Tottenham – Liverpool 1:1 (kon.) | Chelsea – Burnley 3:0 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 1:1 (kon.)
Everton – Stoke 1:0 (kon.) | Leicester – Swansea 2:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Watford – Arsenal 1:3 (kon.) | Hull City – Manchester Utd. 0:1 (kon.)
konec
Hull City AFC
0:1 (0:0)
Manchester United
Sobota 27.08.2016, 18:30 • KC Stadium, Hull • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:30:19)
    Zápas tedy v nastavení rozhodl Marcus Rashford!

     
    Dnešní utkání sledovalo 24 560 diváků!
     
    Máme dobojováno. Manchester United nakonec bere všechny body za výhru 0:1 na půdě Hull City! Nováček soutěže sice hrál dobře, ovšem Manchester United zkrátka lépe. Přes nespočet šancí Zlatana Ibrahimoviće, Paula Pogby, Henricha Mchitarjana a dalších se nakonec v nastavení prosadil Marcus Rashford, který doklepl do sítě pas od Rooneyho. Svěřenci Josého Mourinha vyhráli zaslouženě.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Wayne Rooney, přichází Chris Smalling.
     
    90+3
    Střelec zatím jediného gólu Marcus Rashford (MAN) inkasuje žlutou kartu.
    90+3. Marcus RASHFORD - 0:1
     
    90+3
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tak tohle Hull City musí bolet, Manchester United se ujímá vedení! Wayne Rooney si nádherně obehrál Elmohamadyho, poté nasadil jesličky dalšímu obránci a míč se dostal až k MARCUSOVI RASHFORDOVI, který jej uklidil do sítě – 0:1!
     
    90+2
    Podél postranní čáry se však dostal k míči Clucas, který uvolnil Meylera! Irský fotbalista pálil zpoza vápna a mířil jen těsně nad Davida de Geu! Veliká škoda pro Hull City.
     
    90+1
    Manchester United se nyní ubránil rodícímu se útoku Hull City a zároveň se přesouvá dopředu k brance Jakupoviće. Mezitím se nastavily 4 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    A opět Henrich Mchitarjan. Ten si dnes s Paulem Pogbou doslova libuje ve střelách z dálky a i tentokrát vyslal více než chvalitebný pokus. Škoda pro něj jen, že Eldin Jakupović na něj viděl a nedělalo mu problém jej zneškodnit.
     
    89
    Pouze na Marcuse Rashforda, který si všiml uvolněného Paula Pogby. Nejdražší posila planety tentokrát pálila velmi těsně od tyčky! Eldin Jakupović by na tento míč neměl, kdyby šel o třicet centimetrů více na levou stranu.
     
    88
    Rohový kop se ovšem hostům vůbec nepovedl a další odkop od klece Hullu musel zastavovat Henrich Mchitarjan. Ten sice získal míč, jenže dopředu se mu jej tak rychle nepodařilo poslat.
     
    87
    Robertson nyní nedokázal zastavit další rozehrávku Manchesteru United. Díky tomu se budou muset domácí opět bránit rohovému kopu Manchesteru United.
     
    86
    Do útočné akce se po delší době dostal taktéž domácí Hull. Útočná akce nováčka však skončila na nepřesném zpracování míče od Maguireho, díky čemuž se dostává dopředu opět Manchester United.
     
    85
    Ani z druhého se to Rudým ďáblům nepovedlo, odkopnutý míč musel zastavovat Blind. Po jeho centru se však zkoušel prosadit akrobaticky Paul Pogba, když se snažil napodobit Zlatana Ibrahimoviće ze třetí minuty. To však neměl dělat, neboť při tom zasáhl kopačkou Meylera do obličeje.
     
    84
    A příchozí Harry Maguire se ihned zapojil do bránění rohového kopu Manchesteru United. Bránění se domácím ovšem povedlo, jelikož z prvního rohového kopu hráči United neskórovali. Teď nás čeká druhý.
     
    83
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Abel Hernández, přichází Harry Maguire.

    Karel Janeba

    Branky: 90+3. Rashford (Rooney)

    Karty:   71. Huddlestone (HLL), 77. Meyler (HLL) – 24. Fellaini (MAN), 90+3. Rashford (MAN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 4:12. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 2:3.
    Hull City AFC: Jakupović – Elmohamady, Livermore, Davies, Robertson – Meyler, Huddlestone, Clucas – Snodgrass (49. Maloney), A. Hernández (83. Maguire), Diomande.
    Náhradníci: Kuciak – Maguire, Maloney, Bowen, Olley, Clackstone, Hinchliffe.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Bailly, Blind, Shaw – P. Pogba, Fellaini – Mata (72. Rashford), Rooney (90+4. Smalling), Martial (61. Mchitarjan) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Smalling, Young, Rashford, A. Herrera, Mchitarjan, Schneiderlin.

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Andy Halliday, Edward Smart, Martin Atkinson

    Diváci: 24 560
    ocianews.com