Německo – Česko 4:1 (kon.)
konec
Německo
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Česko
Sobota 30.07.2016, 16:30 • EnergieVerbund-Arena Drážďany • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    Navzdory roli favorita česká devatenáctka závěrečný duel na turnaji Summer Hockey Challenge nezvládla. Přestože domácí Němce v každé z třetin přestřílela, soupeř paradoxně každou třetinu o gól vyhrál. Našim hokejistům se stala osudnou dvojice slepených vyloučení krátce po vyrovnání na 1:1.

    Národní tým tak po vítězství 3:1 nad Slovenskem a porážkách 0:4 se Švýcarskem a 1:4 s Německem končí v Drážďanech na posledním čtvrtém místě. Mezi tříbodovými celky rozhodla minitabulka. Pro výběr namíchaný z hráčů ročníků 1997 a 1998 pod vedením trenéra Jiřího Dopity je to rozhodně neúspěch, navzdory tomu, že bojoval proti klasickým reprezentacím do 20 let.

    Ode mě je to vše, přeji vám příjemný zbytek závěrečného červencového víkendu. (18:38:33)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Německo – 4 (19)
    Česko – 6 (26)
     
    60:00
    Se závěrečným hvizdem ještě rozhodčí udělil Danielu Kurovskému (CZE) menší trest za napadení.
     
    Konec zápasu.
     
    58:11
    Oba týmy hrají v plném počtu a zápas se chýlí ke konci.
     
    56:11
    Ještě budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách. Nicolas Werbik (CZE) je vyloučen za krosček, Oliver Granz (GER) za napadení.
     
    54:19
    Německo právě vstřelilo branku!
    Obávám se, že gól šest minut před koncem základní hrací doby znamená definitivní pojistku německého vítězství. Dnes podruhé se prosadil JULIAN NAPRAVNIK, Češi teď už klesli virtuálním pořadím turnaje na poslední příčku – 4:1. Bez asistence.
     
    49:25
    Ze třetí dvacetiminutovky už utekla skoro polovina, a diváci se stále změny skóre nedočkali. Brankáři zatím moc práce nemají, oba čelili jen dvěma střelám. Najdou naši hokejisté ještě odpověď?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Německo – 9 (15)
    Česko – 11 (20)
     
    Prostřední část už přinesla první českou radost, jenže ta bohužel trvala jen hodně krátce. Na využitou přesilovku z hokejky Ivana Ďurače totiž odpověděli Němci během čtyř minut rovnou dvěma góly z početních výhod a vedou 3:1.

    Takový vývoj bitvy se soupeřem, který na turnaji zatím nevyhrál, si naši mladíci určitě nepředstavovali. Na obrat ale mají ještě dvacet minut, tak doufejme, že nějaké body urvou.

    Třetí třetina začne přibližně v 18:01.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    32:06
    Německo právě vstřelilo branku!
    To je špatné, bídná disciplína aktuálně maří veškeré snahy českého týmu! Nyní to domácím trvalo déle, ale po gólu JULIANA NAPRAVNIKA se ujímají už dvoubrankového vedení – 3:1. Asistence: Samuel Soramies, Lukas Kälble.
     
    31:09
    Početní výhoda Němců navíc bude kontinuálně pokračovat. Weinholda rovnou nahrazuje na trestné lavici Daniel Kurovský (CZE), který si k menšímu trestu za zásah do oblasti hlavy a krku přibalil ještě osobní desítku.
     
    31:09
    Německo právě vstřelilo branku!
    No a i naším hokejistům se stalo oslabení osudným, Němci odpovídají navlas stejnou mincí. Ovšem přesilovku stihli využít už po deseti sekundách. Tak krátce trvalo, než brankáře Stezku prostřelil TOBIAS EDER, jenž vrací domácímu výběru vedení – 2:1. Asistence: Maximilian Daubner, Christoph Kiefersauer.
     
    30:59
    Vzápětí se ale svěřenci Jiřího Dopity budou pro změnu zase sami bránit. Postaral se o to krosček obránce Martina Weinholda (CZE).
     
    28:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, nemuseli jsme čekat ani do poloviny utkání a česká devatenáctka vyrovnává! Z přesilovky nám zbývalo ještě přes půl minuty, když se po nahrávce Ondřeje Kachyni přesně trefil IVAN ĎURAČ – 1:1. Jedeme dál! Asistence: Ondřej Kachyňa.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Drews (Glemser, Valentin), 32. Eder (Daubner, Kiefersauer), 33. Napravnik (Soramies, Kälble), 55. Napravnik – 29. Ďurač (Kachyňa)


    Německo: Brenner (Pantkowski) – Kälble, Granz, Schmitz, Fohrler, Adam, Glässl, Schütz, Heis – Glemser, Dumont, Drews, Napravnik, Valentin, Daubner, Wolter, Eder, Kiefersauer, Spitzner, Soramies, Jahnke. Trenér: Christian Künast.
    Česko: Stezka (Kváča) – Doudera, Kachyňa, Šnajnar, Vála, Kaňák, Weinhold, Bartko – Kurovský, Procházka, Zachar, Dvořák "C", Kousal, Werbik, Vracovský, Najman, Kodýtek, Dymáček, Wágner, Ďurač, Pavlík. Trenér: Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Klein – Laguzov, Lamberger (všichni GER).
    bahis siteleri