CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Sparta 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
7:1 (5:0, 2:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.08.2016, 08:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký den. Za chvilku se na vás těším u zápasu Espoo s Vítkovicemi, na počtenou! (10:13:50)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    CSKA Moskva postupuje do bojů o medaile z prvního místa ve skupině a naprosto dominantním skóre 26:4. Energie zůstane v MINI WERK ARENĚ a zahraje si o umístění.
     
    Ve třetí třetině už branka nepadla a CSKA Moskva dokráčelo ke třetímu pohodlnému vítězství ve skupině. Ve třetí periodě se ve dvou dobrých šancích nepovedlo skórovat Abrahamovi a Horáka nepřekonal po přečíslení ani Šebjakin, který tak uzavřel svou gólovou bilanci v tomto utkání na dvou brankách.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Gleb Andrejev (MOS, 1+1)
    Adam Křemen (KVA, 1+0)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Ještě jeden dvouminutový trest pro karlovarského hráče. Jan Korčmaroš (KVA) stráví konec zápasu na trestné lavici kvůli krosčeku.
     
    59:01
    Abraham nakopl na startu poslední minuty motory a ujel po pravém křídle. Stáhl si puk na forhend, jenomže netrefil karlovarskou branku.
     
    58:26
    Bucajev si udělal prostor na pravém křídle, Horák si však jeho ránu znovu pohlídal. Minutu a půl před koncem se vhazuje po jeho levici.
     
    57:55
    Černyj přihrál před branku do vyložené příležitosti Guskovovi, ten ale střílel přímo do výstroje Horáka a rozzlobeně klepe holí o led.
     
    57:06
    Muchanov přihrál v přečíslení dvou proti jednomu do jízdy Šebjakinovi, jenž ale nevyzrál na Horáka a nepřidal svou třetí branku v zápase.
     
    56:08
    Karlovy Vary jsou v plném počtu, ale nadále musejí čelit nátlaku Moskvy. Nikišin se protlačil až ke střele, branku ovšem minul.
     
    55:23
    Abraham nahazoval zpoza branky puk před Horáka, avšak karlovarský gólman si skákavý kotouč v pohodě pohlídal.
     
    54:47
    Chulapov tečoval Šaposnikovovu ránu od modré čáry, ale jen do Horákova betonu. Každopádně CSKA pokračuje v náporu.
     
    54:07
    Výhoda ruského mužstva trvala skoro minutu, teď už odstartuje přesilovka. Nikolas Mareček (KVA) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    53:12
    Vystřelit se nepovedlo Guskovovi ani o něco později Olejnikovi. Brankář CSKA ale opustil branku a Moskva hraje ve výhodě.
     
    52:30
    Chulapov s Abrahamem se propracovali až k Horákově brance a druhý jmenovaný střílel z pravého křídla do tyčky!
     
    51:45
    Matoušek srazil bruslí Šaposnikovovu střelu od modré čáry k mantinelu. Karlovy Vary se teď ale octly pod tlakem CSKA.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 9. Muchanov (Gundyrjev, Šaposnikov), 13. Šebjakin (Gundyrjev), 15. Bucajev (Chulapov, Andrejev), 20. Andrejev (Abraham), 20. Šebjakin (Muchanov), 26. Černyj (Guskov), 37. Arbuzov – 38. Křemen (Korčmaroš)


    CSKA Moskva: Skotnikov (Žerenko) – Aleksandrov, Ališlalov, Andrejev (C), Arbuzov, Nikišin, Olejnik, Šaposnikov, Šindjakin, Stěpanov, Judin – Bucajev, Gundyrjev, Guskov, Muchanov, Russu, Chulapov, Černov, Černyj, Šebjakin, Abraham. Trenér: Aleksander Levickij.
    HC Energie Karlovy Vary: Horák (Bednář) – Benda, Branný, Horváth, Kosina, Kursa, Pohanka, Tureček, Stejskal – Jiskra, Křemen (C), Mašek, Novotný, Korčmaroš, Rozhon, Zdeněk, Bílek, Bokštefel, Karbulka, Mareček, Matoušek. Trenér: Jiří Kovka.

    Rozhodčí: Daniel Majetný – Daniel Mareček, David Pavlík

    Diváci: 30
    ocianews.com