Olomouc – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 18.08.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Energie Karlovy Vary poráží ve svém třetím vystoupení na turnaji Olomouc 2:1 a před posledním zápasem turnaje mezi Jihlavou a Novgorodem má dvoubodový náskok na ruský klub, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:41:53)
     
    Třetí třetina přinesla, stejně jako dvě předchozí, jednu vstřelenou branku. Ačkoliv byla Olomouc v mnohém aktivnější a hodně často zaměstnávala Honzíka, podařilo se jí vstřelit kontaktní gól až minutu a půl před koncem, když Jan Knotek, nejlepší střelec turnaje, usměrnil střelu Skrbka do branky. Více už však Hanáci nestihli, takže Energie bude zítra na dálku přát Dukle úspěch, aby vyhrála Dukla Cup.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Je to asi jasné, následuje úmyslný ofsajd Hanáků 8,5 vteřiny před koncem základní hrací doby. A asi i celého utkání.
     
    59:46
    Kdepak, olomoucká šestice sice krouží v pásmu před Honzíkem, ale chybí moment překvapení, stejně tak finální přihrávka a střela. 13,8 vteřin před koncem je navíc pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti Energie.
     
    59:03
    Martin Falter znovu zůstává na střídačce.
     
    59:03
    Gólman Energie David Honzík je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění. Šance pro Olomouc na srovnání, trenér Zdeněk Venera si pochopitelně bere oddechový čas.

    Na vyloučení: 8-7.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    58:54
    Nyní navíc Jan Eberle obkroužil branku a snažil se prostrčit puk pod levý beton Honzíka, ale neúspěšně. Falter je znovu na střídačce.
     
    58:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Využitá přesilová hra také v podání Olomouce. Protasenja poslal kotouč na Skrbka, který vypálil a JAN KNOTEK usměrnil střelu zkušeného obránce Mory za záda Honzíka. Kontaktní gól Hanáků je na světě, připisuje si jej čtyřgólový a nejlepší střelec Dukla Cupu. Asistence: Pavel Skrbek, Anatolij Protasenja.
     
    58:09
    Puk sice Hanáci dlouho v pásmu neudrželi, ale již jej zaváží znovu k Honzíkovi.
     
    57:53
    Olomouc zaváži touš k brance soupeře a Martin Falter již chvátá na střídačku.
     
    57:25
    Dělovka Jana Eberleho prošla vedle pravé tyče Honzíka, hned poté se Energie osvobozuje.
     
    56:53
    Tak jsem to možná s tím pohodovým hlídáním trošku zakřikl. Vladimír Sičák v rohu za brankou držel soupeře, což se mu tedy vůbec, ale vůbec, nelíbilo. Ke dvěma minutám dostává desítku navrch a dnes již do utkání nezasáhne.

    Na vyloučení: 8-6.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    56:46
    Energie si bez potíží hlídá dvougólové vedení a zdá se, že se po pátém utkání Dukla Cupu posune do čela tabulky.
     
    56:19
    Dujsíkova dělovka od modré vyplavala přes několik těl a prošla kolem pravé tyče vedle.
     
    55:12
    Olomouc hraje v pěti.
     
    55:01
    Závěr přesilové hry Karlových Varů se dohrává paradoxně u branky Honzíka. K jednomu dnešnímu využití početní výhody druhé zřejmě nebude.
     
    54:05
    Karlovarští hrají v pěti hráčích.
     
    53:59
    Obrovská šance Tomáše Haranta. Obránce Varů se zčistajasna zjevil před Falterem, kam dostal přihrávku. Gólman Olomouce mu zmenšil střelecký úhel a chytá.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Knotek (Skrbek, Protasenja) – 8. V. Tomeček, 30. T. Rohan (Harant)


    HC Olomouc: Falter (Konrád) – Vyrůbalík, Skrbek, Jaroměřský, Houdek, Galvas, Škůrek – Laš, Knotek, Protasenja – Burian, Ostřížek, Eberle – Matai, Mikúš, Skladaný – Fořt. Trenér: Zdeněk Venera
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Sičák, Dujsík, Harant, M. Rohan, Dvořák, Benák, J. Tomeček, Weinhold – Rachůnek, Matuš, Stloukal – T. Rohan, Skuhravý, V. Tomeček – Vachovec, Gríger, Gorčík – Harkabus, Zadražil, Flek. Trenér: Jan Tlačil

    Rozhodčí: Krob, Sibera – Jeletz, Rittich
    bahis siteleri