Li, Jemec.
    Trenér: Valerij Bragin.

    Finsko: Ruusu (Kaaerlehto) – Vainio, Jesper Mattila (A), Torpström, Leskinen, Ruuskanen (A), Parikka, Tiuraniemi, Rautanen – Niemelä, Ruotsolainen (C), Vidgren, Väyrynen, Borgström, Embrich, Nevalainen, Julius Mattila, Juhola, Kokkola, Heikkinen, Nylund
    Trenér: Rauli Urama.

    Rozhodčí: Čech, Pešina – Špůr, Zavřel
    bahis siteleri