Espanyol – Malaga 2:2 (kon.) | Osasuna – Real Sociedad 0:2 (kon.) | Eibar – Valencia 1:0 (kon.)
Real Madrid – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Leganés – Atlético 0:0 (kon.)
konec
CD Leganés
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 27.08.2016, 22:15 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:15:00)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 18:5.
     
    Je dobojováno! CD Leganés může slavit, bod s Atléticem se totiž rozhodně počítá! Celek z Madridu byl po celou dobu utkání mnohem aktivnější, ale dnes si prostě nevytvářel šance. V první půli mělo Atlético jedinou! Griezmann ale volejem Serantese nepropálil! Ve druhém poločase už byli domácí o něco aktivnější, ale Atlético stále diktovalo tempo hry. Kévin Gameiro mohl po krásné kličce dostat Atlético do vedení, ale Jon Ander Serantes byl opět proti. V závěru utkání mohl rozhodnout střídající Fernando Torres,ale Serantes si poradil i s jeho hlavičkou!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté mají k dispozici poslední šanci. Atlético bude rozehrávat rohový kop. Do vápna míří všichni hlavičkáři.
     
    90+2
    Filipe Luís se znovu ocitl v hlavní roli. Tentokrát dloubl míč přes hranici velkého vápna. Nikdo z hráčů v černém jej ale ve vzduchu nezasáhl. Pro míč si došel Jon Ander Serantes.
    90+1. Torresova hlavička
     
    90+1
    Obrovská šance Atlética! Filipe Luís vyslal parádní centr na malé vápno, kam si naběhl Fernando Torres, který ale osamocený zamířil pouze do rukavic domácího brankáře!
     
    90
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Hlavní rozhodčí neudělal radost domácím fanouškům! Arbitr dnešního utkání totiž odpískal drobný kontakt na Carrasca. Atlético bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    89
    Antoine Griezmann aktivně napadal rozehrávku domácích zadáků. Míč se dostal až k brankáři, který jej nakopl na půlící čářu. Leganés zůstane u míče, domácí budou vhazovat.
     
    88
    Filipe Luís si narazil s Kokem a z první vyslal centr do pokutového území. Míč mu ale na poslední chvíli sjel po kopačce a zamířil jen na tribunu za brankou. Od hráčů Atlética je to spíše křeč.
     
    87
    Filipe Luís se dral přes svého strážce. Odražený míč se dostal ke Carrascovi, jež si s ním ještě pohrál, ale poté o něj přišel. Domácí budou vhazovat na vlastní polovině. Atléticu se krátí čas.
     
    86
    Atléticu se prostě nedaří. Koke pokazil přihrávku na rozběhnutého Griezmanna. Hostující záložník adresoval míč připravenému Ricovi, který jej vyvezl na polovinu soupeře.
     
    85
    Filipe Luís měl velké problémy na levé straně. Domácí dobře napadali a levý obránce Atlética se dostal do svízelné situace. Domácí budou vhazovat na polovině hřiště.
     
    84
    Do další dobré šance se hnal Fernando Torres. Hostující útočník si ale míč nezpracoval a stopeři jej o něj připravili. Vzrušení bylo navíc úplně zbytečné – ofsajd!
     
    83
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Miguel Ángel Guerrero, přichází Darwin Machís.
     
    83
    Yannick Ferreira-Carrasco si na hraně ofsajdu počkal na oblouček za obranu domácího celku a z ostrého úhlu dokázal vypálit. Jon Ander Serantes jeho ránu vyrazil dobrým zákrokem!
     
    82
    Godín vyslal na steč Antoina Griezmanna. Hostující rychlonožka spěchala za míčem na pravou stranu, kde si jej do parády vzal jeden z obránců a čistým zákrokem tělem jej nepustil k míči.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   61. A. Martín (LGS), 71. R. Pérez (LGS), 72. Mantovani (LGS) – 37. Ñíguez (ATM)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 18:5.
    CD Leganés: Serantes – Díaz, Mantovani, Rico, Bustinza – R. Pérez, A. Martín (63. Insua) – Unai López, Gabriel, Szymanowski (46. Marín) – Guerrero (83. Machís).
    Náhradníci: Brignoli – Marín, Medjani, Machís, Sastre, Insua, Omar.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Ñíguez, Gabi (63. Ferreira-Carrasco), Augusto Fernández (79. Gaitán), Koke – Griezmann, Gameiro (58. F. Torres).
    Náhradníci: Moreira – F. Torres, Á. Correa, Ferreira-Carrasco, Gaitán, Vrsaljko, J. Giménez.

    Rozhodčí: Sánchez – Gallego, Martínez
    thejrc.org