Vel. Meziříčí – Vyškov 0:3 (kon.) | Kroměříž – Líšeň 4:1 (kon.) | Uničov – Zlín B 4:1 (kon.)
Břeclav – HFK Olomouc 2:1 (kon.) | Prostějov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Zlínsko – Hulín 1:0 (kon.)
Slovácko B – Hlučín 3:0 (kon.) | Třebíč – Mohelnice 1:2 (kon.)
konec
FC Zlínsko
1:0 (0:0)
SK Spartak Hulín
Středa 04.05.2016, 16:30Moravskoslezská fotbalová liga • 30. kolo
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (18:24:07)
     
    Je dobojováno! Otrokovice nakonec na svém stadionu dokázaly porazit Hulín nejtěsnějším možným způsobem 1:0! Hosté byli po celou dobu utkání lepším týmem, ale nedokázali využít své šance. Trest přišel dvanáct minut před koncem, kdy se krásně prosadil Robin Elšík! Hulín poté mohl vyrovnat, ale Steiner technickou ránou neobstřelil dobře chytajícího Juříka. V samotném závěru ještě po druhé žluté kartě uviděl červenou kartu Václav Ondřejka!
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90. Červená karta po 2. žluté
     
    90
    A zmar Hulína je dokonán! Červená karta definitivně boří naděje hostujícího celku na vyrovnání! Po druhé žluté kartě odchází do sprch Václav Ondřejka!
     
    88
    Tlak Otrokovic stále trvá. Domácí se drží v blízkosti pokutového území Hulína a nechtějí soupeře pustit na vlastní polovinu.
     
    87
    Přichází další karetní trest! Potrestaným fotbalistou je domácí záložník Vavruša!
     
    87
    Hosté se na malou chvíli podívali na polovinu Viktorky. Na pravé straně spěchal s míčem Václav Ondřejka, avšak jeho postup zažehnala domácí obrana odkopem na aut.
     
    85
    Trápení Hulína stále pokračuje. Hostující fotbalisté se nemohou vymanit z vlastní poloviny. Naopak Otrokovice nadále útočí a snaží se přidat druhou branku.
     
    83
    Tomáš Zabojník operoval na pravé straně zcela osamocený, připravil si míč na centr a krásnou přihrávkou hledal Jaroslava Foltýna. Druhý jmenovaný na míč ve skluzu nedosáhl.
    82. David Steiner měl dobrou šanci
     
    82
    Mohlo být vyrovnáno! David Steiner obdržel přihrávku na hranici pokutového území, parádně si převzal míč a technickým pokusem mířil na zadní tyč! Juřík jeho úmysl přečetl a ukryl míč v rukavicích!
     
    81
    Jaroslav Foltýn se za hranicí pokutového území položil do padajícího míče. Naneštěstí pro Otrokovice trefil tvrdou střelou pouze záda stojícího obránce.
     
    80
    Vogt si nyní rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce. Hostující brankář musel ukrýt vysoký centr z pravé strany. Tentokrát zvládl úkol na výbornou.
     
    79
    Na hřišti se nám začíná pořádně žlutit. Dalším potrestaným hráčem je hostující Vlastimil Barcuch.
    78. Robin ELŠÍK - 1:0
     
    78
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A po neproměněné šanci přichází trest! Domácí zahrávali přímý kop, hlavičkáři se nastěhovali do vápna a jeden z nich vrátil míč do ohně, kde se ROBIN ELŠÍK krásně položil do míče a propálil Vogla!
    78. Fantastickým zákrokem Davida Juříka

    Tomáš Kubečka

    Branky: 78. Elšík

    Karty:   22. Mlýnek (OTR), 65. Juráň (OTR), 87. Vavruša (OTR) – 73. Ondřejka (HUL), 79. Barcuch (HUL)   90. Ondřejka (HUL)


    FC Zlínsko: Juřík – Vavruša (C), Zábojník, Juráň, Juhás (40. Neubert), Jasenský, Elšík, Němec, Dekleva, Foltýn, Mlýnek
    Náhradníci: Balážík, Bahounek, Neubert (40. Juhás), Křivánek, Zach, Mensah

    SK Spartak Hulín: Vogl – Barcuch, Ondřejka, Laciga (C), Číhal, Steiner, Matoušek, Krhut (77. Šrom), Zlámal, Vyskočil, Pospíšil (68. Postava)
    Náhradníci: Chytil, Kostka, Minář, Dvořáček, Šrom (77. Krhut), Postava (68. Pospíšil)

    Rozhodčí: Kubica – Kozubík, Batík

    Diváci: 192
    thejrc.org