Brno – Uh. Brod 6:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Boskovice inline 8:1 (kon.) | Brno – Devils Zlín 7:5 (kon.)
Roller Storm – IHC Olomouc 3:6 (kon.) | Černošice – HC Boskovice inline 9:2 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Olomouc 3:4 (kon.)
IHC Kladno – IHC Přerov 2:3 (kon.) | Roller Storm – IHC Nový Jičín 4:6 (kon.) | Černošice – Uh. Brod 4:5 (po pr.)
ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 8:6 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Nový Jičín 9:3 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
8:1 (1:0, 3:0, 1:0, 3:1)
HC Boskovice inline
Sobota 30.04.2016, 10:00 • Tipsport arena Pardubice • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Po pozvolném rozjezdu jsme sledovali jednoznačnou partii ve prospěch favorizovaného Hradce Králové. Tomu nejlépe vyšly druhá a čtvrtá čtvrtina, nakonec skolil nováčka z Boskovic rozdílem třídy 8:1.

    To je ode mě pro tuto chvíli vše, před 18. hodinou se vám z malé haly v Pardubicích přihlásím znovu. A určitě nás čeká zajímavější bitva, domácí hokejisté Hradce totiž vyzvou silný Zlín. Zatím na shledanou! (11:27:51)
     
    Konec zápasu.
     
    47:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Za pět set! zní z hradecké střídačky, čtyři sekundy před koncem totiž TOMÁŠ ŠŤASTNÝ završuje hattrick! Závěrečná minuta byla v podání domácích exhibiční a Šťastný poslal do prázdné klece ideální nabídku Lukáše Nováka – 8:1. Asistence: Lukáš Novák.
     
    47:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poslední minuta nám přináší ještě jednu trefu východočeského mužstva. Aleš Půlpán byl vytlačen až za branku, ale pak narýsoval o to hezčí přihrávku DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který bez potíží zvýšil na 7:1. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    46:17
    Ještě jednou by se do gólového účtu zapsali rádi hosté. Berka a po něm i Král mířili dopředu po levé straně, Michal Mahdal měl ale první tyčku dobře pohlídanou.
     
    45:33
    Kombinace hradeckých barev byla poměrně neúčinná, Arne Kloc musel v tomto oslabení zasahovat jen jednou proti střele, na kterou dobře viděl.
     
    43:57
    Hradecký nápor vede ke třetí početní výhodě. Tomáš Jílek (BOS) si odsedí menší trest za hákování.
     
    43:34
    Hradec má k dispozici ponechanou výhodu. Z úhlu neuspěl Tomáš Šťastný.
     
    41:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté ukázali osmi fanouškům v pardubické malé hale krásnou a rychlou akci po buly. Až na červené čáře napřáhl Lukáš Novák a před brankou si počkal JAKUB NOVÁK, který puk nádherně usměrnil do brány – 6:1! Asistence: Lukáš Novák, Filip Hronek.
     
    41:48
    Boskovice jsou v plném počtu a hned mohly podruhé snížit, střelu Marka Piláta však zastavila tyčka! Na druhé straně zase neproměnil gólovou šanci David Šafránek.
     
    41:09
    Jednomu z hradeckých hráčů přeskočil puk hokejku a doletěl až za hrazení, hra je přerušena.
     
    40:45
    Boskovice zahájily oslabení velmi dobře. Pak to vzal na sebe Tomáš Půlpán, nicméně Kloc vykopl jeho střelu pravým betonem.
     
    39:51
    Druhá přesilovka hradeckých barev. Marek Pilát (BOS) je vyloučen na minutu a půl za podražení.
     
    39:01
    Filip Hronek mohl vrátit Hradci pětibrankový náskok, jenže trefil tyčku.
     
    37:59
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen se hosté dočkali alespoň čestné trefy. David Šebek zajel s pukem za branku, mezitím mu mezi hradeckou sestavou odstoupil LUDĚK KUNCEK. Jakmile ho boskovický lídr našel, Kuncek z první nekompromisně trefil k první tyčce – 5:1. Asistence: David Šebek.
     
    37:13
    Ovšem co teď vystřihl ze svého repertoáru David Šafránek, to byla nefalšovaná paráda. Svůj slalom chtěl zakončit mezi Klocovy betony, jenže brankář svůj tým zachránil!
     
    36:41
    David Šafránek i Jaroslav Moučka narazili ze svou přízemní ranou na stejný problém – levý beton Arneho Kloce.
     
    36:20
    Zakázané uvolnění se v inline hokeji moc často nevidí, teď máme za sebou první v zápase.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Šafránek (Hronek), 20. Nedvídek (L. Novák, J. Novák), 22. Šťastný (Hronek), 24. L. Novák (J. Novák, A. Půlpán), 36. Šťastný (L. Novák, Hronek), 42. J. Novák (L. Novák, Hronek), 48. Šafránek (A. Půlpán), 48. Šťastný (L. Novák) – 38. Kuncek (Šebek)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal – L. Novák, Svoboda, Hronek, Moučka, Šafránek, Nedvídek, A. Půlpán, J. Novák, T. Půlpán, Šťastný. Trenér: Jiří Novák.
    HC Boskovice inline: Kloc (Hrachovina) – Kuncek, Kakáč, Jílek, D. Šebek, Pilát, Král, Berka, Fabiánek. Trenér: David Šebek.

    Rozhodčí: Pahulák, Karlík.
    bahis siteleri