Stosurová – Šafářová 0:0 (zruš.) | Cibulková – Garcíaová 2:1 (kon.)
zrušeno
Samantha Stosurová
Samantha Stosurová
0
0
0
 
Lucie Šafářová
Lucie Šafářová (11)
0
0
0
 
Úterý 03.05.2016, 13:30WTA Madrid - Mutua Madrid Open (antuka) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Lucie Šafářová nakonec do utkání nenastoupí, z turnaje v Madridu se pro otravu jídlem odhlásila. O turnaj v Římě by podle svých zpráv na sociálních sítích přijít neměla. (12:33:48)
     
    Vzájemné zápasy

    Ze čtrnácti duelů mezi oběma hráčkami se hned jedenáckrát radovala z vítězství česká tenistka Lucie Šafářová, která vyhrála i poslední zápas v Praze. I proto je dnes Lucie favoritem.
     
    Samantha Stosurová

    Zkušená dvaatřicetiletá Australanka Samantha Stosurová si po finálové účasti v Praze polepšila o dvě místa a v současné době okupuje 23. příčku žebříčku WTA. Její kariérní maximum byla 4. příčka žebříčku.

    Rodačce z Brisbane se letos příliš nedaří a na okruhu si letos nejlépe vedla právě v Praze. Jinak však končí v prvních kolech turnajů. Dnes má však Samantha Lucce co oplácet. Dočkáme se odplaty nebo znova zvítězí Lucie?
     
    Lucie Šafářová

    Česká tenistka Lucie Šafářová se v aktuálním žebříčku WTA nachází na 13. pozici. Díky triumfu v Praze si polepšila o tři místa. Sobotní zápas vyhrála Lucka po třech setech. Podaří se jí dnes to samé?

    Brněnská rodačka se po zdravotních patáliích ze závěru loňského roku v letošní sezoně vrací na kurt po dlouhé pauze. Úvodních pět zápasů v tomto roce devětadvacetiletá hráčka prohrála, avšak v Praze tomu bylo úplně jinak. Lucie zde ve finále právě se Stosurovou vyhrála celý turnaj.
     
    Dobrý den, vítám vás u druhého kola WTA v Madridu a zároveň u reprízy sobotního finále z Prahy. Ano, správně. Lucie Šafářová se znova utká se Samanthou Stosurovou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Michal Janoštík

    Samantha Stosurová
    Stát: Austrálie
    Datum narození: 30.03.1984
    Věk: 40 let
    Držení: pravák
    Výška: 172 cm
    Váha: 65 kg

    Lucie Šafářová
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 04.02.1987
    Věk: 37 let
    Držení: levák
    Výška: 177 cm
    Váha: 62 kg
    Nasazení: 11
    bahis siteleri