Janov – AS Řím 2:3 (kon.) | Neapol – Atalanta BC 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:1 (1:0)
Atalanta Bergamo
Pondělí 02.05.2016, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost! Přeji dobrou noc a těším se zase někdy u onlajnů na počtenou! (23:04:47)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:10.
     
    Je hotovo, Neapol poráží Atalantu nakonec v poměru 2:1 a vrací se tak na druhou příčku tabulky před římské AS.

    Ve druhé půli jsme viděli po jednom gólu na obou stranách: Nejprve v 77. minutě hlavičkoval po dobrém centru Callejóna přesně k tyči Gonzalo Higuaín a v 85. minutě pak po Freulerově centru zprava odrazili dva bojující hráči míč k Raúlu Albiolovi, jenž balon neštťastně tečoval mimo dosah Reiny!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Tenhle skvělý zákrok předvedl v samém závěru Marco Sportiello.
     
    90+3
    Zázračný Sportiello! Po Ghoulamově centru zleva zakončoval před bránou osamocený Omar El Kaddouri, gólman Atalanty ale skvělým reflexem míč vyrazil!
     
    90+2
    Jorginho, Ghoulam a Hamšík se snažili vymyslet cestu ke zdolání bergamského bloku ve středu pole, nevymysleli ji. Domácí se pak museli vrátit až k Reinovi.
     
    90+1
    A už víme i nastavený čas – bude se hrát ještě tři minuty!
     
    90+1
    Ten se po skvělé nahrávce ze středu zjevil sám před bránou, Marco Sportiello ale vyběhl, zmenšil střelcký úhel a pokus belgického ofenzivního hráče zastavil!
     
    90
    Už běží poslední minuta řádné hrací doby, nechme se překvapit, kolik hlavní sudí nastaví. Mezitím vyráží vpřed domácí, hodně aktivní je Dries Mertens.
     
    89
    Cigarini zaváhal ve středu pole v souboji s Mertensem a ten vysunul útok Neapole. Po centru Hamšíka z levé strany se před bránou natahovali dva hráči v azurovém, ani jeden ale míč nezasáhl.
     
    88
    Nakonec se ale hosté přeci jen dostali do zakončení, byl to Marco Borriello. Jeho pokusu ale chyběla razance a i přesnost a Pepe Reina míč našel v rukavicích.
     
    87
    Luca Cigarini rozehrál rohový kop, ale obrana Neapole tentokráte nedovolila žádně větší zmatky před vlastní bránou a Omar El Kaddouri už může otočit hru.
     
    86
    Domácí jsou zcela zaskočení obdrženým gólem, ale okamžitě se snaží o další výpad, který táhne Marek Hamšík. Ten byl za vápnem sražen k zemi, ale hrát můžou hosté, faul se nepíská.
    85. Raúl ALBIOL - 2:1
     
    85
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se zkusili probít po levé straně, napoprvé to nevyšlo. Dramé však ale míč přeci jen vytáhl a přenesl hru. Z pravé strany pak vyslal míč do vápna Remo Freuler a po odrazu od dvojice bojující zhruba na penaltě míč srazil RAÚL ALBIOL do vlastní brány!
     
    84
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    83
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Marten de Roon, přichází Andrea Conti.

    Michal Konvalina

    Branky: 10. Higuaín (Hamšík), 77. Higuaín (Callejón) – 85. Albiol (vla.)

    Karty:   62. A. Masiello (ABC), 68. Djimsiti (ABC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:10.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (C) – Callejón (80. El Kaddouri), Higuaín (84. Gabbiadini), L. Insigne (64. D. Mertens).
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Gabbiadini, Grassi, El Kaddouri, Chalobah.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Tolói, Djimsiti, Dramé – Kurtić, de Roon (83. Conti), Cigarini (C), D'Alessandro (71. Monachello) – Diamanti (46. Freuler) – Borriello.
    Náhradníci: Radunović, Turrin – Gagliardini, Bellini, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Conti, Brivio, Cherubin, Monachello, Raimondi.

    Rozhodčí: Giacomelli – Costanzo, Crispo
    bahis siteleri