APOEL – Kodaň 1:1 (kon.) | Rostov – Ajax 4:1 (kon.) | Manchester City – FCSB 1:0 (kon.)
Salzburg – Dinamo Záhřeb 1:2 (po pr.) | Mönchengladbach – Young Boys 6:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
6:1 (3:0)
BSC Young Boys
Středa 24.08.2016, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám dobrou noc a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou! (22:47:37)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:14.
     
    Je tomu skutečně tak, utkání končí a hosté jsou za to velice rádi, dnes se jim totiž ale vůbec nedařilo, z Borussia-Parku si totiž odvážejí ponižující debakl 1:6! Young Boys dnes podali velice ustrašený výkon, jejich defenziva po většinu hrací doby hořela jako papír, což zkušený celek, jakým Hříbata bezpochyby jsou, zvládl potrestat. Hlavními hrdiny tohoto mače se stali oba útočníci Mönchengladbachu, jak Raffael, tak Thorgan Hazard totiž vsítili po třech brankách, první jmenovaný si navíc připsal ještě dvě asistence. Svěřenci Andrého Schuberta se tak, stejně jako v minulé sezoně, představí na půdě Ligy mistrů, naopak Bern čekají boje v základní skupině Evropské ligy.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí středopolař ale bude v pořádku, raději je ale týmovými zdravotníky odveden za postranní lajnu. Následovat ještě bude výkop v podání brankář Mvoga, po kterém už bude utkání ukončeno.
     
    90+1
    Duah na hranici šestnáctky dokázal udržet míč na svých kopačkách i přes nátlak bránících hráčů. Posléze o něj ale přišel díky nepřesné přihrávce, při následné protiakci se až do pokutového území Young Boys dostal Dahoud, který se ovšem ve snaze zakončit nepříjemně srazil s Mvogem.
     
    90
    Tak sudí Marriner se nakonec přeci jen rozhodl něco málo nastavit, dnešní utrpení v podání Bernských bude trvat ještě dvě minuty.
     
    89
    Na druhé straně se z podobné vzdálenosti rozhodl vypálit Yuya Kubo, pouze ale podtrhl obrovský rozdíl mezi oběma dnešními soupeři. Hazarda totiž rozhodně nenapodobil, naopak rozveselil diváky sedící zhruba v desáté řadě nad brankou Mönchengladbachu.
     
    88
    Thorgan Hazard stále nemá dost! Belgický mladík, který dnes nasázel už tři branky, si nyní balon obhodil okolo svého strážce a velice nebezpečně vypálil, Mvogo ale předvedl tygří skok, a zabránil tak míči v cestě do sítě.
     
    87
    Sledujeme stále stejný obrázek hry, hosté už rezignovali na jakékoliv napadání rozehrávky svého soupeře. Dnes Young Boys podali opravdu mizerný výkon.
     
    86
    Domácí v naprostém klidu kombinují na vlastní polovině hrací plochy a užívají si hlasitý potlesk a skandování z ochozů velice solidně zaplněného Borussia-Parku. Dočkáme se v jejich podání ještě nějaké trefy?
     
    85
    Utkání už se zřejmě bude jen dohrávat, dle mého názoru sudí ani nebude nic nastavovat, vzhledem k výsledku utkání je to naprosto zbytečné.
    84. HAZARD - 6:1
     
    84
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Máme tu další branku, hattrick dnes zkompletuje i druhý z domácích útočníků! Na levé straně se uvolnil Korb, po jehož přihrávce se balon k překvapení všech dostal až na kopačky THORGANA HAZARDA, který si sám před Mvogem věděl rady a spolehlivě zakončil!
     
    82
    Thorgan Hazard dnes hraje fantastické utkání! Nyní předvedl velice povedenou kličku, díky níž poslal na párek hned dva protihráče. Posléze navíc uvolnil Johnsona, který se snažil obstřelit bránícího Wüthricha, ten mu ale ránu zablokoval.
     
    81
    Domácí to vymysleli naprosto fantasticky! Vypadalo to, že Raffael bude klasicky pálit přes zeď, všechny přítomné ale překvapil přetaženým centrem na osamoceného Hazarda, jehož přízemní pumelici ale stačil Mvogo eliminovat!
     
    80
    Jan Lecjaks nyní stáhl k zemi unikajícího Stindla. Jednalo se o jasný faul, podle mého názoru měl český zadák dostat žlutou kartu, a protože by to byl už jeho druhá, následovala by předčasná cesta pod sprchu.
    79. RAVET - 5:1
     
    79
    Young Boys právě vstřelil branku!
    Hosté posléze dokázali vybojovat přímý kop, po němž si připsali alespoň čestný zásah! První ránu z kopačky YORICA RAVETA ještě zvládla zablokovat domácí zeď, křídelník Young Boys však dostal šanci na reparát a tentokráte parádně vymetl pavučinky v horním rohu Sommerovy pokladnice!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 9. Hazard (Raffael), 33. Raffael, 40. Raffael (Stindl), 64. Hazard (Raffael), 77. Raffael (Hazard), 84. Hazard (Korb) – 79. Ravet

    Karty:   39. Lecjaks (YBB), 45+1. Zakaria (YBB), 62. Frey (YBB)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Jantschke (72. Korb) – Herrmann, Kramer (59. Dahoud), Strobl (53. Vestergaard), Johnson – Stindl (C) – Hazard, Raffael
    Náhradníci: Sippel – Vestergaard, Dahoud, Traoré, Wendt, Korb, Hahn

    BSC Young Boys: Mvogo – Sutter, Wüthrich, von Bergen (C) (46. Kubo), Rochat Lecjaks – Ravet, Bertone, Zakaria, Sulejmani (46. Schick) – Frey (69. Duah)
    Náhradníci: Wölfli – Vilotić, Gajić, Schick, Kubo, Obexer, Duah

    Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Beck, Stuart Burt (všichni Anglie)
    16.08.2016
    Young Boys - Mönchengladbach 1:3

    Branky: 56. Sulejmani (Ravet) – 11. Raffael (Hazard), 67. Hahn (Stindl), 69. Rochat (vla.)

    Karty:   39. Rochat (YBB) – 29. Traoré (MNC), 40. Hazard (MNC)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
    thejrc.org