Francie – Itálie 4:0 (kon.)
konec
Francie
4:0 (2:0)
Itálie
Neděle 24.07.2016, 20:30 • Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim (GER) • Mistrovství Evropy U19 • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Francie se stala prvním týmem, který od roku 1995, kdy Řecko porazilo ve finále 4:1 Španělsko, nastřílel ve finále do sítě soupeře čtyři góly a vyrovnal tak současný rekord. Francie porazila Itálii 4:0 a stala se potřetí mistrem Evropy hráčů do 19 let, tentokrát v Německu. S tímto konstatováním se s Vámi loučí Tomáš Reiner. Příjemný zbytek večera a léta! (22:54:06)
    Hráči Francie U19 zvedají nad hlavu třetí titul mistrů Evropy!
     
    Italové jsou pochopitelně zklamaní a leží bezmocně na trávníků, ze kterého se budou muset brzy zvednout a dojít si pro ocenění za druhé místo. Francouzi již vytvořili uličku úcty a za chvíli to budou oni, kdo po hladké výhře 4:0 dokráčí pro trofej, historicky třetí. Francie bude mít na Mistrovství světa v Rusku 2018 velice silný tým. Ne, že by ten současný byl slabý.
    V Německu byl ve finále vyrovnán rekord z Doněcku, kde v roce 2009 sledovalo finále mezi Ukrajinou a Anglií 25 100 diváků.

     
    Francie na začátku turnaje podlehla Anglii, od té doby však neinkasovala v jednom zápase více než jeden gól a zásluhou pevné obrany a skvělé ofenzivní hry zaslouženě dokráčela pro třetí evropský titul! Letos to odnesla Itálie, do jejíž sítě se postupně trefily Jean-Kévin Augustin, kontroverzně z centru Ludovic Blas, kapitán Lucas Tousart a v nastaveném čase Issa Diop. Konečný výsledek. Francie 4 Itálie 0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Issa DIOP - 4:0
     
    90+2
    Francie právě vstřelila branku!
    Mbappé se na pravé straně v blízkosti šestnáctky nádherně zbavil protihráče, když si míč přehodil přes jeho hlavu a poslal na vzdálenější tyč přetažený centr. Na ten si vzápětí naběhl Maouassa a nádherným centrem uprostřed šestnáctky našel nabíhajícího ISSU DIOPA, který míč o břevno poslal do sítě.
     
    90+1
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Amine Harit, přichází Jeando Fuchs.
     
    90
    Nad rámec finále byly nastaveny 3 minuty.
     
    89
    Brankář Bernardoni zažil horký chvilky, když podcenil skákavý míč a ten se následně od břevna odrazil do jeho náruče.
     
    88
    K předchozí sérii žlutých karet nutno dodat, že jeden z Italů měl být vyloučen poté, co svého protihráče při slovní přestřelce udeřil hlavou do obličeje ve stylu Zidana.
     
    87
    Cassata se po inkasování žluté karty blýskl skvělou střelou zpoza šestnáctky, jenže Bernardoni byl připraven a jeho pokus vyrazil směrem zpět do hry!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Francesco Cassata (Itálie).
     
    85
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Denis Will Poha, přichází Marcus Thuram.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Clément Michelin (Francie).
     
    84
    Žlutou kartu dostává Andrea Favilli (Itálie).
     
    83
    Itálie je na kolenou a je jasné, že Francie získá třetí titul a možná stylově výsledkem 3:0.
    82. Lucas TOUSART - 3:0

    Tomáš Reiner

    Branky: 6. Augustin, 19. Blas, 82. Tousart, 90+2. Diop

    Karty:   49. Diop (FRA), 84. Michelin (FRA) – 33. Barella (ITA), 41. Vitturini (ITA), 80. Locatelli (ITA), 84. Favilli (ITA), 86. Cassata (ITA)


    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:17.
    Francie: Bernardoni – Michelin, Onguene, Diop, Maouassa – Blas (82. Gelin), Poha (85. Thuram), Tousart (C), Mbappé – Harit (90+1 Fuchs), Augustin. (rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: Braat, Kwateng, Boscagli, Aye. Trenér: Ludovic Batelli (FRA).

    Itálie: Meret – Vitturini, Romagna (C), Coppolaro, Dimarco – Ghiglione (78. Cassata), Barella, Locatelli, Picchi (46. Cutrone) – Favilli, Minelli (56. Edera).(rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: Zaccagno, Pezzella, Pontisso, Panico. Trenér: Paolo Vanoli (ITA).

    Rozhodčí: Alijar Aghajev (AZE). Asistenti: Milovan Djukić (MNE) , Igor Demeško (RUS). Čtvrtý rozhodčí: Roi Reinshreiber (ISR)
    bahis siteleri