Eagles Chrudim – Uh. Hradiště 15:5 (kon.) | Lomnice n/P – SK Černošice "B" 3:7 (kon.) | Nová Paka – SK Černošice "B" 7:6 (3:1 po s.n.)
Polička – Eagles Chrudim 8:5 (kon.)
konec
IHC Eagles Chrudim
15:5 (3:0, 5:1, 4:2, 3:2)
IHC CSC Roller U. Hradiště
Neděle 26.06.2016, 11:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    Chrudim si ve svém posledním zápase ve skupině zastřílela a díky tomu si tak vydobyla právo účasti ve finále. Tam se střetne s Poličkou. (12:28:36)
     
    Konec zápasu.
     
    46:54
    Filip Ament vytáhl bravurní zákrok proti Oldřichu Horákovi, který se ho pokoušel vykličkovat. Chrudimský brankář měl beton včas na zemi. Následně ještě srazil ránu z vrcholu kruhů do ochranné sítě.
     
    45:22
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudimští stále nemají dost a znovu udeřili. David Komárek s Václavem Novákem vykombinovali pozici na pravém křídle pro FILIPA KOMÁRKA, který pak prostřelil přesouvajícího se Petra Mlčocha mezi betony. Asistence: Václav Novák a David Komárek.
     
    44:36
    Uherské Hradiště je kompletní. Krátce před koncem početní převahy se prezentoval výtečným zákrokem proti tvrdé ráně Václava Nováka od modré Petr Mlčoch.
     
    44:04
    Výtečně Petr Mlčoch! Gólman Uherského Hradiště se vyznamenal proti pokusu Jiřího Plcha, který byl zcela sám před kasou, ale ani nadvakrát ho nepřekonal.
     
    43:41
    Chrudimští v přesilovce hezky kombinovali, ale chyběla tou střela. Nakonec se dostal k puku Vlastimil Oharek, jenž vyhodil až k Amentovi.
     
    42:56
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Piluša – 1,5 min., hákování).
     
    42:44
    Na druhé straně propadl po buly kotouč k Jiřímu Plchovi, který ale zblízka trefil jen hruď připraveného brankáře Petra Mlčocha.
     
    42:02
    V oslabení se zjevil zcela sám před Filipem Amentem Michal Popelka, jehož zakončení do protipohybu zneškodnil výtečným zákrokem betonem chrudimský brankář.
     
    41:25
    Petr Mlčoch pokryl tygřím skokem vyražený kotouč a uchránil tak svůj tým od dalšího inkasovaného gólu.
     
    41:11
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (D. Komárek – 1,5 min., hákování).
     
    39:06
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! A hned vzápětí po buly se protáhl před branku MAREK KIŠŠ, jenž pak krásnou střelou na bližší tyč kompletuje hattrick. Bez asistence.
     
    38:51
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Třináctá branka v síti Uherského Hradiště je na světě. MAREK DRTINA napřáhl po kratší kombinaci na modré a jeho nepříliš razantní střela zaplula za Mlčochova záda. Asistence: Václav Novák a David Komárek.
     
    36:53
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Znovu stejná dvojice. Tentokrát vyslal PAVLA SEDLÁČKA k jízdě podél mantinelu. Kanonýr Reflexu pak pohotovou kličkou pokořil Amenta. Ten mu svým skokem téměř mimo bránu – doufajíc, že Sedláček bude pokračovat v pohybu doleva – situaci usnadnil. Asistence: Michal Popelka.
     
    36:25
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Uherské Hradiště hned na startu čtvrté čtvrtiny snižuje. Postaral se o to po nahrávce Michala Popelky PAVEL SEDLÁČEK, který vyslal solidní ránu kolem gólmanovy vyrážečky. Asistence: Michal Popelka.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:40
    Ještě dobrá šance a v ní Marek Drtina. Jeho střelu ale zastavil pohotově slajdující Petr Mlčoch. Ten se po zápase ani nebude muset sprchovat, stejně jako jeho kolega Štefek. Oba jsou od chrudimských střelců již řádně vykoupaní.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Kišš (Plch), 10. F. Komárek (Novák), 12. Drtina (Plch), 15. Drtina (D. Komárek), 18. Novák (F. Komárek), 19. D. Komárek (Drtina), 20. Kišš (Novák), 21. Nevečeřal (Kišš), 27. Sýkora, 29. D. Komárek (Drtina, F. Komárek), 34. D. Komárek (Drtina, F. Komárek), 35. Kišš, 39. Drtina (Novák, D. Komárek), 40. Kišš, 46. F. Komárek (Novák, D. Komárek) – 18. Oharek (Horák, Sedláček), 32. Popelka, 34. Červenka (Popelka), 37. Sedláček (Popelka), 37. Sedláček (Popelka)


    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek.
    IHC CSC Roller U. Hradiště: Štefek (20. Mlčoch) – Horák, Piluša, Schuster, Šrenk – Míka, Červenka, Rauš, Popelka, Sedláček.

    Rozhodčí: Jan Pechánek, Jan Petr
    bahis siteleri