Bournemouth – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Arsenal – Liverpool 3:4 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:4 (1:1)
Liverpool FC
Neděle 14.08.2016, 17:00 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy

     
    Ode mě je to pro dnešní odpoledne vše, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek nedělního dne! (18:58:06)
     
    Dnešní utkání sledovalo 60033 diváků.
     
    Hrdinou utkání je bezpodmínečně Philippe Coutinho, jenž nejdříve skvěle vyrovnal a následně vstřelil ještě jednu branku. Debut se povedl také Manému, jenž si připsal první a hned rozhodující branku.
     
    Šlágr prvního kola Premier League měl naprosto vše!

    Do druhého poločasu se šlo za stavu 1:1 a čekalo se, že bude utkání hodně vyrovnané a moc šancí nenabídne. Omyl. Liverpool během osmnácti minut dal tři branky a vypadalo to, že je hotovo.

    Hned minutu po čtvrté brance ovšem skóroval Oxlade-Chamberlain, kterého ještě doplnil Chambers. Na vyrovnání stavu ale domácí fotbalisté nedosáhli.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Poslední akce Arsenalu skončila fiaskem. Nacho Monreal centroval do šestnáctky, kde ale trefil Granita Xhaku, od nějž se míč odrazil do zámezí.
     
    90+5
    Emre Can našel krásnou přihrávkou za obranu Sadia Maného, který dělal kličku a hnal se sám na Petra Čecha. V tento moment jej ale přibrzdil rozhodčí, který odpískal ofsajd.
     
    90+4
    Více jak minutku drželi míč hráči Liverpoolu u rohového praporku. To je přesně to, co jim v tuto chvíli vyhovovalo.
     
    90+3
    Sadio Mané se vydal do útoku. V ideální moment posunul míč na skvěle postaveného Hendersona, jehož střelu do branky ztečoval na roh bránící hráč! Pokud by tak neudělal, byla by to obrovská šance.
     
    90+2
    Theo Walcott dostal míč parádně do vápna a mohl zakončovat. Místo toho ale o něj zakopl a bylo tak po potencionální akci na vyrovnání!
     
    90+2
    Centr z levé strany letěl na Alexise, kterému se ale nepovedlo míč zpracovat. Liverpool následně odkopl míč do autu.
     
    90+1
    Minuta za každou branku ve druhém poločase. Přesně pět minut bude nastaveno, a tak má Arsenal přesně tento čas na skórování.
     
    90
    Při svém snažení si ovšem hosté počínali nedovoleně. Nathaniel Clyne přidržel Caluma Chamberse. Míč je na kopačkách hráčů Arsenalu, kteří zahajují závěrečný tlak.
     
    89
    Divock Origi zamotal všem bránícím hráčům hlavu. Arsenal tak musel míč nakonec poslat jen na rohový kop. Domácí mají málo času.
     
    88
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Kevin Stewart.
     
    87
    Liverpool to ale dělá chytře. Kombinuje na útočné polovině a daří se mu šetřit čas. Nyní se svěřencům trenéra Kloppa povedlo vybojovat aut.
     
    86
    Toto už byl třetí zákrok od Granita Xhaky. Nyní podrazil pronikajícího hráče nepěkným faulem, a tak vidí svou první žlutou kartu v novém působišti.
     
    86
    Po dalším snažení dostával míč do vápna opět Firmino, ale nyní byl nachytán v ofsajdovém postavení, ačkoliv to tak v první moment nevypadalo.

    David Panuška

    Branky: 31. Walcott (Iwobi), 64. Oxlade-Chamberlain (Cazorla), 75. Chambers (Cazorla) – 45+1. Coutinho, 49. Lallana (Wijnaldum), 56. Coutinho (Clyne), 63. Mané (Lallana)

    Karty:   38. Coquelin (ARS), 57. Iwobi (ARS), 86. Xhaka (ARS) – 26. Lallana (LIV), 29. A. Moreno (LIV), 41. Lovren (LIV)

    Neproměněná penalta: 30. Walcott (ARS), brankář Mignolet zneškodnil


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:17.
    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Holding, Chambers, Monreal – Elneny (67. Xhaka), Coquelin – Walcott, Ramsey (61. Cazorla), Iwobi (59. Oxlade-Chamberlain) – Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Ospina – Gibbs, Akpom, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Wilshere.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Klavan, A. Moreno – Lallana (76. Origi), Henderson, Wijnaldum (88. Stewart) – Mané, Firmino, Coutinho (69. Can).
    Náhradníci: Manninger – Stewart, Can, Origi, Matip, Grujić, Arnold.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Smart.

    Diváci: 60033
    bahis siteleri