Barcelona – Celtic 3:1 (kon.) | Real Madrid – Chelsea 3:2 (kon.) | Inter – Bayern 1:4 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (3:0)
Chelsea FC
Sobota 30.07.2016, 21:05 • Ann Arbor, Michigan • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo toto famózní utkání, končí i můj komentář k němu. Přeji všem krásný zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit nashledanou. Dobrou noc. (23:05:02)
    Zápas v Michigan Stadium sledovalo neuvěřitelných 105 826 diváků!
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 22:15.
     
    Je dobojováno. Sledovali jsme překrásné utkání, které nakonec končí těsnou výhrou Realu Madrid. Chelsea ale bojovala do poslední chvíle a nebyla nakonec daleko od vyrovnání. Ve druhé půli předvedla parádní výkon, který vyústil dvěma góly Edena Hazarda.
    Real i přes hektický konec bere všechny body

     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Další velká šance Chelsea a mohlo být vyrovnáno! Eden Hazard měl na kopačce nejen srovnání, ale také hattrick. Jenže svou střelou přestřelil branku Realu a je konec.
    90+1. Eden HAZARD - 3:2
     
    90+1
    Chelsea právě vstřelila branku!
    V první nastavené minutě přichází kontaktní branka pro Chelsea. A znovu u toho byl EDEN HAZARD, jenž se prakticky z totožné situace prosazuje podruhé. V úniku opět obelstil Yaneze a skóruje opět do prázdné branky. Chelsea ještě dýchá. Asistence: Michy Batshuayi.
     
    90
    Druhý poločas je nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Na druhé straně přetáhl centr Mariano, přesto se míč snažil doběhnout Enzo Zidane. Syn slavného otce však na balón nakonec stejně nedosáhl.
     
    88
    Chelsea je teď hodně aktivní a do další šance se dostali Batshuayi a Hazard. Ani jeden z nich však svou střelu mezi tři tyče neposlal. Real tak stále drží dvě minuty před vypršením řádné hrací doby dvoubrankový náskok.
    87. Velká šance pro Batshuaye
     
    87
    Batshuayi nyní procházel do vápna Realu jako nůž máslem a Danilo měl tedy co dělat, aby ho stíhal. Nakonec se podařilo Batshuayiovi zakončit, ale míč poslal vysoko nad.
     
    85
    Enzo Zidane založil akci Realu a poslal míč na Hakimiho. Ten ho však nezachytil a akce Madridu je tak u konce.
     
    84
    Volný přímý kop zahrával Batshuayi a míč rozehrál velmi dobře. Ten se snášel k levé tyči Yanezovy branky, ale posledně jmenovaný ho svými rukavicemi vyráží do bezpečí.
     
    82
    Fotbalisté Chelsea ale nyní ožili. Vstřelená branka je nakopla a ti se snaží o kontaktní branku. Zatím je však Yanez proti a míč za svá záda nepouští.
    80. Eden HAZARD - 3:1
     
    80
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Z předchozí standardní situace, kterou odehrál Hazard nezapršelo. Ale hráč Chelsea si to vynahradil o malou chvilku později. Chalobah ho vyslal do úniku a EDEN HAZARD poté obhodil brankáře Yaneze a poté už pro něho nebyl problém zakončit do prázdné branky. Je to sice už o dva góly, ale do konce utkání už moc času nezbývá. Asistence: Nathaniel Chalobah.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 19. Marcelo (Asensio), 26. Marcelo (Asensio), 37. Mariano (Marcelo) – 80. Hazard (Chalobah), 90+1. Hazard (Batshuayi)

    Karty:   57. Casemiro (REA), 78. Enzo Zidane (REA) – 28. Traoré (CHE), 34. Pedro (CHE), 42. Cahill (CHE)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 22:15.
    Real Madrid: Casilla(64.Yanez) – Carvajal(46. Danilo), Nacho(76. Hakimi), Varane(65. Lienhart), Marcelo(66. Tejero) – Vázquez(65. Odegaard), Casemiro, Kovačič(64. Llorente), Asensio(65. Febas) – Mariano, Morata (67. Diaz)
    Trenér: Zinedine Zidane

    Náhradníci: Navas, Ramos, Benzema, James, Modrič, Jesé, Isco, Danilo, Odegaard, Llorente, E. Zidane, L. Zidane, Yanez, Craninx, Hakimi, Lienhart, Tejero, Febas, Diaz

    Chelsea FC: Begovič(46. Courtois)– Azpilicueta, Terry, Cahill, Aina – Loftus-Cheek(46. Batshuayi), Matič – Pedro(67. Hazard), Oscar(46. Chalobah), Willian(46. Cuadrado) – Traoré(76. Moses
    Trenér: Antonio Conte

    Náhradníci: Hector, Moses, Cuadrado, Chalobah, Ivanovič, Fábregas, Zouma, Baba, Kanté, Hazard, Courtois, Kenedy, Rémy, Diego Costa, Miazga, Batshuayi, Blackman, Abraham, Tomori

    Diváci: 105826
    thejrc.org