Albánie – Katar 3:1 (kon.) | Německo – Slovensko 1:3 (kon.) | Španělsko – Bosna 3:1 (kon.)
Rumunsko – Ukrajina 3:4 (kon.) | Turecko – Černá Hora 1:0 (kon.) | Itálie – Skotsko 1:0 (kon.)
Portugalsko – Norsko 3:0 (kon.)
konec
Turecko
1:0 (0:0)
Černá Hora
Neděle 29.05.2016, 19:45 • Antalya Arena, Antalya, Turecko (kapacita: 33.032) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to tedy pro dnešek vše, ale jistě se na vás budu těšit u dalších fotbalových on-line přenosů. Dobrou noc! (22:00:09)
     
    Přátelské utkání mezi Tureckem a Černou Horou je tedy u konce a domácí reprezentanti se přeci jenom radují z vítězství. Turci sice měli po celý zápas převahu, ale do šancí se přes pozornou obranu Černé Hory vůbec nedostávali a naopak mohli děkovat Babacanovi, který zlikvidoval šance Fatose Bećiraje. Když už se zdálo, že utkání skončí bezbrankovou remízou, míč za obranu Černé Hory v páté minutě nastavení naservíroval Arda Turan a Mehmet Topal osamocen před Poleksićem prudkou hlavičkou rozpoutal tureckou radost. Po nepříliš přesvědčivém výkonu tak nakonec svěřenci Fatiha Terima mohou být výsledkově spokojeni, ale jak již bylo napsáno, výkon soupeře české reprezentace na evropském šampionátu nebyl vůbec dobrý.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Mehmet TOPAL - 1:0
     
    90+5
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali a Antalya Arena bouří! Na opakovaný centr Ardy Turana si do šestnáctky soupeře skvěle naběhl MEHMET TOPAL, jenž se zjevil za obrannou řadou Černé Hory a nechytatelnou hlavičkou rozhodl dnešní utkání!
     
    90+4
    Tak v závěru nastavení budou mít Turci ještě jednou standardní situaci. Zhruba z osmadvaceti metrů od brány bude rozehrávat Arda Turan.
     
    90+3
    Nastavený čas se pomalu chýlí ke konci, ale teď si míč vzal aktivní Emre Mor, jenž umotal soupeře a přihrával do pokutového území. Na nabídku tohoto nadějného mladíka nikdo z Turků nereagoval.
     
    90+2
    Hostující Černohorci se bez sebemenšího problému ubránili rohovému kopu a dostali míč až k půlící čáře, kde byl na jednoho z nich odpískán faul.
     
    90+1
    Alper Potuk ještě stihl míč na hřišti a vybojoval pro Turecko rohový kop. Možná jedna z posledních šancí na skórování.
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti nastavuje hlavní rozhodčí čtyři minuty! Na začátku nastavení budou hrát s míčem Turci.
     
    89
    Burak Yilmaz opět v akci, ale nyní se provinil útočným faulem. Defenzíva Černé Hory si proto na chvíli může oddechnout.
     
    88
    Turecko mohlo možná i rozhodnout dnešní utkání. Přízemní přihrávka zleva propadla přes dva černohorské beky až k nohám Buraka Yilmaze, avšak ten zakončení vůbec nezvládl.
     
    87
    Po rohovém kopu se jeden z domácích dostal ke střele, kterou však poslal vysoko nad. Hra se nám následně rychle přesunula na druhou stranu a Babacan musel likvidovat zajímavou kolmici do vápna.
    86. Krásná akce Emreho Mora
     
    86
    Po krásné souhře za velkým vápnem se do šestnáctky Černé Hory vřítil Emre Mor, který nikým neatakován prudce vypálil z levé strany. Poleksić míč vyráží na roh!
     
    85
    NIkola Vukčević se sice hodně zlobí, ale je to nakonec právě on, komu byl odpískán faul. Turecko bude rozehrávat z vlastní poloviny hřiště.
     
    84
    Měkoučký centr Ardy Turana sice přistál na hlavě jednoho z jeho spoluhráčů, avšak Poleksić mohl být naprosto v klidu, neboť zakončení letělo nad bránu.
     
    83
    Ještě před rozehráním volného kopu tak dochází ke střídání. Zraněného Aleksandera Šćekiće nahradil Nebojša Kosović a z týmu Turecka dohrál Ozan Tufan, kterého vystřídal Alper Potuk.
     
    82
    Značně otřesení aktéři souboje jsou v péči doktorů a minimálně Šćekić stoprocentně nebude schopen pokračovat ve hře.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 90+5. Topal (Turan)

    Karty:   27. Bećiraj (CHO)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:1.
    Turecko: Babacan – Özbayrakli, Topal, Calik, Erkin (72. Köybasi) – Özyakup (58. Sahin), Tufan (73. Potuk) – Sen (46. Mor), Calhanoglu (58. Yilmaz), Turan (C) – Tosun (70. Malli)
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Kaya, Balta, Aziz, Sahin, Potuk, Inan, Töre, Köybasi, Yilmaz, Erdinc, Sahan, Vural, Mor, Malli

    Černá Hora: Poleksić (C) – Kašćelan (12. Šćekić (83. Kosović)), Šofranac, Simić (22. Mijušković), Tomašević – Jovović (74. Klimenta), Vukčević – Stojković, Bećiraj, Vešović (78. Zverotić) – Mugoša (63. Janković)
    Náhradníci: Mijatović – Šćekić, Volkov, Raičević, Kosović, Mijušković, Zverotić, Klimenta, Savićević, Zorić, Janković, Kojašević

    Rozhodčí: Daniel Siebert – Holger Henschel, Jan Seidel (vš. GER)
    bahis siteleri