Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Almetěvsk 7:2 (kon.)
Martin – Košice 1:2 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 3:2 (3:2 po s.n.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.)
Banská Bystrica – Cracovia 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Most 2:3 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Prostějov – Tychy 1:2 (kon.)
Kometa Brno – HC Slovan 5:3 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
7:2 (3:0, 4:1, 0:1)
Něfťanik Almetěvsk
Čtvrtek 04.08.2016, 17:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    S konstatováním, že Benátky nad Jizerou si připisují vítězství 7:2 nad Almetěvskem, se s Vámi loučím. Další zápas Středočechů je již v úterý 9. 8. od 18 hodin na zimním stadionu v Benátkách nad Jizerou, kde domácí vyzvou ústecký Slovan. Hezký zbytek týdne a brzy opět napočtenou! (20:43:42)
     
    Oproti předešlému vzájemnému duelu, které skončilo fotbalovým výsledkem 1:2 v neprospěch Benáteckých, přineslo dnešní utkání dohromady devět gólů!

    Již od začátku udávali útočný tón domácí hokejisté, kteří po úvodních dvaceti minutách nasbírali tříbrankový náskok zásluhou zakončujícího Plodka, Ordoše a Krále.

    Hostujícím manko značně Středočeši navýšili ve druhé třetině, kdy se postupně střelecky prosadili Jandejsek, Mikyska a znovu Plodek. Po polovině utkání prostřelil benáteckého Lukáše Khapov, ale zanedlouho skórovali opět domácí, konkrétně Ordoš.

    Ani třetí dějství nedopadlo bezbrankově. Benátky další trefu nepřidaly, naopak na konečných 7:2 upravil výsledek zástupce Almetěvsku Mnikhovich.
     
    Konec zápasu.
     
    44:09
    Almetěvsk právě vstřelil branku!
    Po souboji před brankovištěm Lukáše, který během zákroku ztratil hůl, se střelecky prosadil ANDREJ MNIKHOVICH, ten tak snižuje na 7:2. Asistence: Roman Konkov
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Benátečtí se v dnešním střetnutí patřičně rozstříleli! Na začátku druhého dějství vstřelil v přesilovce gól na 4:0 Jandejsek, na něj navázal Mikyska a podruhé za večer skóroval Plodek. Následně brankáře Lukáše připravil o čisté konto Khapov, ale před koncem prostřední třetiny na 7:1 zvýšil, také již dvougólový střelec, Ordoš.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:46
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Ke konci oslabení se obtočil okolo branky Paločko, jehož přihrávku tečoval za Zhuchinova záda s přesností JAN ORDOŠ. Asistence: Matej Paločko.
     
    32:54
    Almetěvsk právě vstřelil branku!
    V početní výhodě Almetěvsku se za přesunujícího se Lukáše trefil MAXIM KHAPOV a snižuje tak již velikou gólovou ztrátu na 6:1. Asistence: Andrej Demidov, Umed Gilmanov.
     
    28:24
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Po Špačkově tutovce v útočném pásmu celou akci dokončil JAN PLODEK a gólem v přesilové hře zajišťuje Benáteckým již vedení 6:0! Asistence: Daniel Špaček, Dominik Hrníčko.
     
    26:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    JOSEF MIKYSKA posílá svůj tým do pětigólového trháku! Po nabruslení si do předbrankového prostoru dokázal skórovat k pravé tyči. Asistence: Jan Ordoš.
     
    21:19
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Mikliš nahrál ADAMU JANDEJSKOVI, který se trefil přesně pod břevno Zhuchinovy branky. Asistence: Ondřej Mikliš, Jan Plodek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Benátky byly v 1. třetině jasně aktivnější. Svědčí o tom i poměr střel 16:7, který tak jasně vypovídá ve prospěch domácího celku. Svou střeleckou aktivitu dokázali Středočeši proměnit hned ve tři branky, když se postupně trefil Plodek, Ordoš a Král.

    Benátečtí hosty naopak do šancí příliš nepouští, brankář Lukáš má o trochu více práce ve svém prostoru pouze v oslabení svého celku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    07:08
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Po zmatku před hostujícím brankářem Zhuchinem se nejlépe zorientoval ZDENĚK KRÁL, který přesnou trefou z levého kruhu posílá Benátky již do tříbrankového náskoku! Asistence: Daniel Svoboda.
     
    04:01
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Dělovou střelu Kočího od modré čáry v předbrankovém prostoru dobře tečoval JAN ORDOŠ, jenž tak navyšuje náskok domácích. Asistence: Václav Kočí, Josef Mikyska.
     
    03:26
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Po akci z levé strany se trefil pod lapačku gólmana Almetěvsku JAN PLODEK, který tak posílá svůj tým do vedení 1:0. Asistence: Dominik Hrníčko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 4. Plodek (Hrníčko), 5. Ordoš (Kočí, Mikyska), 8. Král (Svoboda), 22. Jandejsek (Mikliš, Plodek), 27. Mikyska (Ordoš), 29. Plodek (Špaček, Hrníčko), 36. Ordoš (Paločko) – 33. Khapov (Demidov, Gilmanov), 45. Mnikhovich (Konkov)


    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Hosnedl) – Havlín, Kolmann, Jandejsek, Kočí, Husa, Mikliš, Tržický – Hrníčko, Plodek, Špaček – Orodš, Mikyska, Víšek – Král, Havlas, Svoboda – Paločko, Černoch, Havel.
    Něfťanik Almetěvsk: Zhuchin (Reyzvich) – Sergeyev, Trubkin, Ermolaev, Kostev, Sumin, Poleshuk, Misyul, Tomkin – Makarov, Khapov, Mnikhovich, Demidov, Gilmanov, Abmeyotka, Nasybulin, Fakhrutdinov, Širokovs, Fedin, Konkov, Polozov.

    Rozhodčí: Wagner – L. Podrazil, Zavřel

    Diváci: 70
    thejrc.org