Lovosice – Hapoel Rishon 31:33 (kon.)
konec
HK FCC Město Lovosice
31:33 (13:16)
Hapoel Rishon LeZion
Pátek 26.08.2016, 18:30 • SH Chemik • Přípravný zápas
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto přípravného zápasu s konstatováním vítězství LeZionu vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého ze zbylých textových online přenosů. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího, nejen házenkářského přenosu, na počtenou! (20:19:00)
     
    Komentář Milana Berky, trenéra HK FCC Město Lovosice: "Jsem upřímně naštvaný, že jsme prohráli. Tahle prohra mě štve, protože tento zápas jsme chtěli vyhrát. Bohužel se nám vůbec nedařilo v obranné fázi. Dali jsme jednatřicet gólů, což je celkem hodně, ale třiatřicet jsme jich dostali. V obranné fázi jsme dnes jednoduše nehráli dobře. Ne dobře, ale strašně."
     
    Druhý poločas byl mnohem pohlednější a více brankový, než tomu bylo v předchozích třiceti minutách. Ačkoli se povedlo Lovcům několikrát srovnat skóre, pokaždé byl celek z Izraele o krok napřed. LeZion nepovolil Lovosickým ani jednou pocit vedení a v samém závěru přidal dvě branky, které nakonec byly rozdílové. Je ale nutno dodat, že Lovosice držely se svým soupeřem krok velmi dlouho a byly nepříjemným soupeřem.
     
    Konec zápasu. (31:33)
     
    60
    Lovosice navíc prohřešují pasivní hrou a naděje na lepší výsledek je tu tam. (31:33)
     
    60
    Probíhá poslední minuta zápasu. (31:33)
    60
    Rozenthal dává svému celku velkou naději na vítězství. Rozdíl dvou branek bude pro domácí zřejmě tentokrát už opravdu hodně těžké dotáhnout. (31:33)
     
    59
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči LeZionu. (31:32)
     
    59
    Oddechový čas pro Hapoel Rishon LeZion. (31:32)
     
    59
    Bičiště musel zakončovat po rozehrání volného hodu, neboť byla domácím signalizována pasivita. Jeho střela zamířila vysoko nad bránu LeZionu. (31:32)
    58
    Jenže hosté opět odskakují do jednobrankového vedení, ve kterém jsou takřka po celý zápas, vyjma několika minut, kdy bylo skóre vyrovnané. (31:32)
    58
    Tak mé prognózy byly špatné. Lovci zásluhou Malého vyrovnávají na 31:31 a je zaděláno na ještě hodně zajímavou koncovku zápasu. (31:31)
    57
    Chroustovský si se svou střelou poradil na výbornou. Míč se po otření o obě tyče odrazil do sítě soupeře. (30:31)
    56
    A ačkoli se postavil na sedmimetrový hod do brány Jan Hrdlička, byl překonán Avišajem Smolerem. (29:31)
     
    56
    Sedmimetrový hod si vyzkouší také hosté. (29:30)
    56
    Lovosice měly k dispozici sedmimetrový hod, který bez problémů proměňuje Jiří Motl a dává domácím ještě naději na lepší výsledek. (29:30)
     
    55
    Vyloučení v týmu Hapoel Rishon LeZion (Gai Kohen). (28:30)
    55
    Problém pro domácí. Domácí brankář se nestačil vrátit do brány, jelikož hrají Lovosice power-play. Dvoubrankový rozdíl je zřejmě pro Lovce již "smrtelný". (28:30)
     
    55
    Gól byl zaznamenán na obou stranách hrací plochy. Zápas se hraje i pět minut před koncem zápasu v hodně vysokém tempu! (28:29)

    Josef Cestr

    HK FCC Město Lovosice: Hrdlička, Koňařík, Adamík – Franc, Landa, Havel, Sýkora, Motl, Bouček, Jelínek, Bičiště, Chroustovský, Klimt, Konárik, Miko, Malý
    Trenér: Milan Berka

    Hapoel Rishon LeZion: Elimeleh, Fišlovic – Čudnovski, Škalin, Smoler, Sidi, Erškubic, Bar, Garera, Natan, Hamami, Goran, Kohen, Rozenthal, Livgod
    Trenér: Idan Maimon

    Rozhodčí: Lukáš Frieser, Radoslav Kavulič

    Diváci: 82
    thejrc.org